Cautare

4863 de rezultate pentru "06" (1.65 secunde)
Liberalul Dan Motreanu a devenit oficial noul ministru al Agriculturii, dupa depunerea juramantului la Cotroceni in prezenta presedintelui si a premierului.
Poluarea produsa de Combinatul Siderurgic a devenit insuportabila pentru cei mai multi dintre galateni. Din acest motiv peremistii din orasul nostru i-au cerut premierului Calin Popescu Tariceanu sa trimita la Galati o echipa de specialisti in protectia mediului.
Ofiteri din serviciile secrete si comandantii militari britanici au acuzat SUA ca submineaza politicile britanice din Afganistan si Irak, dupa ce au contribuit la schimbarea din functie a unui aliat al britanicilor din provincia Helmand.
Accesul la programul de reabilitare termica a blocurilor a fost inlesnit prin micsorarea cotei cu care locatarii vor contribui. Prin aceasta masura, reprezentantii asociatiilor spera ca locuitorii din Craiova sa manifeste un interes mai mare pentru proiectul national.
Dupa “moda” initiata de Partidul Conservator, si filiala galateana a Partidului Social Democrat a deschis o actiune in instanta prin care cere constatarea incetarii de drept a mandatelor de consilier din Consiliul Local Tecuci a trei fosti membri ai formatiunii.
Premierul israelian, Ehud Olmert, nu exclude posibilitatea unei interventii militare impotriva Iranului, pentru a opri regimul conservator de la Teheran sa produca armament atomic.
Presedintele si vicepresedintele PSD Suceava, Gavril Mirza, respectiv deputatul Ioan Stan, au fost trimisi in judecata de procurorii anticoruptie, alaturi de fostul lider al filialei social-democrate si director in cadrul CJ, Petru ßtirbu.
Liderul local al PSD Galati, deputatul Dan Nica, a facut o radiografie a guvernarii Romaniei de catre actuala Putere vazuta din dreptul Opozitiei.
Ministerul Afacerilor Externe a luat nota cu profunda ingrijorare, despre organizarea la Teheran in perioada 11-12 decembrie 2006 a unei conferinte internationale avand ca subiect revizuirea viziunii globale asupra Holocaustului, se arataa intr-un comunicat de presa al MAE.
Disputele dintre democrati si liberali pe tema ordonantei privind transferul Oficiului pentru privatizari de la Ministerul Economiei la AVAS continua.
La Mangalia a avut loc sambata, 16 decembrie, Consiliul de Coordonare al filialei judetene a Partidului Democrat, la care au fost prezenti circa 300 de membri delegati ai PD Constanta - primari, viceprimari, consilieri, directori de institutii publice etc.
Presedintele Traian Basescu va prezenta azi in Parlament concluziile raportului Comisiei pentru analiza dictaturii comuniste, condusa de Vladimir Tismaneanu si va cere condamnarea comunismului.
Aleasa secretar executiv al PD in urma cu doua saptamani, Elena Udrea a declarat ca a optat pentru acest domeniu care presupune o activitate de relatie a conducerii PD cu filialele partidului.
Tribunalul Constanta, sectia "Contencios-Administrativ" a pronuntat decizia cu privire la suspendarea din functiile de consilieri locali a celor patru fosti membrii PSD - Marian Boroiu, Ion Petcu, Florian Marin si Ovidiu Ghita.
In urma demersurilor Grupului parlamentar al Partidului National Liberal, Guvernul Romaniei a alocat judetului Constanta o suma importanta de bani pentru a finaliza unele proiecte.
Consilierii locali din Mangalia - printre care s-au aflat si trei dintre cei patru independenti care au castigat la Tribunalul Constanta procesul de suspendare din functii - s-au reunit la Centrul Roman de Afaceri "Marea Neagra" in cadrul ultimei sedinte pe anul 2006.
Justitia libiana i-a condamnat la moarte, marti, pe cele cinci infirmiere bulgare si pe medicul palestinian acuzati de infectarea deliberata cu virusul HIV a catorva sute de copii libieni.
Ionel Chirita, primarul orasului Harsova, a prezentat ieri decretul prezidential emis pe 7 decembrie prin care a fost decorat de catre presedintele Romaniei cu Ordinul National "Serviciul Credincios" in grad de Cavaler.
Primarul Navodariului a avut o misiune extrem de grea ieri:
Sedinta extraordinara de ieri a Consiliului Judetean Constanta a durat mai putin de un sfert de ora, consilierilor prezenti neluandu-le prea mult timp pentru adoptarea celor 15 puncte de pe ordinea de zi.
google-analytics.com