Cautare

1042 de rezultate pentru "clo" (2.38 secunde)
Era singura fabrica din tara care producea insecticid biologic nepoluant si stimulente de hrana pentru animale si pasari. Unul din trei calafeteni fie a lucrat la Biosinteze, fie a avut rude care au fost angajate acolo.
Guvernul a dat unda verde, in ultima sa sedinta, programului pentru reabilitarea sistemului de alimentare cu apa si canalizare din orasul Murfatlar.
Topul profiturilor obtinute anul trecut de posturile de televiziune este condus de Pro TV SA, care opereaza televiziunile Pro TV si Acasa, in timp ce campioana pierderilor este Realitatea Media SA, din care fac parte Realitatea TV si Radio Guerrilla.
Senatorul PNL Mircea Diaconu a criticat, sambata, in timpul unei conferinte de presa sustinute la Tulcea, decizia de acordare a zilelor libere obligatorii fara plata, conform Legii 324/2009.
Publicistul Edward Pastia, de la "Financiarul", comenteaza un studiu realizat de Institutul Roman pentru Evaluare si Strategie (IRES), "Supravietuirea pe timp de criza".
Constantin Gheorghe publica pe blog articolul "Mafia.ro", pe care il puteti citi in continuare. 'Devine din zi in zi mai clar conturul Mafiei care l-a creat pe traian basescu, intai ca Primar General al Capitalei, apoi ca Presedinte al Romaniei.
In Cotidianul.ro a aparut un grupaj intitulat "Dezvaluirile cotidianul.ro despre nesimtirile anticriza ale puterii. Basescu-si poleieste cu aur de 50.000 de euro biserica", pe care il puteti citi in continuare.
Redistribuirea posturilor conform OUG nr. 63/2010 in administratia Baniei si unitatile subordonate financiar, dupa excluderea Filarmonicii "Oltenia" Craiova din schema disponibilizarilor, inseamna ca in primarie nu va fi practic nimeni concediat.
Peste 130 de tone de substante foarte toxice, preluate de la Electroputere Craiova de reteaua Petromar, au ajuns in apropierea Bucurestiului.
Octavian Andronic publica pe AmosNews articolul "Modernizarea statului in coloana, pe sosea", pe care il puteti citi in continuare.
Jurnalul National informeaza: "Basescu, clovnul unei televiziuni americane". 'Scoateti furcile si facliile, e timpul pentru nominalizarea de astazi la categoria "cel mai fraier om din lume".
Gandul News informeaza: "Mircea Badea, despre afirmatiile lui Lazaroiu: Sunt un clovn trist pe banii mei".
Romania Libera informeaza: SCHIMBARE.
Din 28 martie, TVR 3 deschide grila de primavara cu editia a doua a concursului Vocea populara.
Money.ro informeaza: Secretul succesului IKEA. Operatiuni de subtiere, un plan perspicace de plata a taxelor si controlul strict sunt cateva dintre ingredientele retetei IKEA.
Cu prilejul incetarii aparitiei ziarului Gandul pe suport de hartie, CTP publica articolul "De sufletul Gandului" , pe care il puteti citi in continuare.
DcNews informeaza: Doua raspunsuri pentru intrebarile lui CTP, legate de maidanezi si de pedeapsa cu moartea Intr-un editorial publicat a doua sau a treia oara (ziar-carte-ziar), de data asta in Gandul, Cristian Tudor Popescu sustine eutanasierea maidanezilor si a criminalilor.
CTP publica in Gandul articolul Prezint scuze d-lui Vladimir Tismaneanu, pe care il puteti citi in continuare.
Dan Tapalaga publica pe HotNews.ro articolul "Exercitiul uitat al compasiunii" Orice om sanatos nu poate simti, in fata avalansei de stiri si opinii docte despre cumplita tragedie care a lovit patru familii, atentie, patru nu una singura, altceva decat compasiune.
google-analytics.com