Cautare

4863 de rezultate pentru "06" (1.79 secunde)
Trupul neinsufletit al sefului statului, decedat, in noaptea de miercuri spre joi, ca urmare a unui infarct, potrivit autoritatilor turkmene, va fi depus, duminica, la Palatul prezidential din Asgabat, pentru ultimul omagiu, care va incepe de la locala 09:00 (06:00, ora Romaniei), a anuntat televiziunea de stat.
Sfarsitul de an inseamna nu doar petrecere si intalniri cu cei dragi sau timp petrecut cu familia.
Fostul subprefect al judetului Harghita Dezsi Iosif Zoltan (UDMR) a fost numit ieri, prin decizie a premierului Tariceanu, in functia de presedinte al Administratiei Nationale a Rezervelor de Stat, in locul lui Sorin Vicol (PC), care a demisionat odata cu retragerea PC de la guvernare.
Anul politic 2006, un an deosebit de agitat, a stat sub semnul indeplinirii obiectivului de aderare a Romaniei la UE, care nu a temperat nici macar conflictele intre partidele de guvernamant si cele dintre palate.
La sfirsit de an politicienii isi fac bilantul. Asa a facut si democratul Mircea Toader. Omul politic galatean a tinut sa sublinieze ca a fost sprijinit in mai multe rinduri de sefii sai de la Bucuresti tocmai pentru ca a demonstrat ca este un om valoros.
SC STP Ecoterm Navodari nu a avut un an deloc bun in 2006, ba se poate spune ca in ograda societatii care se ocupa, pe langa servicii de salubritate, si de incalzirea si apa calda a navodarenilor, s-au petrecut cateva evenimente de natura penala.
Aproximativ 99 la suta dintre locuitorii din Harghita care si-au exprimat votul in cadrul referendumului intern, neoficial, initiat de Consi-liul National Secuiesc (CNS), organizatie condusa de Csapo Joszef, s-au pronuntat in favoarea autonomiei teritoriale a ¥inutului Secuiesc.
2006 va ramane in scriptele istoriei ca anul implinirii celui mai mediatizat "vis" al romanilor, anul consfintirii oficiale a apartenentei noastre la valorile europene.
Regia Autonoma de Transport (RAT) Craiova merge din scandal in scandal. O noua licitatie pentru reabilitarea a 1,4 kilometri de linie de tramvai, organizata prin terminalul Craiova al Bursei Romane de Marfuri, a fost contestata de una dintre firmele participante.
Prin biroul consilierilor personali ai primarului Craiovei este agitatie: vin doi, pleaca doi. Doi dintre actualii consilieri personali ai primarului Craiovei, Antonie Solomon, nu se vor mai regasi in echipa de sfatuitori, cinci la numar, a edilului dupa 1 ianuarie 2007.
Liderii principalului partid de opozitie din judetul Gorj isi aroga pe rand meritele alocarii a 2.580.000 de lei pentru 47 de localitati din judet conduse de primari pesedisti, banii fiind primiti din fondul de rezerva bugetara aflat la dispozitia guvernului.
Euro Info Centre a consiliat anul acesta sute de IMM-uri si a format specialisti in standardizarea UE. Uniunea Europeana e la doi pasi de intreprinzatorii valceni.
Presedintele filialei judetene a Partidului Conservator, Eugen Durbaca, s-a declarat multumit de performantele politice ale partidului sau in 2006. "Sint bucuros ca formatiunea noastra politica a reusit sa se mentina in atentia galatenilor.
Iunie 1995 - Romania depune cererea de aderare la UE; Noiembrie 1998 - Comisia Europeana publica primele rapoarte de tara privind procesul de aderare a Romaniei (si a celorlalte tari candidate);
Odata cu aderarea Romaniei si Bulgariei, Uniunea Europeana va avea 27 de membri, iar datele statistice se vor schimba dupa acest moment, arata Reuters, citat de NewsIn.
Declaratiile de avere si de interese actualizate de premierul Calin Popescu-Tariceanu la finalul anului trecut inregistreaza cateva modificari fata de cele completate cu sapte luni in urma.
Noul an a inceput tot semnul vrajbei dintre Palatul Cotroceni si Palatul Victoria. Presedintele Traian Basescu si premierul Calin Popescu-Tariceanu au primit separat noul an, unul in Piata Universitatii, celalalt - in Piata Revolutiei.
De trei ori mai bogat Ministrul Economiei si Comertului, Varujan Vosganian, si-a marit, in anul 2006, de trei ori contul din banca, detinind suma de 356.000 de lei la Alpha Bank, potrivit declaratiei de avere completate la sfirsitul lunii decembrie.
Se poate spune ca 2006 a fost un an bun pentru iubitorii de spectacol politic din orasul nostru. Aliantele secrete si la vedere, loviturile date pe la spate si promisiunile neonorate au fost prezente constante in anul care abia s-a incheiat.
Comisia speciala de la Penitenciarul Rahova a propus, ieri, eliberarea conditionata a fostului lider al minerilor din Valea Jiului, Miron Cozma, propunerea urmand sa fie luata in discutie la Judecatoria Sectorului 5 Bucuresti.
google-analytics.com