Cautare

1246 de rezultate pentru "cj" (2.83 secunde)
CJ sustine ca a incercat sa previna aceasta stare de fapt prin nenumarate adrese trimise Ministerului Mediului, ignorate in totalitate.
In plus, am mai cerut 13 miliarde pentru asigurarea functionarii Centrului Judetean de Resurse si Asistenta Educationala si 8,8 miliarde pentru burse si obiecte de inventar pentru scoli", a spus vicepresedintele CJ Dolj, Constantin Dascalu.
In urma cu doua zile, PRM Constanta declara ca democratii din Poarta Alba s-au alaturat partidului condus de Corneliu Vadim Tudor.
Consilierul judetean PNL Victor Manea pare decis sa nu ia parte la sedintele CJC pana cand nu se va rezolva problema legalitatii alegerii presedintelui acestei institutii, Nicusor Constantinescu.
In conditiile in care singurele posturi din administratia locala romaneasca pentru care se poate organiza concurs sunt cele din cadrul directiilor de integrare tocmai pentru a mari capacitatea de absorbtie a fondurilor europene, Agentia Nationala a Functionarilor Publici a refuzat sa aprobe organizarea unui concurs pentru ocuparea a cinci posturi in cadrul directiei de specialitate din CJ Dolj.
De cele mai multe ori, consiliile locale desemneaza o persoana, de obicei viceprimarul sau agentul agricol, care se ocupa de redactarea actelor", a explicat Liana Nicolescu, seful Serviciului de Urbanism si Amenajarea Teritoriului al Directiei de Urbanism din cadrul CJ Dolj.
Cu exceptia fixarii datei viitoarei sedinte de consiliu, exercitiul votului practicat de noua generatie de consilieri judeteni a parut aproape o copiei fidela a vechii "masini de vot" a seniorilor din CJ Bihor.
Asa cum a promis in conferinta de presa de la sfarsitul saptamanii trecute, consilierul judetean al PRM Bihor Vasile Garba a propus discutarea in sedinta CJ de ieri a situatiei in care se gaseste clubul FC Bihor la ora actuala.
Deputatul a spus ca PNL protesteaza public fata de faptul ca o realizare care apartine vicepresedintelui liberal al Consiliului Judetean, Gavril Popescu, "a fost inaugurata cu fast" de democratul Iosif Matula, presedinte al CJ.
Consiliul Judetean (CJ) Dolj a trimis deja invitatii de participare catre 20 de firme din Craiova si catre cateva firme din Cluj si Bucuresti si asteapta oferte si din partea altor firme care vor sa se implice in reconstructia Noului Rast.
Ion Prioteasa, presedintele CJ Dolj, a declarat ca in fiecare zi 30 de primari doljeni sunt chemati la consiliu pentru a li se explica importanta proiectului si etapele ce trebuie parcurse pentru implementarea lui.
Printr-un ordin al ministrului sanatatii, datoriile Spitalului Municipal Motru si ale Sanatoriului Dobrita vor fi achitate de minister. Cele aproximativ 18 miliarde de lei vechi care reprezinta datoriile Spitalelor Motru si Dobrita vor fi achitate de Ministerul Sanatatii.
Presedintele CJ, Eugen Durbaca, a acceptat sa vorbeasca despre sedinta Consiliului in care 5 proiecte au picat, iar conflictul cu Alianta a devenit vizibil. ... De ce s-a ajuns ca in sedinta de CJ sa pice 5 proiecte de hotariri?
PSD si PC merg mina-n mina, iar structurile de conducere ale societatilor din subordinea CL vor fi schimbate in functie de ceea ce vor decide presedintele CJ, Eugen Durbaca, si primarul Dumitru Nicolae.
Ion Prioteasa, presedintele CJ Dolj, a declarat ca va accepta proiectul care nu depaseste 1,44 miliarde de lei si care are cel mai scurt termen de excutie.
In declaratia de avere, presedintele CJ Dolj mentioneaza faptul ca el si sotia sa au incasat in anul 2004 dividende in valoare totala de peste 1,7 miliarde de lei.
In timp ce autoritatile judetene se plangeau de timpul scurt pe care il au la dispozitie pentru construirea retelei de drumuri a Noului Rast, comisia de licitatie din cadrul Consiliului Judetean (CJ) Dolj a ales oferta unei firme de proiectare cu cel mai lung termen de executie.
Consilierul judetean Victor Manea a refuzat, in urma cu cateva saptamani, sa se mai prezinte la sedinta de Consiliu Judetean Constanta, declarand ca este nemultumit de modul in care functioneaza aceasta institutie.
Acest lucru a luat prin surprindere conducerea Consiliului Judetean (CJ) Dolj, institutie care se va ocupa de construirea retelelor de drumuri si de energie electrica ale localitatii.
"Voi, cei de la CJ, de ce nu ne dati banii?!". Consilierul liberal a dezvaluit faptul ca, la 30.06.2006, in trezoreria CJC se aflau 140 miliarde lei, suma aprobata deja de Consiliu pentru a fi distribuita localitatilor, in contul celor 22% care li se cuvin, conform legii.
google-analytics.com