Catavencii: Partidul Biciclistilor (Autor: Mircea Dinescu)

Pseudonimul Rosiei Montane e Dracula Park, caci n-avem nici o indoiala ca pe vremea cand, purtat in carca de ministrul Agathon, Dracul isi cauta un loc de parcare in Romania, i-a tasnit dintre cornite ideea de a-si trage cea mai mare piscina otravita din Europa in plamanii muntilor prin care romanii au scurmat dupa aurul cu care mai tirziu si-au poleit lacasurile crestine.
Parafand cu copita alianta liberal-socialista, Michiduta nu s-a abtinut si si-a varat coada si-n paharul cu whisky al Prezidentului, astfel incat nici Ponta, nici Crin si nici Basescu n-au mai putut dormi de dragul mult prea vremelnicelor locuri de munca din minerit.
Ca un facut, sotia sefului liberal, care-si tinea batistuta la nas cand vorbea de metoda criminala de extragere a aurului cu ajutorul cianurilor, s-a trezit la Bruxelles dansand din buric in fata barosanilor de la Gold Corporation.
Zadarnic a incercat doamna Renate Weber s-o scoata din transa, tinctura miraculoasa cu care reprezentantii firmei canadiene isi frectioneaza pacientii, convingandu-i sa-si schimbe parerile de la o zi la alta, n-are antidot.
Nici fiica socrului lui Victor Ponta nu se simte prea bine. Dupa ce, in compania aurolacului Ghita, prim-ministrul si-a injectat in vene o doza de Gold Corporation, anuntandu-ne ca se va autoflagela mai tarziu in Parlament, Daciana Sarbu viseaza dreptate in lanturi.
Ni se sparie gandul privindu-i pe junii popandai din gasca lui Ponta, genetic proiectati sa se impuiasca prin galeriile Rosiei Montane, fiindca nici maica Tereza nu ne-ar putea convinge ca sacul cu basini numit ministrul Tineretului ar face parte din aceeasi specie cu tinerii luminosi care strabat noptile Bucurestilor pe bicicleta, demonstrand o data pentru totdeauna ca societatea civila nu mai e reprezentata de micii functionari ai indignarii publice platiti de Guvern.
E timpul ca Partidul Biciclistilor sa ia puterea!