Cautare

3550 de rezultate pentru "adresa e mail" (4.65 secunde)
Cu adresa de la DGFP Bihor in buzunar, in care se sustine ca nu au nevoie de case de marcat si nici sa-si tina contabilitatea, persoanele fizice autorizate nu vor sa se mai achite de unele obligatii, asa cum le aveau pana nu demult.
Ministerele de resort, care supervizeaza derularea fondurilor structurale alocate de UE pentru perioada 2007-2013, si-au înfiintat oficii teritoriale în tara, la care toti cei interesati de finantari europene nerambursabile se pot adresa pentru a obtine mai multe informatii. Dezvoltarea regionala - axa prioritara Una dintre cele mai mari alocatii financiare revine dezvoltarii regionale.
AVAS trebuie sa faca o identificare a persoanelor dupa nume si dupa adresa, ceea ce este incorect. Ar fi trebuit ca instanta sa treaca CNP-ul pentru fiecare persoana in parte, pentru ca este foarte greu de identificat o persoana numai dupa nume si adresa, fara a avea CNP.
Ai adresa, ai ajutor Beneficiarii de venit minim garantat au parte de inca o noutate. Daca pana acum acestia declarau ca au domiciliul stabil la o adresa, erau crezuti, conform declaratiei pe proprie raspundere.
Pentru Adrian Nastase, inchiderea fabricii Nokia reprezinta o motiune de cenzura la adresa Guvernului Inchiderea fabricii Nokia reprezinta o motiune de cenzura la adresa Guvernului si reprezinta totodata o dovada ca economia tarii nu merge, ca investitorii nu sunt bine tratati, iar munca este mult prea impozitata in Romania, afirma sambata fostul premier Adrian Nastase, presedinte al Consiliului National al PSD, pe blogul personal.
Am urmarit - penduland intre fascinatie si oroare - diatribele desantate ale acestui personaj la adresa unor politicieni de calibru ai Romaniei - quasi-epuizand esichierul politic - care frizau atat calomnia cat si insulta. Dar nu atacurile virulente la adresa unor reprezentanti marcanti ai vietii politice m-au revoltat.
Ala care a criticat-o pe Oana Pellea e un bou, dar... ... Victor Ciutacu spune ca Radu Alexandru "e un bou", dar are dreptul la libertatea cuvantului, iar daca Oana Pellea se simte insultata si calomniata, se poate adresa instantei.
Domnule Dinescu, mizeria care se revarsa din articol ne loveste pe toti Artistii sunt revoltati de pamfletul unui angajat de la publicatia de satira "Catavencii", in care actrita Oana Pellea este criticata in termeni foarte duri, acestia considerand ca articolul respectiv este o jignire la adresa intregii bresle actoricesti.
Ceea ce s-a intamplat recent la Bruxelles a fost un atentat nu doar la adresa Belgiei, ci la adresa Europei;
De aici incolo trecutul otoman e viitorul. ... Erdogan se va intari, dar asta nu e spre binele Turciei si al turcilor, pentru ca, in lipsa unui veritabil joc politic democratic, alternativa la Erdogan nu exista decat in pozele pentru prostii care cred in povesti cu Zana Maseluta.
Actorii sunt excelenti, sala e frumoasa, la iesire te asteapta biscuiti. ... Adresa: ... Vizita in Turnul Sfatului - e emblema orasului Sibiu, turnul ala cu ceas, care apare pe toate vederile. Nu e mult de urcat, privelistea e frumoasa, doar ca scarile sunt, la inceput, destul de inalte. ... Adresa:
In urma cu ceva vreme am trimis Primariei o adresa, cu nr.
"E adevarat, nu prea sunt multumita de punerea in practica a masurilor.
"Noi nu vom continua executarea silita asupra apartamentului, pentru ca respectivul apartament este in coproprietate, dar TBI Credit se poate adresa instantei", a explicat Crangus.
- fumatul - igiena orala deficitara (prezenta unei bacterii care poate declansa o reactie de tip autoimun) Artrita reumatoida este o afectiune de tip inflamator, e frecventa, severa si autointretinuta. ... Adresa: ... 0747081731 E-mail:
Site-ul estiri.ro iti prezinta in exclusivitate povestea autoarei cartii care da speranta tuturor celor care credeau pierduta lupta cu kilogramele in plus.Dieta-Minune nu e un titlu pe care l-am ales intamplator pentru carte si pentru a intitula acest stil de viata.
Cateva zile mai tarziu, Luis Elizondo, impreuna cu alte cateva personalitati, intre care Harold E.
Participarea la cele trei vizite ghidate se poate face prin inscriere pe adresa de e-mail [email protected] sau completand formularul:
Potrivit politiei, el primeste permanent amenintari, in special pe mail. ... Amenintarile la adresa premierului nu sunt o noutate, mai ales dupa scandalul din 2006 cand o inregistrare ajunsa in mainele presei il avea ca protagonist pe Gyurcsani recunoscand ca a mintit in legatura cu adevarata situatie a finantelor tarii.
doua articole de enciclopedie de minimum 1.000 de caractere (incluzand spatiile) fiecare referitoare la Uniunea Europeana (persoane, institutii, alte entitati, procese politice, istoric etc.), postate pe www.eurospeak.ro, wiki-ul de notiuni europene girat si finantat de Alianta Liberalilor si Democratilor pentru Europa, grupul euroliberal, prin intermediul Adinei Valean.Tinerele dornice de a participa la Youth Press Project se vor putea inscrie in concurs prin trimiterea scrisorilor de intentie si a articolelor postate pe eurospeak.ro la adresa de e-mail [email protected], intre 16 si 30 martie.
google-analytics.com