DeCeNews.ro : Ponta i-a raspuns presedintelui Basescu: A rupt scrisoarea

La congresul extraordinar al PSD, liderul social-democratilor, Victor Ponta, a rupt scrisoarea primita de la presedintele Traian Basescu, nemultumit ca nu scrie "demisie", declarand ca pesedistii nu au ce sa negocieze cu presedintele si nu au nevoie de minciunile si propunerile lui "otravite".
"Ma bucur ca aici sunt membri PSD, oameni care au dreptul sa fie in aceasta sala, oameni care au muncit pentru acest partid si oameni care au dreptul sa faca propuneri pentru ce anume sa discutam astazi. Voiam sa stiti ca exista un domn in Romania - dl Basescu il cheama - care ieri ne-a facut propuneri pentru ordinea de zi. Am primit si o scrisoare de la domnia sa", a declarat Victor Ponta la inceputul discursului de la Romexpo, precizand ca nu a citit scrisoarea de la Basescu.
"Am sperat ca scrie 'demisie'. Nescriind inca 'demisie', as vrea, cu permisiunea dvs, sa-i dam un raspuns", a continuat Ponta, dupa care a rupt scrisoarea in fata delegatilor. "Asta e raspunsul nostru pentru ei. N-avem ce negocia si discuta cu Traian Basescu. N-avem nevoie de minciunile si de propunerile lui otravite. Suntem un partid care a rezistat in acesti ani impotriva regimului Traian Basescu, suntem un partid care stim ce inseamna sa fii mintit de Traian Basescu. Si cred ca astazi, impreuna cu partenerii nostri din USL vom vorbi despre romani si despre Romania. Si asta vom face", a mai completat Victor Ponta.