Cautare

445 de rezultate pentru "avita" (3.56 secunde)
Cert este ca muncitorul, angajat la SC Instal Plast SRL, sapase, alaturi de colegii sai, un sant adanc de aproximativ 3 metri.
Michel Serres ne invita sa relativizam criza financiara care a zguduit capitalismul, punand-o in balanta cu celelalte "cutremure" de amploare de care nu mai tinem cont, cum ar fi educatia, cresterea gigantesca a economiilor, de tipul celei care a dus la disparitia dinozaurilor.
In urma controlului realizat prin teledetectie de Agentia de Plati si Interventii pentru Agricultura (APIA), s-a constatat ca doar o mica parte dintre fermierii care au cerut sprijin financiar de la stat respecta Bunele conditii agricole si de mediu.
Jurnalul National publica articolul cu titlul "Tariceanu: Basescu si Boc se vad neprihaniti; masurile lor sunt incorecte economic, social si moral ", pe care il puteti citi in continuare.
Ion Iliescu publica pe blog textul intitulat "TRAIAN BASESCU SI CRIZA", pe care il puteti citi in continuare. 'Iesirea in prim plan a presedintelui Basescu in legatura cu masurile de austeritate au provocat reactii multiple si firesti.
Bogdan Tiberiu Iacob publica pe Inpolitics articolul "Halucinant: cele 18.000 de ore ale lui Dan Diaconescu", pe care il puteti citi in continuare.
Dan Suciu publica in revista 22 articolul "Mostenirea otravita a Guvernului Boc", pe care il puteti citi in continuare.
CorectNews informeaza : La RTV, castiga Basescu (Autor :
HotNews informeaza: Decizie CNA in cazul imaginilor cu Emil Boc dezbracat: Emisia Antena 1 va fi intrerupta zece minute, la ora de maxima audienta.
Puratos Romania, lider pe piata ingredientelor de brutarie, patiserie si ciocolaterie, readuce painea la loc de cinste pe mesele romanilor in cadrul evenimentului "Sarbatoarea Painii".
Inpolitics : Dezvaluiri-soc: UNPR, spaguirea seicilor arabi si afacerile cu urmaritii FBI (Autor :
Senatorul NECULAI BEREANU a sustinut o declaratie politica cu titlul: "Sa salvam zona montana a Romaniei!" Textul declaratiei politice il puteti citi in continuare:
Senatorul Sorin - Constantin Lazar a sustinut o declaratie politica cu titlul: "Necesitatea codului insolventei ", pe care o puteti citi in continuare.
Lucrarile de extindere si modernizare a fabricii de mobilier tapitat se incheie cu 3 luni mai devreme. Proiectul de extindere si modernizare a fabricii de mobilier tapitat a fost co-finantat de Uniunea Europeana si Guvernul Romaniei prin Programul Operational Sectorial Cresterea Competitivitatii Economice 2007-2013.
Casa Rusu, divizia de retail a Rus Savitar, unul dintre cei mai mari producatori de mobilier din pal si mobilier tapitat din Romania, deschide vineri, 15 august 2014, un nou magazin propriu in Pitesti.
Casa Rusu deschide pe data de 17 octombrie 2014 un magazin de 1.000 de metri patrati in galeria centrului comercial Cora Alexandriei.
AM Press: Romania, tara cucerita fara razboi (Autor: Lucian Avramescu) Romania era alintata candva granarul Europei.
AMOS NEWS: Programul sparanghelul nemtesc aduce romani acasa (Autor: Octavian ANDRONIC) Pe soseaua care duce dinspre Giurgiu spre Comana, intre Frasinu si Baneasa, se facuse joi pe la pranz o coada de masini parcate de o parte si de alta a soselei pe vreun kilometru.
REALITATEA.NET informeaza: Medicul echipei Sahtior: Am discutat cu Lucescu numai despre fotbal.
google-analytics.com