Cautare

445 de rezultate pentru "avita" (3.70 secunde)
LIBERTATEA: Astazi se implinesc 157 de ani de la Mica Unire, realizata de Alexandru Ioan Cuza pe 24 ianuarie 1859, la Bucuresti Pe 24 ianuarie 1859, Alexandru Ioan Cuza, ales domn al Moldovei pe 5 ianuarie in acelasi an, a fost numit domnitor si in Tara Romaneasca.
MAGAZIN: Catedrala Episcopala din Slobozia (Autoare:
expunere.com informeaza: Descoperire arheologica EXCEPTIONALA, acoperita la scurt timp cu pamant! Cine NU vrea ca noi sa ne cunoastem istoria?
Privind soarele in fata - Irvin Yalom O carte profund personala, izvorata din confruntarea autorului cu ideea mortii, Privind soarele in fata ne priveste pe fiecare dintre noi, punandu-ne inaintea acestui subiect tabu, dar de neocolit:
O, Preasfinte si intru tot laudate, Mare Mucenice Mina, si de minuni facatorule;
CULTURA: Gabriela Negreanu - totul sau nimic (Autor: ALEX. STEFANESCU) Cultura literara. NR. 270 din 22-aprilie-2010 Addenda la Istoria literaturii romane contemporane Gabriela Negreanu s-a nascut la 6 iulie 1947 la Bucuresti.
SOIR: Observandu-i pe cei activi zilele astea E clar cea mai vulgara generatie din istoria Romaniei (nu s-a vazut asa ceva strict niciodata, in vulgata, scris, folclor etc.), si in acelasi timp o generatie morala sau cu revendicari morale.
Recent, Selena Romania a lansat cel mai nou Tratament SPA pentru colorarea parului - BALMAIN COULEURS COUTURE, in cadrul unui eveniment la Opera Naționala Bucuresti, la care au participat Kasper Heemskerk Internatinal Educational Trainer Balmain, hair stilisti renumiti, vedete, reprezentanti mass-media, bloggeri si influenceri.
Literatura contemporana: Viata de aruncat - Bogdan O. Popescu - Volumul Viata de aruncat reprezinta debutul in proza al poetului Bogdan O.
La 5 ani de la moartea lui Alexandru Ioan Grosu, la Galeria Elite Prof Art Gallery a avut loc vernisajul unei noi expozitii de sculptura si pictura, in memoriam Alexandru Ioan Grosu, invitat Mihail Gavril.
Ester Peony lanseaza Me Pone Loca, un single fresh pentru cei care si-au gasit sufletul pereche si isi pun sentimentele pe tava.
Grimase de sezon, expozitie de caricatura, va avea vernisajul miercuri, 3 martie, la ora 15.00, la Centrul Cultural UNESCO Ionel Perlea, la Sala Atelier.
O contractura musculara este o scurtare permanenta a muschiului sau a articulatiei. De obicei apare ca rezultat al spasticitatii hipertone, intr-o zona musculara localizata, cum se observa la muschii coapsei la persoanele cu conditii precum paralizia spastica cerebrala.
Sterilitatea la femei se poate instala din cauza afectiunilor ovariene sau/si glandelor endocrine (tiroida,pancreas endocrin,suprarenala).Ovarele distrofice anovulatorii sunt mai frecvente in avitaminoze (A, C, E).
Moshemordechai.ro: Calul, magarul si senghenarul - Studiu despre efectul parizerului asupra gravitatiei (2) O stire a strabatut ieri constientul colectiv romanesc ( hai ca avem terminologie de caterinca!):
Moshemordechai.ro : Calul, magarul si senghenarul - Studiu despre efectul parizerului asupra gravitatiei (3) Mai avem povestea cu senghenu’.
DeCeNews : Fizica cuantica ofera o explicatie stiintifica pentru existenta sufletului Doi oameni de stiinta specializati in fizica cuantica sustin ca pot demonstra existenta sufletului, scrie Daily Mail.
It.bzi.ro: Bolile care se pot lua foarte usor pe cale orala Nu doar ca virusul HPV este 100% transmisibil pe cale orala, ci este si una din principalele cauze ale cancerului bucal si al gatului.
1. Otita externa difuza : reprezinta inflamatia dezvoltata la nivelul tegumentului conductului auditiv extern, de etiologie infectioasa, eczematiforma sau seboreica Factorii favorizanti sint:
Otita acuta reprezinta inflamatia sau infectia urechii. Exista 3 grupe mari de otite, corespunzand localizarii inflamatiei: externa, medie si interna.
google-analytics.com