Cautare

5865 de rezultate pentru "banca romaneasca" (2.96 secunde)
Pentru restul potentialilor clienti, este obligatoriu un drum la banca, unde un ofiter de credite sau un consilier de retail o sa va explice ce au vrut sa spuna bancherii-sefi în limbajul complicat publicat pe site-uri.
Cine depune câteva mii de lei la banca încaseaza tot 7,5% pâna la maximum 9%.Majoritatea bancilor bombardeaza potentialii clienti cu oferte dintre cele mai variate în ceea ce priveste depozitele bancare.
Cine depune câteva mii de lei la banca încaseaza tot 7,5% pâna la maximum 9%.Majoritatea bancilor bombardeaza potentialii clienti cu oferte dintre cele mai variate în ceea ce priveste depozitele bancare.
Majoritatea analistilor cred ca Banca Nationala nu va modifica dobanda-cheie si nici rezervele minime obligatorii. Banca centrala are nevoie de o perioada de analiza de la ultima sedinta.
Daca banca nu v-a scazut dobanda, mergeti si solicitati un nou desfasurator. ... Dobanzile s-au diminuat considerabil pe piata bancara romaneasca. ... Un bancher din Craiova spune ca banca nu isi permite sa anunte prin posta toti clientii ca a scazut dobanda si li s-a ieftinit rata.
Totusi, în conditiile unui salariu minim sau mediu pe economie, nici aceasta nu este o varianta, suma primita de la banca într-o astfel de situatie fiind de câteva ori mai mica decât costul unui imobil din Craiova.
Banca Nationala a Romaniei (BNR) ar putea autoriza, in urmatoarele luni, functionarea unei noi banci cu capital romanesc, in conditiile in care aceasta a depus deja la banca centrala documentatia necesara pentru infiintare, a spus directorul Directiei de Supraveghere din cadrul BNR, Nicolae Cinteza.
Desi este greu de evaluat o valoare exacta a „banilor fierbinti“ plasati în economia româneasca de investitorii straini, aceasta nu a depasit în nici un moment nivelul de trei miliarde de euro, a declarat guvernatorul bancii centrale, Mugur Isarescu, într-un interviu acordat The Money Channel.
Astazi se implinesc 157 de ani de la Mica Unire, realizata de Alexandru Ioan Cuza pe 24 ianuarie 1859, la Bucuresti Pe 24 ianuarie 1859, Alexandru Ioan Cuza, ales domn al Moldovei pe 5 ianuarie in acelasi an, a fost numit domnitor si in Tara Romaneasca.
Basescu sustine ca Geoana “a lucrat la doua capete“ pentru a obtine fie sefia PSD, fie un important loc intr-o banca, lucru confirmat, de altfel, de cel incriminat.
Activele BCR, cea mai mare banca din Romania, totalizeaza aproape sapte miliarde de euro.
In acest moment nu putem avea o imagine exacta a evolutiei creditului in valuta in sistemul bancar romanesc deoarece a trecut o perioada scurta de timp de la noile masuri luate de Banca Nationala pentru diminuarea creditului in valuta, considera presedintele Asociatiei Romane a Bancilor, Radu Gratian Ghetea.
Probabil se întâmpla la cei care nu predau cardul, crezând ca au lichidat orice problema cu banca. ... Reabilitarea situatiei persoanei în cauza necesita un drum în plus la banca si plata restantei.
Aspect legal, aprobat de Comisia de Supraveghere a Sistemului de Pensii Private (CSSPP), care spune ca orice fond de pensii este liber sa-si aleaga o banca depozitara, în conditiile legii.
Banca are in prezent un portofoliului de depozite de peste 2,7 miliarde euro, peste 600.000 carduri si 3 milioane de clienti.
Brokerul de credite sau consultantul cum mai este el numit reprezinta un intermediar intre banca si client, care lucreaza intotdeauna in beneficiul clientului, desi este platit de banca, a aratat oficialul Kiwi Finance.
Cursul afisat de unitatile bancare la cumparare (deci clientul vinde) este mult mai prost decât la casele de schimb.Cursul de schimb al fiecarei banci difera cu mult fata de cel oficial, stabilit cu o zi în urma de Banca Nationala a României (BNR).
fie companiile nu se mai încadreaza la ceea ce doreste banca, fie nu mai merg sa se împrumute din domeniul bancar din cauza dobânzilor prea mari.
Banca ABN Amro, devenita de cateva luni RBS, demonstreaza inca o data ca sistemul bancar romanesc este unul cu adevarat ticalosit.
Autoritatile au cerut credite pentru parcuri si liniile de tramvai, in timp ce banca a raspuns ca finanteaza doar activitatile care aduc plus valoare.
google-analytics.com