Cautare

1246 de rezultate pentru "cj" (4.97 secunde)
s-au exprimat nemultumiri fata de modul in care s-a finalizat sedinta CJ de la Galati. „Vom solicita PC sa ia decizii de sanctionare in conformitate cu statutul PC“, a adaugat Nicolaescu.
Fosta stema a judetului Trei Scaune din perioada Imperiului Austro-Ungar a fost amplasata pe frontispiciul Consiliului Judetean (CJ) Covasna, fapt ce a dus la contradictii intre autoritati.
Presedintele PNL, premierul Calin Popescu-Tariceanu, a anuntat ca votul pentru alegerea vicepresedintelui Consiliului Judetean Galati va fi reluat. Intrebat daca vor fi sanctionati cei care au votat in favoarea PSD, Tariceanu a spus ca nu se poate identifica cine a votat gresit intr-o procedura de vot secret.
"Dupa cele intimplate in CJ, neincrederea va domni in rindul partenerilor de Coalitie. ... Directorul Muzeului de Istorie a fost un fel de Tom Cruise in 'misiune imposibila' la CJ.
Revizuirea Legii administratiei publice locale reprezinta unul dintre obiectivele importante ale Coalitiei majoritare, scopul principal fiind modificarea prevederii legale privind numarul de voturi necesar pentru schimbarea conducerilor consiliilor judetene - de la doua treimi la majoritatea membrilor CJ -, astfel incat Coalitia sa-i poata inlocui din functii pe presedintii de consilii apartinand PSD.
Este toxica“, a afirmat Basescu la intalnirea cu presedintii de CJ si cu primari din tara, desfasurata la Poiana Brasov si avand ca tema modificarea Legii administratiei publice locale.
Liderii PNL si PD s-au certat, din nou, in sedinta de ieri a Consiliului National de Conducere al Aliantei, in urma declaratiilor presedintelui Traian Basescu, care a spus ca nu este oportuna schimbarea presedintilor CJ pana in 2008.
Alegerea lui Eugen Chebac in functia de vicepresedinte al CJ Galati a aprins spiritele politice si a dat de lucru reprezentantilor celor doua institutii, care isi trimit una alteia scrisori si solicitari.
Co-presedintii Aliantei D.A., liberalul Victor Paul Dobre si democratul Mircea Nicu Toader, au luat aceasta decizie in urma pierderii unei functii de vicepresedinte al CJ. ... Si pentru a avea o imagine clara a celor intimplate in CJ Galati, i-am adresat citeva intrebari parlamentarului galatean.
Obiectiv important al Puterii Modificarea Legii administratiei publice locale este unul dintre obiectivele importante ale Coalitiei majoritare, cu scopul principal de a revizui prevederile legale privind numarul de voturi necesar pentru schimbarea conducerilor consiliilor judetene - de la doua treimi la jumatate plus unu din numarul de voturi ale membrilor CJ -, astfel incat Coalitia sa-i poata inlocui din functii pe presedintii de consilii apartinand PSD.
Subprefectul de Covasna, vicepresedintele organizatiei judetene a PD, Ioan Ursache, a declarat ca afirmatiile presedintelui CJ, Demeter Janos, potrivit carora simbolul respectiv nu reprezinta stema judetului, ci logoul acestuia, contin „multe minciuni“.
Saptamina trecuta reprezentantul Guvernului in teritoriu ataca in Contencios alegerea lui Eugen Chebac ca vicepresedinte al CJ, iar acest fapt a declansat si reactia PSD. ... Declaratia lui Dan Nica era facuta in momentul in care intre Prefectura si CJ se facea corespondenta pe marginea hotaririi.
Social-democratii s-au adresat instantei pentru a lamuri problema legata de atacarea de catre prefect, in Contencios, a hotaririi CJ prin care Eugen Chebac a fost ales vicepesedinte.
Democratii si-au mai plantat o ruda in Guvern, confirmand astfel ca PD a devenit un partid „de familie“.
Liberalii din CJ au anuntat ca interesele judetului nostru sint afectate de politica dusa de Partidul Conservator. ... Mai exact, presedintele CJ a dat dispozitie ca functionarii din aparatul de lucru al Consiliului sa o ocoleasca pe Sighinas.
Acesta din urma i-a amintit lui Durbaca faptul ca, dupa alegerile generale, PC si Alianta au incheiat o intelegere conform careia conservatorii au primit sefia CJ, iar aliatii Prefectura.
Sedinta de vineri seara din cadrul Consiliului Judetean (CJ) Galati a condus la alegerea unui nou vicepresedinte, numit dintre membrii PSD, desi functia trebuia sa revina Aliantei PNL-PD, daca protocolul Coalitiei nu ar fi fost incalcat de PC.
Realegerea lui Eugen Chebac in functia de vicepresedinte al CJ a adus declaratii socante.
In cursul acestui an au existat replici dure intre cei doi consilieri judeteni trecuti de la PRM la PNL si vicepresedintele liberal al CJ, Marcela Sighinas. ... „Este posibil ca PC sa mai ia citiva consilieri de la CJ”.
In Bihor, UDMR detine presedintia CJ, democratii au un post de vicepresedinte, singurii ramasi pe dinafara fiind liberalii, pentru ca celalalt post de vicepresedinte apartine PSD. ... Schimbarea vicepresedintelui CJ Bihor nu reprezinta pentru filiala PD cea mai mare problema la ora actuala.
google-analytics.com