Cautare

445 de rezultate pentru "avita" (7.63 secunde)
Senatorul Valer Marian l-a interpelat pe Premierul Mihai Razvan Ungureanu.Obiectul interpelarii:
DeCeNews.ro : Ponta i-a raspuns presedintelui Basescu:
Agerpres.ro: Senatorul Petru Filip a anuntat luni ca a parasit grupul PDL si se va alatura celui al Partidului Social Democrat din Senat.
Corect News: Campania otravita (Autor: Sorin Rosca Stanescu) Inainte de a se intoarce la vapor, presedintele suspendat a pus la cale un intreg program de intoxicare a opiniei publice interne.
CorectNews : La referendum! Fara cartire! Cum vrea CCR (Autor : Sorin Rosca Stanescu) Sub aspect juridic, lucrurile sunt la fel de clare cum sunt si din punct de vedere politic.
Intrebare: Domnule Presedinte, o sa va citesc, ca sa intelegem putin mai bine, in articolul 2 din Legea nr. 370/2004, cea pe care ati invocat-o si dumneavoastra putin mai devreme...
Blogul Roxanei Iordache: USL NU POATE RECUPERA DECAT IMPREUNA CU STRADA. STRATEGIE PARLAMENTARA OFENSIVA Miscarea Ghise ia amploare. Senatorul are o tenacitate extraordinara si - esential - un tonus grozav.
Blogul Roxanei Iordache: FRAUDA BASESCU ISI AROGA DREPTUL DE A DECIDE IN NUMELE ROMANIEI. CAT A COSTAT VIZITA SLUGILOR BASISTE ANTINATIONALE LA BRUXELLES?
Jurnalul National: Basescu, ca ursarul (Autor: Petru Calapodescu) Pana la urma, premierul Ponta capata ce-a cautat.
Moshemordechai.ro: Calul, magarul si senghenarul - Studiu despre efectul parizerului asupra gravitatiei (1) Printre multele damblale, Traian Basescu are hachita de a se da mare specialist in chestii despre care nu pricepe o iota.
DeCeNews : Ce spune Antonescu despre "regimul Basescu" Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, sambata, la Congresul Ordinar al PNL, ca "regimul Traian Basescu a insemnat prezidentializarea anticonstitutionala a regimului politic".
HotNews: Liderul maxim si ceilalti (Autor: Dan Tapalaga) In prima zi de congres PSD am vazut asta: un Victor Ponta pe creasta valului, ametit de aerul tare al puterii, cu aroganta liderului maxim, si pe ceilalti gravitand in jurul sau.
Moshemordechai.ro: Schiopu si Constitutia Acum aproape treizeci de ani, cand am ajuns prima data pe mana unui croitor, sa iti faci consum "de comanda" era o mare isprava.
Jurnalul National: Modelul danez, o solutie impotriva maidanezilor din Romania? (Autor: Istvan Deak) Isteria creata in jurul maidanezilor din Romania a cuprins toata Europa.
Senatorul Alexandru-Petru Fratean a sustinut marti, 24 septembrie 2014, in plenul Senatului, o declaratie politica cu titlul: "In fide salus", pe care o puteti citi in continuare.
Catavencii: Partidul Biciclistilor (Autor:
Moshemordechai.ro: O tara cu tandara sarita Carevasazica niste agitati l-au busculat pe onor ministrul culturii, Daniel Barbu.
Constiinta unui Liberal de Stanga: Jalnice vremuri Jalnice vremuri traim! Mi-e tot mai greu sa suport ceea ce ni se intampla.
Constiinta unui Liberal de Stanga: Cu sange rece, sau luciditatea raului Incepe o perioada mizerabila a relatiei intre Palate; nu ca pana acum "coabitarea" ar fi fost un model de responsabilitate, doar ca nebunia atinge deja paroxismul la basescu.
Antonescu raspunde politicos aberatiilor lui Basescu Principalele declaratii ale liderului liberal Presedintele PNL, Crin Antonescu, a sustinut o conferinta de presa, la sediul central al partidului din Bulevardul Aviatorilor, la putin timp dupa conferinta presedintelui Basescu.
google-analytics.com