Douazeci de oameni de afaceri vor fi premiati astazi cu ocazia "Zilei Intreprinzatorului". Cea de-a treia manifestare de acest gen va avea loc la Teatrul Muzical "Nae Leonard". Seful Patronatului Intreprinderilor Mici si Mijlocii (PIMM) Galati, Marian Filimon, ne-a facut cunoscut faptul ca se asteapta ca la eveniment sa participe in jur de 450 de invitati.

"Am invitat oameni de afaceri, membri ai Patronatului nostru, colaboratori, reprezentanti ai institutiilor statului cu care noi avem tangenta, membri ai Guvernului, ai Parlamentului, precum si oameni de cultura, in general cei care ne-au fost alaturi de-a lungul unui an", a spus seful PIMM.

Filimon a spus ca manifestarea se va deschide prin decernarea celor 20 de premii, va continua cu un spectacol sustinut de Orchestra Fortelor Armate Americane din Europa, dupa care, la Gradina de Vara, va avea loc o seara cu specific romanesc. Aici se va organiza un dineu in cinstea participantilor care vor asista la un spectacol folcloric sustinut de "Doina Covurluiului".

Seful Patronatului galatean a tinut sa precizeze ca evenimentul se va termina spre miezul noptii, fara ca acesta sa fie punctat de focuri de artificii ca in anii precedenti. Marian Filimon a refuzat sa faca publice numele celor care vor primi statuia din mahon si marmura executata de sculptorul Sergiu Dumitrescu. A marturisit doar ca PIMM nu va acorda premii doar de dragul de a le da si ca obisnuitii acestei gale vor avea parte de multe surprize in acest sens.