Cautare

5865 de rezultate pentru "banca romaneasca" (3.52 secunde)
De exemplu, daca Banca Transilvania percepe, in tara, un comision de 0,5% din suma (plus 2,5 lei) la retragerea de numerar de catre clientul bancii de la ATM-ul altei banci, in strainatate banca cere 1% din suma retrasa, plus 2,5 lei.
Le depun la banca, de unde se imprumuta si pun gaj productia agricola. ... "Inarmat" cu certificatul respectiv, agricultorul va merge la banca, unde poate sa contracteze un imprumut si sa depuna garantii doar cu acel document emis de depozitar.
Consultantii spun ca ar fi de trei ori mai ieftin ca firmele sa ia credit din banca pentru a achita darile catre buget. ... Dar daca firma respectiva ar lua credit din banca pentru achitarea datoriilor la stat, ar plati o dobanda de 10-12% pe an.
Pe termen scurt, dobanda pe care o va plati omul care se imprumuta va fi mai mica, pentru ca banca nu-i va calcula o dobanda pe zece ani, ci una pe cinci ani.
In 17 februarie 1866 la Bucuresti isi incepe efectiv activitatea ca banca de scont si de emisiune - Banca Romaniei , constituita prin transformarea filialei Bancii Imperiului Otoman din Bucuresti ( filiala care activa inca din 1861). ... Morgan , respectiv Societe Generale) , in fapt acelasi capital care controla Banca Imperiului Otoman .
Dobinzile la banii imprumutati in cazul utilizarii cardului de credit in limitele contractuale variaza, in functie de banca, intre 26% si 35%, adica, cu citeva puncte procentuale peste dobinzile practicate la imprumuturile clasice.
Comisia de privatizare a BCR a hotarit prelungirea termenului de depunere a ofertelor finale angajante pentru preluarea pachetului majoritar la Banca Comerciala Romana, pina la data de 17 octombrie 2005, potrivit unui comunicat al Autoritatii pentru Valorificarea Activelor Bancare (AVAS).
Banca Comerciala Romana (BCR) a castigat, pentru a patra oara, titlul de „Banca Anului“ in Romania, acordat de revista britanica „The Banker“, ne-a informat ieri purtatorul de cuvant al bancii, Corneliu Cojocaru.
Ca si comparatie, daca o persoana împrumuta la o banca din România 10.000 de euro sau echivalentul în lei (pentru nevoi personale), pe o perioada de cinci ani, la o dobânda DAE de 12-16% (în functie de banca), plateste o rata lunara de 150-160 de euro, în functie de politica de taxe si comisioane a bancii respective.
Consultantii financiari cu care am stat de vorba ne-au declarat ca acestea pot fi platite mai tarziu decat data stabilita contractual, fara ca relatia cu banca sa devina conflictuala. ... De asemenea, este foarte important sa se respecte termenele stabilite impreuna cu banca.
Banca mare, dobanda mica Bancile importante de pe piata romaneasca au inceput sa scada dobanzile la depozitele constituite de populatie in moneda nationala.
Ieri, BRD a deschis portile clientilor pentru programul "Prima casa", in sensul ca banca primeste dosarele pentru credite.
BCR a recunoscut, pentru GdS, ca a majorat comisionul de administrare a contului curent, care acum este 3,5 lei pe luna, dar banca sustine ca a anulat din luna mai alte 14 comisioane, care insa nu se aplica multor clienti.
Si cand echipa romaneasca nu doar ca nu joaca nimic, dar are si o prestatie jenanta, penibila, atunci nu trebuie sa mire pe nimeni scorul de pe tabela de marcaj.
Factoringul reprezinta, in prezent, una dintre afacerile cu cel mai mare potential de dezvoltare de pe piata romaneasca. ... Concret, aceasta afacere consta in cedarea de catre o companie a creditelor comerciale incheiate cu clientii proprii la o banca sau la o societate financiara specializata.
Asta daca creditul ales este de la Banca Romaneasca, care, de altfel, percepe si cea mai mica rata la un imprumut pentru achizitionarea unui teren. Suma scoasa lunar din buzunare pentru achitarea ratei creste pana la 1.193 de euro, daca banca aleasa pentru contractarea imprumutului este Raiffeisen Bank.
O companie austriaca va ridica in Portul Constanta cel mai mare combinat siderurgic din Europa, iar economia romaneasca se va subordona din nou companiilor austriece.
Banca Romaneasca a scazut ratele dobanzilor practicate la depozitele la termen, conturile de economii si pachetul Super Depozit+. "Banca si-a adaptat dobanzile practicate la resursele atrase de la clienti la noile conditii ale pietei.
In ultimii ani, in acest spatiu au functionat Vatra Romaneasca, infiintata in anul 1990, condusa incepind cu anul 1999 de prim - vicepresedintele Livia Haidu, Asociatia Romanilor Refugiati, Deportati sau Expulzati (presedinte prof.
Comisia Europeana (CE) a solicitat Romaniei informatii in legatura cu legislatia privind aplicarea taxei de poluare pentru autoturisme, suspectand ca actuala legislatie romaneasca are efecte protectioniste asupra industriei auto nationale, a informat ieri CE.
google-analytics.com