Cautare

3550 de rezultate pentru "adresa e mail" (3.40 secunde)
Conform "Adevarul", membrii PDL primesc prin e-mail "recomandari" din partea Robertei Anastase legate de temele si mesajele pe care ar trebui sa le transmita prin mass-media.
Ministerul Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei a anuntat lansarea a sapte linii de finantare, in valoare totala de circa 165 de milioane de euro, printre care se afla si cele destinate "dezvoltarii e-economiei", mai exact solutii electronice pentru e-business.
"Actionarii care au semnat acea solicitare scrisa pentru dividende au trimis adresa de pe un singur e-mail. ... Cand am afisat pe site, nu stiu ce s-a intamplat, dar CNVM a trimis alta adresa, anuntand ca a fost o eroare.
Nu ma voi adresa acum celor care cunosc foarte bine evenimentul si mediul online in general. ... Iar daca lucrati in social media, sau aveti atributii in acest domeniu, sunteti invitati sa participati la un studiu, la care veti avea acces daca veti lasa la sfarsit adresa de mail.
Vor fi descalificati cei ce nu indeplinesc toti pasii sau care apeleaza la diverse metode de fraudare (inscrieri multiple de pe aceeasi adresa IP, nume false etc.). Castigatorul va fi anuntat printr-un nou articol si va fi contactat pe adresa de e-mail furnizata.
- nu depasesc 20 de minute- filmele care nu sunt in limba romana trebuie subtitrate in limba romana- sunt transpuse pe format digital, DVD sau DVCAM Filmele care doresc sa intre in concurs trebuie predate la sediul Sprint Media Group (adresa se
poate gasi pe www.sprintmedia.ro)
sau trimise pe adresa de mail [email protected], pana la data de 20 august.
In premieră
Va astept sa va inscrieti la adresa [email protected] si sa descoperiti alaturi de mine secretele frumusetii", a marturisit vedeta.
Asadar, va asteptam sa va inscrieti la adresa [email protected] si sa alegeti una dintre cele doua optiuni de participare. Participantii sunt rugati sa trimita un mail la adresa:
39,99 lei) poate fi comandata prin e-mail, la adresa: ... Doar o singura piesa poate fi comandata de pe o adresa, la pret promotional.
Pentru informatii suplimentare sau rezervari va rugam sa ne contactati la adresa [email protected] sau la numarul de telefon 021.316.53.67/69/71 Nu dati reply acestui e mail, folositi adresa [email protected] sau [email protected]
In cadrul celui de-al 3-lea Congres National de Medicina Integrativa cu Participare Internationala, celui de-al 23-lea Congres National de Acupunctura si la al 28-lea Congres National de Homeopatie de la Bucuresti, organizat de Institutul National de Medicina Complementara si Alternativa, la Universitatea "Titu Maiorescu" Bucuresti, in perioada 7 - 10 noiembrie 2013, firma Zenyth Pharmaceuticals e prezenta cu un stand cu produse pentru sanatate.
Asadar, va asteptam sa va inscrieti la adresa [email protected] si sa alegeti una dintre cele doua optiuni de participare, a marturisit realizatoarea emisiunilor Buna dimineata, Sanatate! ... 10 RON Participantii sunt rugati sa trimita un mail la adresa:
Ascultatorii pot trimite raspunsul pe adresa de e-mail [email protected].
Cu ocazia Zilei Mondiale a Sanatatii, toti cei care isi doresc sa traiasca sanatos si fara griji sunt invitati sa se inscrie pe adresa [email protected], intrarea facandu-se doar in baza confirmarii, fara a se percepe o taxa de participare.
M-am decis impreuna cu echipa mea ca toti cei care isi doresc sa traiasca sanatos si fara griji sa se inscrie pe adresa [email protected], intrarea facandu-se doar in baza confirmarii, fara a se percepe o taxa de participare. ... Participantii sunt rugati sa trimita un mail la adresa:
Grijuliu cu fiecare vorba pe care o rosteste, dar nemilos la adresa conducerii SPP, mai ales atunci cand vine vorba despre generalul Lucian Pahontu, Mircea Gainusa a acceptat provocarea de a discuta, pe indelete, cu reporterii "Replica" de Constanta, pentru a fi lamurite macar cateva din aspectele muncii pe care a depus-o in cadrul Serviciului, dar si pentru a lamuri povestea scrisorii deschise pe care a transmis-o presedintelui Traian Basescu la inceputul anului.
Cu acest prilej, reprezentantii Mare Nostrum au incercat sa continue strategia de obstructionare a investitiei proferand acuzatii vehemente, dar complet lipsite de argumente chiar si numai rationale, atat la adresa investitorului, cat si a Agentiei de Protectia Mediului Constanta.
Dupa ce din Executiv nu au mai facut parte PC si PDL, criticile lui Basescu la adresa acestei institutii s-au accentuat. ... Miezul verii anului 2005 a adus cele mai fierbinti atacuri la adresa premierului si a "grupurilor de interese din jurul Guvernului".
Capetele de acuzare ale PSD la adresa lui Mircea Geoana "Mircea Geoana nu mai este, de facto, alaturi de PSD de mai mult timp, el incalcand obligatiile pe care le are ca membru al partidului.
A fost transferat de la Arad la Satu Mare dupa ce, in perioada decembrie 2010 - martie 2011, am facut mai multe declaratii si interpelari in Senat cu privire la trecutul scolar si bisnitar al ministrului Igas, dar si la adresa primului adjunct al acestuia, chestorul Ioan Dascalu, si a directorului Directiei Generale de Informatii si Protectie Interna (serviciul secret al MAI), Cristian Gheorghe Latcau.
google-analytics.com