Cautare

1246 de rezultate pentru "cj" (1.67 secunde)
Vicepresedintele CJ Dolj, Constantin Dascalu, a declarat ca, in functie de nevoile comunelor, administratia judeteana va vira in avans bani in contul comunelor afectate de inundatii din cotele de echilibrare.
Darius Valcov a declarat ieri ca Primaria Slatina a depus luni, la Inalta Curte de Casatie si Justitie a Romaniei, cerere de stramutare a procesului cu fostul viceprimar Gabriel Diaconu.
Trebuie sa avem o strategie pentru calamitati, deoarece degeaba construim case pe care apa le poate lua din nou. Cea mai buna solutie este indiguirea, si nu stramutarea satelor", a declarat Ion Prioteasa, presedintele Consiliului Judetean (CJ) Dolj.
Consiliul Judetean (CJ) Dolj va aloca toti banii din fondul de rezerva catre primariile din zonele afectate de inundatii si catre institutiile care combat efectele inundatiilor.
Ion Prioteasa, presedintele CJ Dolj, a declarat ca o parte din suma va fi alocata atat localitatilor afectate de inundatii, cat si celor care au gazduit sinistrati.
S-ar putea insa ca, in urma expertizei, pretul terenului sa fie mai mare decat cel la care a fost cumparata casa", a avertizat seful Serviciului investitii din cadrul CJ Dolj.
Desi in prezentarea realizata de Biroul de audit public intern, care face parte din raportul de activitate pe 2005 al presedintelui CJ Dolj, Ion Prioteasa, se specifica faptul ca auditarea s-a facut atat in cadrul aparatului propriu al CJ, cat si la institutiile subordonate consiliului (in total, 28 de entitati publice auditate), nu sunt nominalizate institutiile in cadrul carora au fost constatate abaterile, ci doar domeniile auditate.
Ionel Chirita, primarul liberal al orasului Harsova, s-a aratat ieri contrariat de refuzul nejusitificat al Consiliului Judetean de a acorda sumele de echilibru pe care le datoreaza, de patru luni, localitatii pe care o reprezinta, dar si locuitorilor din Castelu si Sacele.
Urmand exemplul colegilor din Alianta, liberalii constanteni se incapataneaza sa pastreze suspansul asupra candidatului la Primaria Constanta. Se stie doar ca exista un cerc de "suspecti", fara a se spune macar cate persoane se afla pe lista de asteptare.
Danut Culetu, prefectul Constantei, a anuntat ieri ca institutia pe care o conduce a atacat in contencios administrativ decizia alegerii lui Nicusor Constantinescu drept presedinte al Consiliului Judetean Constanta, in urma sedintei din 25.04.2006.
Presedintele Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Daniel Constantinescu a facut, in cursul zilei de ieri, plangere penala impotriva prefectului Danut Culetu.
Cu toate ca studiul de fezabilitate al drumului a relevat faptul ca ar fi nevoie de 240 de miliarde pentru reabilitarea completa a acestuia prin asfaltare, CJ Dolj nu va investi mai mult de 50 de miliarde de lei vechi.
In urma unei decizii a Curtii de Apel Constanta, decizie pronuntata in data de 22 mai anul curent, Consiliul Judetean Constanta este obligat sa plateasca suma de 1.092.744.726 de lei vechi catre Institutia Prefectului judetului Constanta, sustine prefectul Danut Culetu.
Presedintele PNL Suceava, Ion Lungu, a declarat ca "are o jena" sa convoace Consiliul Judetean de Coordonare (CJC) al Aliantei D.A., deoarece la mai multe astfel de intalniri presedintele judetean al PD, Eugen Constantin Uricec, nu a participat.
Nicusor Constantinescu a fost reales ieri, pentru a treia oara, presedintele Consiliului Judetean Constanta, cu o surprinzatoare unanimitate de voturi.
Peste 100 de consilieri locali din aproximativ toate primariile din judetul Olt vor primi decizii de imputare a sumelor incasate in ultimii doi ani, in contul pensiei.
In afara unei singure abtineri, aceea a senatorului PRM Gheorghe Funar, membrii Biroului Permanent au votat cu larga majoritate raportul intocmit de Comisia juridica prin care se cerea sanctionarea senatorului PNL Norica Nicolai cu avertisment, potrivit Statutului deputatilor si senatorilor.
Consilierul judetean liberal Victor Manea a declarat ieri ca refuza sa fie martor la neregulile comise de Partidul Social Democrat in Consiliul Judetean Constanta.
Atmosfera festivista prilejuita de investirea in functie a patru noi consilieri judeteni pare a se fi rasfrant ieri si asupra voturilor.
Desi cinci ministri si-au dat atunci acordul pentru emiterea actului normativ care ar fi improprietarit CJ Dolj cu o avere imobiliara, ministrul justitiei, Monica Macovei, a refuzat semnarea documentului pe motiv ca Legea nr.
google-analytics.com