Cautare

445 de rezultate pentru "avita" (3.26 secunde)
CorectNews informeaza : Mircea Lucescu, presat sa renunte la fotbal Familia Lucescu face presiuni asupra lui Mircea sa renunte la antrenorat cel putin pana in vara.
Recent, la Cafepedia din Capitala, Puratos Romania, producatorul de materie prima pentru industria panificatiei, patiseriei si ciocolateriei, a oferit cadouri si flori doamnelor din sportul romanesc cu ocazia Zilei Femeii.
fanatik.ro: Din temnita, Gigi A SALVAT vietile a doi copii din Roman! Amar, copilul fara un picior din Neamt, are sanse mari sa mearga pentru prima data fara ajutorul carjelor datorita lui Gigi Becali.
Michael Schumacher, fostul campion de Formula 1, este in coma GSP.ro : Michael Schumacher, in STARE CRITICA dupa accidentul de la ski!
blogsport.gsp.ro: Ingeri cu schiurile (Autor: Ovidiu Ioanitoaia) Fostul coleg de la Sportul romanesc, Paul Popescu, mi-a zis ca, daca ma aflu in zona, ar fi pacat sa nu asist la concursul de sarituri cu schiurile de la Bischofshofen, ultimul din circuitul celor 4 trambuline.
ProSport: Stejari de esenta Mondiala. Romania, a 8-a oara consecutiv la Mondialul de rugby Inainte de meciul cu Spania, Romania se putea gandi deja la Mondialul din Londra:
Digisport.ro informeaza: Romania - Spania 13-3. Prima victorie a stejarilor in Rugby Europe Championship Reprezentativa Romaniei a invins, sambata 18 Februarie 2017, pe Stadionul Arcul de Triumf, selectionata Spaniei, cu scorul de 13-3, intr-un meci din Rugby Europe Championship, anunta news.ro.
Crysis, acesta este numele jocului care va ridica nivelul grafic si al interactiunii la noi limite. Este asteptat de mai bine de un an, producatorii momindu-ne din cand in cand cu poze si mai rar cu ceva secvente cinematice.
Mozilla Firefox si Windows Internet Explorer sunt la fel de vulnerabile.Compania de securitate CA a lansat vineri un avertisment pentru persoanele care utilizeaza computerul la domiciliu si care nu constientizeaza riscurile la care se expun când acceseaza internetul.
Portalul e-Romania, lansat, marti, de guvern, prin Ministerul Comunicatiilor, include, la capitolul dedicat limbii si literaturii romane, erori fundamentale de exprimare si de continut, dincolo de faptul ca multe fragmente de text sunt copiate, fara citarea sursei, de pe diverse site-uri.
Descopera.ro:
It.bzi.ro - Teorie halucinanta despre tot ce ne inconjoara: Universul nu exista! Oamenii de stiinta vin cu o noua teorie referitoare la univers, acestia afirmand ca, de fapt, lumea in care ne aflam poate fi doar o holograma - proiectia unui alt cosmos.
Stephen Hawking: "Nu exista gauri negre". Declaratia care schimba fizica din temelii Omul de stiinta spune, intr-o noua lucrare, ca gaurile negre sunt o idee complet falsa.
Ne vedem la Webstock 2016! De ce ar trebui sa participi Ne vedem la Webstock 2016? Unde? La JW Marriott, Bucuresti.
Trupa japoneza Mono, una dintre cele mai spectaculoase trupe post-rock din toate timpurile, va sosi pentru prima data la Bucuresti, pe 11 Martie 2013, la clubul The Silver Church, in cadrul turneului de prezentare al noului lor album intitulat "For My Parents".
Andreea Marin si Stefan Banica au postat recent un nou mesaj pe Facebook in care au explicat de ce nu au acordat nici un interviu la venirea in tara, dupa concediul petrecut in Dubai.
La Editura Tracus Arte a aparut cartea "Sub steaua cainelui" de Victoria Milescu. Gabriel Dimisianu defineste perfect poezia autoarei:
Maria Chirila si Dragos Anutei participa zilele acestea la In cadrul Festivalului de Spiritualitate si Terapii Complementare, "A Noua Dimensiune", organizat in incinta Salii Dalles, la etajul I.
Horoscop 2014 I Astrologul Libertatii ne spune cum ne va merge anul viitor in dragoste, in cariera, dar si cum vom sta cu banii si cu sanatatea BALANTA:
Despre o fabuloasa si uitata istorie romaneasca dintre Nistru si Bug. Totul despre romanitatea spatiului Transnitrean si nu numai / Sursa:
google-analytics.com