Cautare

4863 de rezultate pentru "06" (1.57 secunde)
Munca in administratie pare sa ii fi daunat grav subprefectului Ionel Ciobotea.
Un nou razboi s-a declansat pe scena politica din Romania, principalii actori fiind liderul PRM Corneliu Vadim Tudor si liderul PIN Cozmin Gusa, caruia i s-a alaturat prietenul social-democrat Victor Ponta, dar in calitate de avocat.
Adrian Nastase s-a prezentat, marti, a doua zi consecutiv la DNA, pentru a i se prezenta acuzatiile finale in dosarele Eurografica si Zambaccian.
Premierul Calin Popescu-Tariceanu considera ca fiind neadecvate unele afirmatii cuprinse in discursul liderului UDMR, Markó Béla, cu prilejul conferintei organizate sambata la Miercurea Ciuc, si reafirma ca aprofundarea autonomiei nu poate pune in discutie principiile integritatii si suveranitatii din Constitutie.
Biroul Executiv al Organizatiei Municipale a PSD Brasov s-a intrunit miercuri seara pentru a-si desemna candidatul la functia de primar al orasului pentru alegerile locale din 2008, stabilind ca acesta sa fie actualul senator PSD Otilian Neagoe, fost prefect al judetului.
Demis miercuri din functia de presedinte al Consiliului Judetean Vrancea, pesedistul Marian Oprisan a convocat ieri-dimineata o sedinta cu sustinatorii sai din judet, insa la iesire a fost intampinat de noul presedinte al CJ, liberalul Eduard Lambrino, si el insotit de sustinatori.
Activitatea in birourile de urbanism ale Primariei Craiova pare sa inghete inainte de venirea iernii, peste 50 de cereri de aprobare a Planurilor Urbanistice de Detaliu zacand in sertarele intepenite, fara un motiv intemeiat.
Stransi in "patria" lui Boc, la Cluj, democratii si-au evaluat performantele de guvernare care au determinat integrarea la termen a Romaniei in UE.
La invitatia presedintelui Mihail Gorbaciov si a Institutului International pentru Tranzitii democratice, Emil Constantinescu, presedinte al Romaniei in perioada 1996-2000, a participat la Conferinta de la Perestroika, organizata la Split, Croatia, in perioada 30 septembrie-1 octombrie 2006.
Biroul Permanent al Camerei Deputatilor a decis ieri sa respinga proiectul de buget al Camerei pe anul 2007, care prevedea cu 78 de milioane de lei mai mult decat bugetul pe acest an.
Tot mai multi craioveni devin tinte ale furnizorului de gaz metan din Banie, care-si terorizeaza clientul, sistandu-i nejustificat alimentarea.
Consiliul Judetului a aprobat alocarea unor sume din bugetul CJ reprezentind contributia aferentaa anului 2006 la bugetul de venituri si cheltuieli al Agentiei pentru Dezvoltare Regionalaa a Regiunii de Dezvoltare Sud-Est, respectiv Biroul Regional pentru Cooperare Transfrontalieraa Iasi Romania - Republica Moldova.
In perioada 8- 11 octombrie 2006, prefectul Danut Culetu va conduce o delegatie reprezentativa a judetului Constanta in Germania, Landul Renania de Nord Westfalia.
In perioada 8- 11 octombrie 2006, prefectul Danut Culetu va conduce o delegatie reprezentativa a judetului Constanta in Germania, Landul Renania de Nord Westfalia.
Premierul Tariceanu va incepe astazi discutiile consultative cu expertii Fondului Monetar International (FMI), la un an de la esuarea negocierilor pentru continuarea acordului stand-by pe fondul solicitarilor institutiei financiare de revizuire a politicii bugetare, respinse de autoritati.
google-analytics.com