Cautare

445 de rezultate pentru "avita" (2.72 secunde)
Senatorul Laurentiu Florian Coca a sustinut o DECLARATIE POLITICA intitulata "O mai buna coordonare pe obiectivele de politica externa.Afirmarea statului roman printr-o politica externa proactiva.", pe care o puteti citi in continuare.
DeCeNews: Ce probleme a intampinat motiunea PNL in Parlament Motiunea de cenzura depusa de PNL impotriva Guvernului Ponta a intampinat, marti, primele probleme in Parlament.
stiripesurse.ro: Strategia lui Victor Ponta la Consiliul National PSD din Craiova Liderul PSD Victor Ponta isi lanseaza marti, de la ora 18.00, in cadrul Consiliului National largit al PSD, candidatura la alegerile prezidentiale.
DCNEWS : Radiografie dura a mandatelor Basescu: "O scalambaiala de paiata. Tipul infect care trebuie trimis la marginea societatii" Deputatul PSD Ionut Vulpescu sintetizeaza cele doua mandate ale presedintelui Traian Basescu plecand de la un text al lui Marin Preda despre "neobosita inventivitate a tipului infect".
Daniel Octavian Bejan alias Moshemordechai.ro: Un an interesant Cred ca, dupa Anul Nou, ne asteapta miscari interesante in tintarul politic de la noi.
Senatorul Ovidiu Liviu DONTU a sustinut o declaratie politica intitulata: Azi, Parlamentul Romaniei rescrie istoria tarii. Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei politice.
Senatorul Ovidiu Liviu DONTU a sustinut o declaratie politica intitulata: Presedintele, primul cetatean al tarii - garantul drepturilor constitutionale cetatenesti.
PNL IN REPARATII CAPITALE /Sorin Rosca Stanescu Dupa ce noul Partid National Liberal s-a pus singur pe butuci, a decis, iata, ca trebuie sa intre, de urgenta, in reparatii capitale.
AZI: Pentru Romania, America First (Autor: Octavian Stireanu ) Se implineste o saptamana de la discursul inaugural al noului presedinte al SUA, Donald Trump, construit in jurul optiunii strategice America First - America inainte de toate.
AZI: Pentru Romania, America First (Autor: Octavian Stireanu ) Se implineste o saptamana de la discursul inaugural al noului presedinte al SUA, Donald Trump, construit in jurul optiunii strategice America First - America inainte de toate.
AZI: Elefantul de pe Strada Mare (Autor: Octavian Stireanu) Gravitatea situatiei actuale din Romania nu consta deloc in aprobarea sau neaprobarea unor ordonante ori in cat de mare trebuie sa fie bugetul SRI.
Legea pentru combaterea evaziunii fiscale ar trebui sa stabileasca in mod clar cand este evaziune fiscala, si nu sa se lase la latitudinea inspectorului fiscal care face din asta o sursa de coruptie, spun reprezentanti ai mediului de afaceri.
Cei care vor incerca sa prejudicieze statul prin comiterea de fapte de evaziune fiscala risca sa fie pedepsiti cu inchisoare de la 6 luni pana la 15 ani, in functie de gravitatea infractiunii si de valoarea prejudiciului cauzat asupra bugetului.
Agentia Spatiala Europeana (ESA) finanteaza programele cercetatorilor romani printr-un proiect destinat cercetarii in spatiul cosmic si lansat saptamana trecuta in cadrul unei expozitii internationale in domeniu, potrivit Deutsche Welle.
Electrica Transilvania Nord - Societatea de Distributie si Furnizare a Energiei Electrice Oradea vine in intampinarea clientilor sai, pentru a-i determina pe acestia sa capete incredere in serviciile furnizate.
Centrala Nucleara de la Cernavoda se afla in pragul unei explozii.
Patru studenti romani s-au calificat la a noua editie a concursului "ESA Student Parabolic Flight Campaign", privind cercetarea fenomenelor din domeniul fizicii, biologiei si chimiei in conditii de microgravitatie.
Licitatiile pentru concesionarea in regim de inchiriere a sectoarelor de plaja au iscat anul acesta multe scandaluri, care au avut la baza proasta organizare a acestora, dar si modul de desfasurare a lor.
Dupa ridicarea sechestrului de pe actiunile grupului Rompetrol, efectele acestei decizii ar putea fi pozitive in ceea ce priveste pretul titlului titeiul al companiei.
google-analytics.com