Cautare

3550 de rezultate pentru "adresa e mail" (4.00 secunde)
Visul actionarului majoritar, de a avea televiziune prin cablu, s-a naruit in aprilie 2002, cind CNA a considerat ca documentele depuse la dosar sint "o inselare a bunei credinte a semnatarilor listei certificata de primar, prin inducerea in eroare a acestora", iar oferta nu era "serioasa", dupa cum se mentioneaza in raspunsul trimis pe adresa Cin Company de catre reprezentantii CNA.
Printr-o adresa a DGFP Galati, prin care aceasta institutie raspunde intrebarilor redactorilor Monitorului de Galati, se arata ca motivul pentru care nu au fost luate masuri drastice de recuperare a creantelor pe care le datoreaza firmele lui Bologa este ca 's-a constatat ca acesta nu mai locuieste la adresa cu care a fost inregistrat la Registrul Comertului'.
Fostul consilier prezidential, Ioan Talpes, a decis ca afirmatiile facute la adresa sa de catre Sorin Frunzaverde, presedintele Consiliului Judetean Caras-Severin, reprezinta un motiv suficient pentru a-l actiona pe acesta in judecata.
Adresa de la corpul de control a sosit ieri si este semnata de un secretar de stat. ... "Cert este ca decizia e in mina mea si va fi una conform legii ", a spus primul reprezentant al Guvernului in judet.
In adresa prefectului se specifica faptul ca in cazul in care datele solicitate nu vor fi transmise in termen legal "ne vom adresa instantei de contecios administrativ pentru a se pronunta cu privire la legalitatea alegerii vicepresedintelui Consiliului Judetului Galati conform Hotaririi nr. ... "In legatura cu adresa dumneavoastra nr.
Biroul Permanent National al Partidului Social Democrat (PSD) i-a retras sprijinul politic senatorului Antonie Iorgovan in urma declaratiilor jignitoare facute zilele trecute la adresa unor lideri ai PSD.
"Sesizarea Inspectiei Judiciare pentru dispunerea si efectuarea unor verificari cu privire la apararea independentei sistemului judiciar, ca urmare a promovarii in spatiul public, incepand cu data de 25 iunie 2013, prin intermediul postului de televiziune Antena 3, precum si a unor publicatii on-line, a unor afirmatii de natura a aduce atingere independentei justitiei, la adresa procurorilor Directiei Nationale Anticoruptie, a institutiei Directiei Nationale Anticoruptie si a sistemului judiciar in ansamblul sau, in contextul instrumentarii cauzei privind pe inculpatul Sorin Alexandrescu si altii".
Geoana s-a gandit ca nu ar exista discurs mai placut urechilor de pesedisti decat atacurile la presedinte si premier, motiv pentru care a declansat un atac furibund la adresa lui Traian Basescu si Calin Popescu Tariceanu.
Intr-un fel, Mazare si Constatinescu au facut bine ca au lipsit, intrucat seful Guvernului, in premiera pentru el, a fost extrem de acid la adresa "administratiilor locale".
Cu Theodor Stolojan in frunte, PLD si-a propus sa fie partener al PD si al presedintelui Traian Basescu si s-a declarat partid de opozitie la adresa guvernului si a patrulaterului PSD - PNL - PRM - PC.
Senatorul PD Nicolae Iotcu a prezentat, joi, intr-o conferinta de presa, o adresa interna a PSD care ar dovedi, potrivit democratului ca localitatile din Arad primesc bani de la Guvern in functie de rezultatele pe care PSD le-a obtinut la europarlamentare in aceste localitati.
Un astfel de caz e cel al familiei Patoi Costel, care locuieste de cateva luni la blocul S7, apartamentul 13. "Nu este bine ca nu avem buletine pe noua adresa, dar sper ca problema aceasta sa se rezolve odata si odata.
"Cu adresa 103 din 29 mai, R-Cons Consult solicita beneficiarului sa prezinte autorizatia de desfiintare si pe cea de construire. ... In aceeasi zi, in alta adresa, dar purtand acelasi numar de inregistrare, DJT recunoaste ca nu detine autorizatiile legale, dispune sistarea lucrarilor si suspenda contractul de consultanta.
PSD si PD-L au hotarat, ieri, in cadrul unei sedinte comune, sa nu se mai atace in public si sa se abtina de la a face comentarii negative unul la adresa altuia, au anuntat liderii social-democrati.
Ai adresa, ai ajutor Beneficiarii de venit minim garantat au parte de inca o noutate. Daca pana acum acestia declarau ca au domiciliul stabil la o adresa, erau crezuti, conform declaratiei pe proprie raspundere.
Noi incercam sa facem ceva legat de Schengen Presedintele Senatului, Crin Antonescu, a declarat, marti seara, pentru MEDIAFAX in legatura cu acuzatiile sefului statului la adresa liderilor USL, ca in timp ce Traian Basescu ramane "acelasi intrigant politic", atat el cat si premierul incearca sa actioneze pentru aderarea la Schengen.
Senatorul PSD Daniel Savu condamna presiunile pe care Monica Mavovei le face la adresa Curtii Constitutionale si solicita europarlamentarei PDL sa renunte la sabotarea unui proces democratic.
Cred ca PNL a suferit un accident vascular cerebral Jurnalistul Cristian Tudor Popescu spune ca numirea unui candidat la primarie din caciula este o insulta la adresa electoratului PNL si la adresa bucurestenilor.
Este afisata si adresa, pentru a face anuntul cat mai veridic. Daca te hotarasti sa contactezi adresa din anunt vei constata cu stupoare ca firma respectiva, pentru ca este vorba despre o firma, ofera imprumuturi fabuloase.
Avand in vedere notificarea Banc Post SA de incetare a Conventiei privind plata drepturilor banesti ale pensionarilor prin cont curent personal, incepand cu 1 octombrie, pentru asigurarea continuitatii platii la adresa exacta, Casa Judeteana de Pensii Bihor roaga titularii de pensii sau indemnizatii de legi speciale, precum si reprezentantii legali sau mandatarii imputerniciti prin procura speciala sa depuna personal sau prin posta, pana pe 31 august, cererea privind plata acestor drepturi prin posta, comunicand obligatoriu adresa de plata (ex.
google-analytics.com