Cautare

1246 de rezultate pentru "cj" (4.97 secunde)
Liderul UNCJR a precizat ca Documentul de Pozitie, semnat de 32 de lideri ai CJ, printre care si presedinti de consilii judetene apartinand partidelor din Coalitie, va fi trimis la Consiliul Europei, la Strasbourg, si la Comisia Europeana, la Bruxelles.
PSD da dovada de aceeasi aroganta. Fara cravata, insa aceeasi aroganta ca atunci cand se afla la putere. Ceea ce inseamna ca PSD isi merita locul in opozitie.
a pierdut initial presedintia CJ Bistrita-Nasaud tocmai din cauza lui Ionel Tompa, care a promis sustinere pentru candidatul Aliantei, dar a votat cu cel al PSD.
Presedintele liberal al Consiliului Judetean Prahova Florin Anghel, vicepresedintele CJ Radu Ionescu si inca opt consilieri judeteni au demisionat ieri din PNL pe motiv ca sunt nemultumiti de relatia cu conducerea organizatiei judetene a formatiunii liberale.
Claudiu Ionel Pasare, prim-vicepresedintele PSD Caras-Severin, l-a acuzat pe Sorin Frunzaverde, presedintele CJ Caras-Severin si presedinte al organizatiei PD, ca „racoleaza primarii PSD intr-un mod cat se poate de josnic, folosindu-se de banul public“.
Prefectul Cristian Roman a primit ieri de la Guvern actul final de control la Consiliul Judetean (CJ) si Directia Judeteana de Drumuri si Poduri (DJDP) in care se arata ca presedintele Constantin Contac este incompatibil si trebuie destituit.
Presedintele PNL Prahova, Dinu Patriciu, a cerut la sfarsitul saptamanii trecute partenerilor din Alianta schimbarea din functii a presedintelui Florin Anghel (foto) si a vicepresedintelui CJ Prahova, care au demisionat din PNL.
Constantin Contac nu mai este presedinte al Consiliului Judetean (CJ). ... Acesta a intrat in vigoare si, chiar daca este atacat in instanta, nu i se suspenda aplicarea, ceea ce inseamna ca CJ a ramas fara presedinte.
Sefii Consiliului Judetean (CJ) vizati de schimbare nu mai sint de gasit la serviciu.
Dupa doua zile in care a fost plecat din Botosani, Constantin Contac a revenit la serviciu si a preluat conducerea Consiliului Judetean (CJ).
Presedintele liberal al Consiliului Judetean Prahova Florin Anghel, vicepresedintele CJ Radu Ionescu si inca opt consilieri judeteni au demisionat la 24 august din PNL, motivand ca sunt nemultumiti de relatia cu conducerea organizatiei judetene a formatiunii liberale.
Reprezentantii filialei Prahova a PNL au anuntat ieri ca vor revendica functiile de presedinte al Consiliului Judetean Prahova si de prefect al judetului, daca Florin Anghel - presedintele CJ, demisionar din PNL - se va inscrie in PD.
Daca PD ii refuza, liberalii se ridica cu noi pretentii In cazul in care, PD va indrazni sa incalce vrerea partenerilor de guvernare, PNL se ridica cu noi pretentii. Mai bine zis, liberalii vor revendica functiile de presedinte al CJ Prahova si de prefect al judetului.
35 de alesi si-au impartit, in urma cu un an, functii si pozitii in Consiliul Judetului (CJ) Galati, dupa ce locuitorii din intreg judetul si-au exprimat preferintele electorale.
Presedintele CJ Prahova, Florin Anghel, vicepresedintele CJ Prahova Radu Ionescu si alti noua consilieri judeteni care au demisionat din PNL la 24 august si-au anuntat intentia de a se inscrie in PD.
Conducerea Biroului Permanent (BP) al Camerei Deputatilor a discutat ieri aproape cinci ore despre neregularitatile sedintei de vineri a Comisiei Juridice (CJ), in care s-a dat avizul pentru proiectul de hotarare cu privire la modificarea Regulamentului, insa fara a ajunge la concluzii clare.
Senatorul Mihai Tabuleac, presedintele PNL Botosani, deputatul Radu Dragus, presedintele organizatiei judetene a PD, prefectul Cristian Roman si consilierul judetean Corneliu Popescu, presedintele Companiei Nationale de Administrare a Fondului Piscicol (CNAFP), ar fi facut obiectul unor sesizari depuse la fostul PNA de catre presedintele Consiliului Judetean (CJ) si al PSD Botosani Constantin Contac.
De asemenea, intr-o informare prezentata consilierilor, vicepresedintele CJ Mircea Toader preciza ca pentru urmarirea si verificarea lucrarilor de reabilitare a unor drumuri judetene, comunale, strazi, poduri, podete si sisteme de alimentare cu apa afectate de calamitatile naturale care au avut loc in luna iulie au fost depuse oferte, in termenul legal, de catre doua societati, Consis Proiect SRL si Consilier Construct SRL, comisia de validare atribuind contractul celei din urma.
Cu toate ca razboiul declaratilor intre presedintele CJ Caras-Severin, Sorin Frunzaverde, reprezentant de varf al democratilor, si Ioan Talpes, senator de Caras-Severin si demisionar din randul social-democratilor, s-a sfarsit de ceva vreme, conturile in justitie s-au incheiat abia acum doua zile.
Procesul intentat de consilierii Aliantei D.A. conducerii Consiliului Judetean Constanta privind ilegalitatea constituirii CJC se prelungeste.
google-analytics.com