Cautare

4863 de rezultate pentru "06" (1.48 secunde)
La Constanta, Partidul Democrat nu a excelat niciodata la capitolul armonie, intelegere sau cele mai intelepte decizii - si nu ne referim aici la deciziile dictate de la centru (nici acestea obligatoriu extraordinare).
Biroul Permanent al Camerei Deputatilor a aprobat ieri bugetul Camerei pe 2007, acesta fiind de 251.682.000 lei, cu 18,2 % mai mare decat bugetul rectificat pe 2006, a declarat secretarul Dan Radu Rusanu.
Oficialii Baniei nu se grabesc sa treaca prin sita membrii Consiliilor de Administratie de la regiile subordonate primariei, desi legea care prevede stabilirea componentei acestor organisme dupa noi criterii a intrat in vigoare pe 6 iulie 2006.
Senatorii Comisiei juridice au inceput dezbaterile pe marginea Ordonantei 16/2006 de modificare a Legii 187/ 1999 privind accesul la propriul dosar si deconspirare a Securitatii ca politie politica.
Social-democratii galateni, la fel ca si cei din intreaga tara, au iesit in strada pentru a imparti cetatenilor brosuri ce cuprind faptele si minciunile guvernarii PNL-PD.
La doar cateva zile de la demisia sa de la Cotroceni ca urmare a implicarii sale active in politica, Theodor Stolojan a fost eliberat ieri de presedintele Traian Basescu din functia de consilier prezidential, incepand cu 1 noiembrie 2006.
Senatorii coalitiei guvernamentale nu au reusit nici ieri sa asigure cvorumul de sedinta necesar adoptarii legilor organice de pe ordinea de zi, chiulind masiv de la lucrari.
Secretarul de stat in cadrul Ministerului Transporturilor, liberalul Alexandros Galiatatos, se da in vint dupa concursurile de pe site-urile prezente pe internet.
Liderul grupului Aliantei PNL-PD din Senat, Puiu Hasotti, a declarat ieri, la Constanta, ca in prezent se lucreaza la modificarea Regulamentului acestei Camere pentru a se introduce sanctiuni pecuniare pentru senatorii care absenteaza nemotivat, in zilele de joi, la sedintele in care legile primesc vot final.
Secretarul de stat in cadrul Ministerului Transporturilor, liberalul Alexandros Galiatatos, se da in vint dupa concursurile de pe site-urile prezente pe internet.
Deputatul liberal Emil Strunga a prezentat ieri galatenilor structura proiectului Bugetului national pe anul 2007. "Anul viitor vom avea un PIB de aproximativ 100 de miliarde, veniturile la buget vor fi de 35% din PIB, fata de 29% pina acum", a declarat parlamentarul galatean.
Presedintii celor doua Comisii de Sanatate din Parlamentul Romaniei, deputatul Mircea Ifrim (PRM) si senatorul Dan Sabau (PNL), au precizat ieri ca bugetul pentru sanatate pe 2007 este cel mai bun buget de pana acum, dar nu suficent in comparatie cu tarile din UE.
Numai la mana oficialilor de la Casa Judeteana de Pensii Constanta sa nu ajungi, ca sansele sa-ti rezolvi vreo problema stringenta sunt ca si inexistente.
Fostul consilier de stat la Cotroceni Elena Udrea si liderul PD, Emil Boc, au dansat intr-un club din Buzau in noaptea de dinaintea sedintei Colegiului Director al PD de ieri.
Probabil una dintre cele mai "bogate" in diversitatea semnaturilor VIP-urilor autohtone, dar si straine este, in prezent, in tara, Cartea de Onoare a Primariei Mangalia.
Leonard Orban, comisarul european desemnat de Romania si acceptat de presedintele Comisiei Europene, si-a inceput ieri, la Bruxelles, pregatirile pentru audieri si formarea cabinetului, dupa ce, in cursul saptamanii trecute, a completat chestionarul general primit de la PE.
Persoanele fara studii superioare de specialitate vor parasi Consiliile de Administratie ale regiilor Baniei. Primaria a avut nevoie de patru luni de la intrarea in vigoare a criteriilor care-i scot din schema pe nescoliti, pentru a le face vant din Consiliile de Administratie.
61 de medici de familie si stomatologi din Dolj asteapta si azi decizia de vanzare a cabinetelor medicale in care profeseaza si care se afla in domeniul privat al judetului Dolj.
google-analytics.com