Cautare

3550 de rezultate pentru "adresa e mail" (2.79 secunde)
De asemenea, pentru o comunicare cat mai eficienta, petitiile pot fi trimise si pe adresa de e-mail pnl. constanta@pnl.
Cei care se raliaza acestui apel sunt invitati sa-si confirme sustinerea la adresa de mail: [email protected]'
Iar fraudele de la DNA sau Parchet i-au colectat nimeniului plangerea, desi a trimis-o pe mail.
Astfel, pentru aceia care s-au decis sa-si petreaca minivacanta la munte, vestea buna este ca mai pot fi facute rezervari si la: [email protected]. La aceasta adresa de mail puteti face rezervari pentru a va petrece Pastele la Vatra Dornei.
215 asa prevede, trebuie sa ne conformam pentru transparenta, deoarece asa cer normele UE", a afirmat prefectul de Valcea. Unii primari nici nu stiu ce este aceea o pagina web si o confunda cu adresa de e-mail.
În plus, are o serie de rubrici precum cea care include datele personale (nume, prenume, adresa, telefon, fax, e-mail, nationalitate, data nasterii, sex) sau cea referitoare la experienta profesionala (fiecare experienta profesionala pertinenta, începând cu cea mai recenta - perioada, principalele activitati si responsabilitati, numele angajatorilor).
In urma depunerii documentelor anterior mentionate la unitatea fiscala, Autoritatea de certificare transmite pe adresa de e-mail a solicitantului mesajul de acceptare a cererii certificatului digital, impreuna cu codul de identificare al certificatului care va fi instalat in programul de internet al solicitantului.
Marea diferenta între acest tip de interviu si cele fata în fata este ca angajatorul si intervievatul nu se vad, fapt care, de multe ori, este în avantajul candidatului la post deoarece, aflându-se într-un loc cunoscut în momentul interviului, este mult mai relaxat.Ce e bine sa facetiPotrivit specialistilor, interviurile prin telefon trebuie tratate cu la fel de mula seriozitate ca si cele fata în fata, astfel ca sfatul general este de a fi la fel de pregatiti.
Autoritatea Nationala de Reglementare a Serviciilor Comunitare de Utilitati Publice a pus la dispozitia proprietarilor si a asociatiilor de proprietari, din 10 februarie, o linie telefonica in regim telverde- 0800.800.457, prin care se poate reclama nivelul facturilor la intretinere, precum si o adresa de e-mail :
Asa suna anuntul primit zilele trecute pe adresa de e-mail a redactiei. ... Putem sa emitem si factura, dar e mai repede cu chitanta.
Incercati, pe cat posibil, sa va creati inca de la inceput carti de vizita de calitate, sa instalati un numar telefonic dedicat afacerii dumneavoastra si o adresa de e-mail de afaceri (daca puteti faceti chiar propriul website).
Bipolul ratiune-forta bruta (caci despre ea e vorba) e mai pregnant, prin tenta de paradox continuta, decat refugiu-forta. ... Ii astept pe toti cititorii care doresc sa imi faca observatii, sa comenteze textele mele in mod civilizat, pe aceasta adresa de mail.
Adresa: ... 021/650.00.79-80 E-mail: [email protected] Marcel Vulpoi, managing partner al Vulpoi & Toader Management (VTM), a declarat:
Desi isi iubesc mult casa si au pus suflet la realizarea ei, totusi proprietarii, Simina si Lucian Lambrino, ne-au spus ca o vor oferi spre inchiriere sau vanzare. Cei interesati ii pot contacta la adresa de e-mail [email protected] Sursa: casamea.ro
Neagoe a trecut si la amenintari la adresa membrilor FRF, punctand ca, daca "doriti sa continuati cu abuzurile comise fata de conducerea AJF Dolj va stau la dispozitie, urmand ca la momentul potrivit sa ma adresez instantelor sportive, daca mai sunt, si apoi la cele civile interne si internationale".
Specialistii au creat o oglinda capabila sa transmita informatii video la un numar de telefon sau la o adresa de email indicata de client.
Cei care sunt interesati pot transmite propuneri referitoare la continutul proiectului la Serviciul Public de Impozite, Taxe si alte Venituri ale Bugetului Local Constanta situat pe strada Badea Cartan numarul 3, dar si pe adresa de e-mail [email protected].
Potrivit unui comunicat al acesteia din urma, in ultimele zile s-au inregistrat mai multe atacuri de tip "phishing" (fraudare a informatiilor bancare), prin intermediul unui mail la care era atasat un formular asemanator paginii reale de furnizare a serviciului BCC e-SMART.
Persoane necunoscute au difuzat, miercuri, prin e-mail, un mesaj atribuit Institutului National de Statistica (INS), adresat tuturor cetatenilor Romaniei, prin care acestia erau indemnati ca inaintea alegerilor prezidentiale din 2009 sa ia parte la primul Recensamant Online din Romania.
In cazul in care este notata doar adresa de e-mail, ar trebui sa se autosesizeze", a spus Paul Anghel, consilier ANPC.
google-analytics.com