Cautare

1042 de rezultate pentru "clo" (6.81 secunde)
AGERPRES informeaza: Regina Ana a fost inmormantata in noua catedrala de la Curtea de Arges Regina Ana a fost inmormantata, sambata, in Noua Catedrala Arhiepiscopala si Regala, ridicata in vecinatatea manastirii de la Curtea de Arges.
Gandul lui Ion Cristoiu de vineri, 25 noiembrie 2016: Un impostor: Nicusor Dan Incepind cu duminica, 20 noiembrie 2016, seara, Silviu Manastire a organizat pe B1Tv, un sir de editii speciale ale emisiunii sale Dosar de politician dedicate dialogurilor electorale cu sefii principalelor partide competitoare.
AGERPRES informeaza: ZILE NATIONALE: Franta (Documentare: Suzana Cristache Dragan, editor: Marina Badulescu, editor online: Daniela Juncu) Franta sarbatoreste ziua nationala la 14 iulie.
ROMANIA TV informeaza: Regele Mihai a fost inmormantat la Curtea de Arges. S-au tras 21 de salve de tun si s-a intonat imnul national (Autor:
Q MAGAZINE: Adevaruri nespuse despre Viorica Dancila. Si trist, si sincer (Autoare:
"Parfumul" specific camerelor de spital, mirosul inconfundabil de medicamente sunt lucruri greu de uitat odata intrat in contact cu ele.
Taxele si impozitele datorate statului vor fi colectate prin executarea silita a firmelor debitoare, iar in cateva saptamani vor fi vazute cazuri de firme care vor avea activitatea paralizata, a declarat ieri ministrul Finantelor Publice, Ionut Popescu.
Conducerea CNE-PROD Cernavoda, societatea ce gestioneaza Unitatea I a Centralei Nuclear-Electrice a incheiat in urma cu un an un contract cu o firma bucuresteana pentru exploatarea instalatiei de furnizare a apei potabile pentru platforma centralei, in valoare de peste 4,3 miliarde lei.
Organizarea editiei din acest an a Zilei Orasului va costa bugetul local 3,2 miliarde de lei, asa au stabilit ieri consilierii locali satmareni.
Ministrul Economiei si Comertului, Codrut Seres, crede ca pretul national de referinta al energiei termice ar trebui scos mai repede decit era prevazut in acordurile cu organismele internationale.
Programul „Vacanta Romaneasca la Marea Neagra“, care s-a desfasurat in perioada 12 august - 10 septembrie, sub simbolul rasaritului de soare de la malul marii, a fost organizat de Autoritatea Nationala pentru Turism, Consiliul Judetean Constanta si Biroul National Sindical.
Presedintele grupului Rompetrol, Dinu Patriciu, a cerut autoritatilor sa investigheze felul in care un document confidential, din dosarul Rompetrol, investigat de procuratura generala, a ajuns in posesia concurentilor grupului.
Fondurile nerambursabile SAPARD disponibile in acest moment pentru turismul rural, in cadrul Masurii 3.4 (submasura Turism rural), sunt de 1,5 milioane de euro, suficiente doar pentru aproximativ 20 de proiecte, se arata intr-un comunicat al Agentiei SAPARD.
Afaceristul gorjean Constantin Bucloiu a tepuit prin intermediul unor parteneri de afaceri, pe care i-a folosit drept paravan, sase societati comerciale din tara, prejudiciul estimat de politisti fiind de peste doua miliarde de lei vechi.
Mittal Steel va trebui sa cheltuiasca in acest an nu mai putin de 53,4 milioane de dolari pentru realizarea investitiilor tehnologice si de protectie a mediului, conform angajamentelor asumate in contractul de privatizare al Sidex.
Cea de a cincea editie a sarbatorilor pascale reunite la Mangalia in manifestarea "Lumina de la Malul Marii", dar si minivacanta de 1 Mai i-au determinat pe hotelierii din zona sudului litoralului sa conceapa oferte speciale pentru aceasta perioada.
Oltenii au inceput sa-si cumpere clocitori, deoarece nu mai au de unde sa achizitioneze pui. Motivul este simplu. Firmele de profil sunt din ce in ce mai putine.
Dupa Paste, cuplurile care se gandesc sa-si uneasca destinele vor avea posibilitatea sa-si faca o idee cu privire la oferta de servicii pentru nunti a firmelor craiovene.
google-analytics.com