Constiinta unui Liberal de Stanga: Jalnice vremuri

Jalnice vremuri traim! Mi-e tot mai greu sa suport ceea ce ni se intampla. Am ajuns prizonierii unui joc politic dement, iesit din mintea intunecata a unui om fara niciun Dumnezeu. Si nu voi obosi sa spun asta: la fel de vinovati ca el sunt toti cei care il sustin, fie ca este vorba de servicii(care au tradat grav interesul national, primind pentru asta recompensa unor salarii marite in 2014, sfidand astfel o tara!), fie ca este vorba de CCR, de o parte a sistemului de Justitie, sau de asa-zisii "intelectuali publici".
Tupeul acestui om intrece orice am vazut in politica romana, si asta pentru ca nu am stiut, sau nu am vrut, sa ripostam. Nu cred ca vom invata mare lucru din acesti zece ani in care am fost umiliti si scuipati in fata de un impotent, care fara sistemul represiv, care l-a pus acolo, si il tine ca pe mort in fereastra, nu ar fi fost decat un boschetar betiv si imputit. Este produsul lasitatii si lipsei noastre de solidaritate si de cultura, pura si simpla.
Nu ma intereseaza nici traficul lui de influenta, nici averea imposibil de justificat a familiei, si nici aerele sale de fermier. Nu, ma intereseaza un singur lucru: cum scapam de mostenirea otravita a acestui animal fara suflet, rapace si inuman? Ne vom putea vindeca vreodata? Ma tem ca asa cum nu ne-am vindecat de ceausescu, nu ne vom vindeca nici de el. Ne va otravi viata si dupa ce nu va mai fi acolo unde este acum. Nu, asta nu dispare in fumul de tamaie al unei slujbe de exorcizare. Asa ceva nu poate fi exorcizat.
Inca un an cu el ni se va parea o eternitate. Si, din pacate, noi nu suntem eterni. Nesimtirea lui, da...