Cautare

1246 de rezultate pentru "cj" (3.53 secunde)
In Bihor, UDMR detine presedintia CJ, democratii au un post de vicepresedinte, singurii ramasi pe dinafara fiind liberalii, pentru ca celalalt post de vicepresedinte apartine PSD. ... Schimbarea vicepresedintelui CJ Bihor nu reprezinta pentru filiala PD cea mai mare problema la ora actuala.
Raspunsul CJ La scurt timp conducerea CJ Galati a transmis prefectului raspunsul la solicitarea facuta. ... "Demisia domnului Chebac era o demisie numai din functia de vicepresedinte al Consiliului Judetului Galati, nu si din functia de consilier judetean", a mai aratat in raspunsul sau presedintele CJ.
noi alegeri pentru vicepresedinte la CJ. Presedintele Consiliului Judetului Galati, liderul PC, Eugen Durbaca, considera totala nebunia din jurul subiectului alegerilor din CJ pentru functia de vicepresedinte, in opinia acestuia situatia fiind creata de interesele politice ale Aliantei D.A.
a hotarit ca toti consilierii judeteni liberali si democrati sa aiba o atitudine unitara in cazul proiectelor de hotarire si a initiativelor promovate de conducerea Consiliului Judetean (CJ).
Nicusor Constantinescu, presedintele Consiliului Judetean Constanta, a declarat ieri ca nu se pune problema autosuspendarii sale sau a primarului Radu Mazare din Partidul Social Democrat, pe considerente de imagine.
Cu siguranta si ceea ce se intimpla la Galati a fost unul dintre punctele de discutie, mai ales ca la CJ se prefigureaza, cu certitudine, o a patra alegere a unui vicepresedinte.
Presedintele Organizatiei Judetene a PSD Galati, Dan Nica, sustine ca ceea ce se intimpla la CJ Galati a intrat in atentia euroobservatorilor PSD.
Si astfel Dieter Krampultz a fost propus pentru functia de consilier si validat in plenul CJ. Dupa ce Dorin Meran a cistigat in instanta revocarea hotaririi CJ prin care Dieter Krampultz este numit consilier, s-a revenit la propunerea initiala facuta pentru Ion Mocanu.
"O chestiune politica" Seful liberalilor galateni, Victor Paul Dobre, a atras atentia in conferinta de presa asupra deciziilor ilegale pe care CJ le ia: "CJ trebuie sa fie atent la cite hotariri ilegale a luat".
Mediatizata intens, sedinta Consiliului Judetului (CJ) de ieri a adus, in sala multimedia a Muzeului de Stiinte ale Naturii, multi invitati veniti sa vada deznodamintul celei de-a patra alegeri a vicepresedintelui, dar si modul in care se va vota bugetul pe 2006.
Reprezentantul Guvernului in judetul Galati, prefectul Mihai Capra, sustine ca va valida ultima alegere a PSD-istului in functia de vicepresedinte al CJ.
Dupa cum se stie, prima actiune in instanta intentata de Prefectura Galati, cu privire la alegerea consilierului judetean Eugen Chebac in functia de vicepresedinte al CJ Galati, a fost admisa de magistrati.
Ceea ce ar fi trebuit sa fie o intalnire de lucru intre reprezentantii Institutiei Prefectului si primarii din judetul Constanta s-a transformat in scena unui scandal in toata regula.
Proaspat intors de la intalnirea Ligii Alesilor Locali ai PNL, consilierul judetean Victor Manea este mai convins ca niciodata ca un oras precum Constanta trebuie sa aiba parte de "o gandire rationala in ceea ce priveste cheltuirea banilor".
Biroul Permanent al Camerei ar fi trebuit sa discute ieri-dimineata cererea refacuta si semnata de procurorul general privind perchezitionarea imobilelor din Strada Zambaccian si din comuna Cornu apartinand lui Adrian Nastase, presedintele Camerei Deputatilor.
Deputatul Laurentiu Mironescu, presedintele organizatiei municipale a Partidului Democrat, a tinut sa lamureasca ieri o parte din problemele create de iesirea de saptamana trecuta a lui Vasile Francu.
Acuzatiile social-democratilor de acum doua zile, potrivit carora Alianta ar supune primarii si consilierii PSD presiunilor politice, n-au ramas fara ecou, liberalul Victor Manea declarand:
El a mai declarat ca, in ciuda acestor amenintari, va continua sa faca dezvaluiri despre ingineriile care se fac in Primaria Oradea si CJ Bihor, una dintre acestea fiind semnalata chiar ieri.
google-analytics.com