Cautare

1042 de rezultate pentru "clo" (2.54 secunde)
● Meseria asta ti-a adus un infarct... ● Da, si multe satisfactii. ● Merita? ● Merita dintr-un singur motiv, pentru ca meseria asta nu poate fi facuta decat daca esti pasionat de ea.
Blogul Roxanei Iordache: DISPERAREA PUTERII DE A DEZBINA SI MEDIA PRO(STITUTIA) E tot mai flagranta isteria regimului Basescu in fata neputintei de a opri protestul, desi detine toate parghiile teoretice ale puterii.
EVZ.ro : Antenistii Mircea Badea, Radu Tudor si Victor Ciutacu il desfiinteaza pe Victor Ponta Timpii de Antena ai lui Victor Ponta au expirat.
Un student craiovean arata de ce este bine ca tinerii de varsta lui sa-si foloseasca inteligenta in scop pozitiv, invatand sa faca bani pe Bursa.
Senatorul Ilie Sarbu, liderul Grupului Parlamentar al PSD, a transmis un comunicat de presa intitulat: "Ministrul Fuia e framantat de intrebari existentiale".
Jurnalul.ro : Razboiul prunelor: Magiunul de Topoloveni a fost clonat de reteaua Lidl Se zice ca un produs ajunge brand atunci cand toti si-l doresc atat de mult incat incepe sa fie copiat.
Emisiunea lui Dan Bitman, de la TVR, Danutz SRL, a avut duminica 3 iunie invitati de marca : Alexander Rybak, norvegianul care a castigat concursul muzical Eurovision 2009, frumoasa cantareata Paula Seling, celebrul prezentator si jurnalist de radio si televiziune Octavian Ursulescu si trupa Amadeus.
wall-street.ro : Cele mai performante malluri din Capitala. Baneasa ramane pe primul loc Baneasa Shopping City a ramas si anul trecut cel mai mare centru comercial din Capitala, cu o cifra de afaceri de peste 33 de milioane de euro.
Marioara Murarescu a aflat in urma cu patru ani ca sufera de cancer. Au urmat numeroase tratamente si interventii, insa nu a reusit sa castige decat o batalie, pentru ca in 2011 cumplita boala a revenit.
"Maria Tanase - Cine iubeste si lasa" este titlul emisiunii pe care TVR 2 a difuzat-o sambata, 25 mai, de la ora 17.10, comemorand implinirea a 100 de ani de la nasterea cunoscutei interprete (25 septembrie 1913 - 22 iunie 1963).
WELCOME TO ROXANIA: HAI SA LUAM IN SERIOS TELEVIZIUNEA PUBLICA! DECI, OMUL POTRIVIT PENTRU CONDUCEREA TVR Uite ca sunt de acord cu Victor Ponta cand face observatia - de bun simt, de altfel - ca la Cultura ar fi trebuit o personalitate culturala.
Gazda emisiunii "O data-n viata" de la TVR1, Iuliana Tudor, va fi prezenta la acest sfarsit de saptamana, mai precis vineri si sambata, la Targoviste, acolo unde va prezenta Festivalul National de Interpretare Ion Dolanescu.
INPOLITICS: CE SE ASCUNDE IN SPATELE MASACARADEI LUI TURCESCU (Autor: Bogdan Tiberiu Iacob) Am asistat la un spectacol halucinant oferit de jurnalistul Robert Turcescu, o asa-zisa marturisire dublata de asa-zise documente potrivit carora ar fi fost ofiter acoperit al unui serviciu secret, nenominalizat.
Iuliana Tudor a revenit in programul TVR 1 pe 13 martie, cu o noua editie a indragitei emisiuni O data-n viata”, ce intra in cel de-al 15-lea sezon.
Ce poate fi mai gustos, intr-o zi torida, decat o salata de rosii, castraveti si ardei gras, asezonata cu niste branza de capra!
www.gandul.info informeaza: Alex Hrinca, fost jurnalist la Digi 24, a postat pe Facebook un mesaj emotionant pentru colegii de breasla, facand trimitere la moartea fulgeratoare a Iulianei Gatej.
Cu reputatia unui hotspot, boutique-ul de lux Consacre a inaugurat noua locatie, situata in Dorobanti, printr-un cocktail exclusivist in prezenta invitatilor:
DIGI24: Cum au disparut 12.000 de lei din contul unei femei din Bucuresti Atentie de la ce bancomate retrageti bani sau pe ce site-uri intrati atunci cand vreti sa faceti tranzactii online!
google-analytics.com