Cautare

1246 de rezultate pentru "cj" (1.64 secunde)
In urma cu o zi, Nicusor Constantinescu, in calitate de consilier ales al Consiliului Judetean Constanta, a tinut sa faca unele precizari referitoare la procesul constituirii CJC.
Din cei peste 200.000 de pensionari doljeni, 84.745 de varstnici vor primi inainte de Paste sprijinul financiar promis de guvern.
Primarul recunoaste ca administratia doljeana a intocmit un studiu, suma necesara asfaltarii cifrandu-se insa la peste 220 de miliarde de lei, bani pe care, potrivit specialistilor CJ Dolj, o comuna nu-i va primi niciodata.
In cursul zilei de ieri, 12 aprilie a.c., prefectul Danut Culetu a primit unda verde pentru declansarea procedurii de constituire a Consiliului Judetean Constanta.
Discutiile programate a avea loc in privinta sedintei de reconstituire a Consiliului Judetean Constanta nu au mai avut loc. Cel putin nu in formula sperata de unii.
Nerabdarea unora de a fi convocata sedinta de constituire a Consilului Judetean Constanta a fost temperata ieri de prefectul judetului, Danut Culetu.
Dumitru Buse, presedintele Consiliului Judetean (CJ) Valcea, spune ca a primit in scris o adresa de la Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, Departamentul National Anticoruptie, in care i s-a cerut sa transmita suma primita pe calamitati in 2004 si defalcata pe fiecare lucrare.
Prefectul judetului Constanta, Danut Culetu, i-a convocat luni pe reprezentantii partidelor politice pentru a stabili data la care va fi convocat Consiliul Judetean Constanta in vederea reconstituirii acestui for.
Sedinta de constituire a Consiliului Judetean Constanta va avea loc marti, 25 aprilie a.c., in conformitate cu ordinul prefectului nr.
Dupa ce parca au jurat sa nu spuna la nimeni, pana in ziua alegerilor, care le este candidatul pentru presedintia Consiliului Judetean Constanta, iata ca liberalii si democratii n-au mai putut dormi cu secretul prea bine pazit.
Procesul intentat in contencios administrativ Consiliului Judetean Bistrita-Nasaud de catre prefectura a fost suspendat ieri de tribunal, ca urmare a unei cereri de stramutare formulata de secretarul CJ, Iosif Redl. ... "Este un tertip judecatoresc la care a recurs conducerea CJ, care se teme de organizarea alegerilor anticipate.
Consiliul Judetean Constanta se afla intr-o situatie mai mult decat atipica. Declarat, dupa un proces care a durat doi ani, nelegal constituit, se asteapta ca sedinta de reconstituire, convocata de prefectul Danut Culetu pentru data de 25 aprilie a.c., sa rezolve problema.
Consiliul Judetean Constanta se afla intr-o situatie mai mult decat atipica. Declarat, dupa un proces care a durat doi ani, nelegal constituit, se asteapta ca sedinta de reconstituire, convocata de prefectul Danut Culetu pentru data de 25 aprilie a.c., sa rezolve problema.
Conducerea CJ Dolj, cu gandul la sinistrati In timp ce edilii din Primaria Craiova si-au petrecut Pastele in familie, intocmind lista de pacate pe care ar trebui sa o rosteasca in fata preotului la spovedanie, gandul conducatorilor din administratia publica locala la nivel judetean a stat mai mult la sinistratii lasati fara un acoperis deasupra capului de revarsarea Dunarii decat la sarbatorire.
La sedinta de constituire a noului CJ au participat si deputatii Puiu Hasotti - PNL, si Stelian Dutu - PD, numiti initial consilieri judeteni dupa alegerile din 2004. ... Fostul presedinte al Consiliului Judetean a devenit noul presedinte al CJ, cu 23 de voturi pentru.
D-ale lui Caragiale. Asa poate fi caracterizata sedinta de Consiliu Judetean Constanta de ieri. Convocati pentru re-constituirea CJC, alesii judetului nu s-au simtit bine pana nu au facut "senzatie" din interpretarea Ordonantei nr.
CJ Dolj tine cu dintii de reabilitarea drumului Giubega-Rast Daca in privinta amenajarii portuare autoritatile sunt dispuse sa ajunga la un compromis, reabilitarea drumului Giubega-Rast pare "batuta in cuie".
Consilierii Aliantei PNL-PD Constanta acuza PSD de incalcare a legii in ceea ce priveste modalitatea de alegere a presedintelui CJ, Nicusor Constantinescu, cel care a fost presedinte si pana in prezent.
Presedintele CJ Suceava, Gavril Marza, a declarat ca presupune ca o organizatie neguvernamentala a facut o sesizare la CNSAS, in urma careia toti presedintii si vicepresedintii de consilii judetene din tara sunt verificati daca au avut relatii "de turnator la Securitate".
google-analytics.com