Cautare

3550 de rezultate pentru "adresa e mail" (2.70 secunde)
"Se afla chiar SUB Intercontinental" Jurnalistii britanici de la Daily Mail au venit pana in Romania pentru un reportaj uimitor pentru ei.
Compusul care da iuteala ardeilor ar putea reduce riscul de a dezvolta cancer intestinal, sustine un studiu recent, citat de Daily Mail.
Persoana de contact: Eva Pavel Mobil: 0723 224 923, 0727.224.973 E-mail: ... 0723 224 923, 0727.224.973E-mail: [email protected]
6 alimente pe care un specialist in toxiinfectie alimentara nu le-ar manca niciodata Unul dintre cei mai buni specialisti in toxiinfectie alimentara a nominalizat 6 alimente pe care nu le consuma niciodata, printre care scoici sau fructe taiate, informeaza Daily Mail.
6 alimente pe care un specialist in toxiinfectie alimentara nu le-ar manca niciodata Unul dintre cei mai buni specialisti in toxiinfectie alimentara a nominalizat 6 alimente pe care nu le consuma niciodata, printre care scoici sau fructe taiate, informeaza Daily Mail.
Tabloidul britanic Daily Mail relateaza despre accidentul din Bucuresti. Soferul care a provocat accidentul era baut si drogat. Procurorii au dispus inceperea urmaririi penale.
incepand din aceasta luna, vor fi notificati pe mail cand le expira rovinietele. Masura, introdusa de Ministerul Transporturilor, are ca scop cresterea incasarilor la buget, dar vine si in ajutorul celor care uita sa plateasca taxa.
n-as putea s-o descriu cu precizie, dar e ceva negativ in orice caz, insist sa precizez urmatoarele: am primit pe e-mail de la o tanti, un e-mail despre Columbeanu.
Cred insa ca imaginile publicate in Daily Mail nu vor contribui prea mult la schimbarea stilului de viata pe care l-am adoptat si il perfectionam - morbid - in fiecare zi. ... Un pom, un fir de iarba intre blocuri e tot ce lipseste.
De atunci, viata noastra se desfasoara - cand eu sunt in Insulele Canare, cand sotul meu e la Tokyo si vorbim cel putin o data - de doua ori pe zi. ... Va trimiteti e-mail-uri atunci cand sunteti departe unul de altul?
Hackerii au furat adresele de e-mail a peste 200 de milioane de utilizatori Twitter si le-au postat pe un forum online de hacking, potrivit Reuters si The Guardian.
Relatia Bucuresti-Chisinau a evoluat in ultimii 5 ani, de cand presedinte al Romaniei e Traian Basescu, de la o aparenta relaxare, la degradarea continua ce a culminat cu declararea ambasadorului roman drept persona non grata si introducerea de vize, pana la regasirea vechilor sentimente fratesti.
"PSD are doar cocori in loc de trandafiri" Motiunea de cenzura depusa de PSD la adresa Guvernului este o sinteza a unor "tunuri verbale", plina de minciuni, cifre false si interpretari mistificatoare, redactata de un lider de partid rupt de realitate, a afirmat premierul in debutul dezbaterilor.
Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat ca momentul si maniera alese de Octav Cozmanca de a critica PSD il ajuta si il slujesc, de fapt, pe Traian Basescu, apreciind ca i se par exagerate si nemeritate aprecierile "negative globale" ale lui Cozmanca la adresa PSD.
Despre bataia de joc la adresa pensionarilor "Promisiunile facute pensionarilor de catre PDL in campania electorala, in mai bine de 3 ani de guvernare, s-au dovedit vorbe la fel de goale ca si sacosele cu care cetatenii de varsta a treia ai Romaniei se duc si se intorc zilnic de la piata sau de la magazine.
In prima faza, citatia trimisa pe adresa clubului nu a fost primita, sub motiv ca firma debitoare nu isi mai are sediul pe str. ... La adresa mentionata functiona SC FOTBAL CLUB UNIVERSITATEA Craiova SA.
Cum spatiile erau insuficiente, ocarmuitorul Dimitrie Polizu, primul ocarmuitor care a functionat la Calarasi pana in 1836, trimite o adresa autoritatilor centrale de la Bucuresti prin care solicita sprijin financiar pentru ridicarea la Calarasi a unei cladiri in care sa functioneze institutiile judetului.
"Ne vedem obligati sa raspundem, desi acest scandal nu face decat sa strice imaginea orasului si sa aduca prejudicii proiectelor pe care administratia locala doreste sa le finalizeze", se arata intr-un comunicat de presa remis redactiei de pe adresa de e-mail a Primariei Mangalia.
Sacait de intrebarile moderatorului care se inspira din mail-urile telespectatorilor venite pe adresa emisiunii, Basescu a adoptat o atitudine ofensiva. ... gradina din Carpati, asta e, aici au crescut valorile Romaniei.
Deodata, isi aduce aminte ca nu si-a verificat e-mail-ul si se opreste la un internet cafe. ... Publicul trebuie sa fie atent la adresa de internet si sa foloseasca numai pagina oficiala.
google-analytics.com