Cautare

4863 de rezultate pentru "06" (3.25 secunde)
Deputatul PNL, Crin Antonescu, a declarat ca partidul ar trebuie sa reconsidere functia de presedinte de onoare al partidului, pe care o detine Mircea Ionescu Quintus, pe motiv ca acesta a facut politie politica.
Legea antimigrare, prezentata ca fiind "sperietoarea" alesilor locali nehotarati, are, ca orice lege, slabiciunile sale. Astfel, consilierii, primarii si viceprimarii pot sa vina de hac in cel putin trei feluri actului normativ care ii leaga pe durata mandatului de partidul la care si-au declarat apartenenta.
Ministrul Transporturilor, Constructiilor si Turismului, Radu Berceanu a constatat ca in aceste zile litoralul este plin si ca vestile alarmiste cu privire la esecul sezonului estival 2006 se pare ca nu se confirma.
Cluburile Studentesti Liberale (CSL) au lansat un apel catre factorii politici sa aduca pe ordinea de zi a Camerei Deputatilor proiectul de lege a lustratiei, votat deja de plenul Senatului.
Liberalii galatenii vor sa propuna Legislativului reorganizarea comunei Rediu. Scopul este transformarea satului Suhurlui in comuna. Se pare ca parlamentarii Partidului Social Democrat sint dispusi sa sprijine initiativa penelistilor.
Ministrul Cristian David a anuntat, vineri, la Scoala de Vara a tinerilor liberali, care se desfasoara in aceste zile in statiunea Mamaia, ca l-a eliberat din functie pe Dan Ilie Morega pentru a nu prejudicia imaginea Autoritatii de Control a Guvernului.
Nume si prenume: Aramaa Iulian - Nicusor Data si locul nasterii: 13 octombrie 1967, comuna Cavadinesti, judetul Galati Profesia de bazaa:
Presedintele PD, Emil Boc, a refuzat ieri sa spuna daca il va exclude din partid, asa cum se angajase in urma cu cateva luni, pe Ionel Mantog, liderul PD Gorj, cercetat penal de Directia Nationala Anticoruptie (DNA).
UE impune statului roman un pret de achizitie de 101,31 euro pe tona de grau, sub nivelul actual al pietei.
Consilierii galateni au votat modificarea unei hotariri din decembrie 1999 privind aderarea Consiliului Judetului Galati la Uniunea Nationala a Consiliilor Judetene din Romania.
Incompetentii si indisciplinatii din administratia publica doljeana pot sa-si vada linistiti de ale lor, fiindca vizitele la casieriile bugetelor locale le sunt asigurate pe viata.
Dupa o vara plictisitoare in opozitie, PSD incepe toamna cu amenintari catre primarii care s-au saturat de doctrina social-democrata si au parasit partidul inainte de 10 august, data intrarii in vigoare a Legii nr.
Fostul sef al statului, senatorul PSD Ion Iliescu, a facut publica ieri scrisoarea trimisa in iunie presedintelui Traian Basescu si la care nu a primit un raspuns.
Consilierii judeteni au aprobat alocarea unor sume pentru co-finantarea unui proiect privind Muzeul Satului si pentru protectia copiilor proveniti din familii aflate in dificultate.
Oamenii politici din Tecuci par sa nu tina cont de ceea ce se petrece pe scena politica galateana. Liberalii si democratii au conferinte de presa comune, iar trei dintre partidele Coalitiei isi au sediile in aceeasi cladire.
Procurorii anticoruptie au finalizat anchetele Zambaccian si Eurografica, dosarele urmand sa fie trimise in instanta dupa ce le vor fi prezentate invinuitilor materialele probatorii.
Deputatul PSD Ion Stan, secretar al Comisiei SRI, a adresat ieri conducerilor celor doua Camere o scrisoare in care avertizeaza ca SRI si alte autoritati din sistemul securitatii nationale sunt puse de CSAT in situatia de a incalca legile.
In urma discutiilor avute cu pensionarii galateni, senatorul PSD Adriana Ticau s-a adresat plenului Senatului aducind la cunostinta tuturor parlamentarilor situatia expusa la Galati de acestia La sfirsitul trimestrului al doilea al acestui an numarul total al pensionarilor din Romania era de 5,8 milioane de persoane.
Presedintele Traian Basescu a semnat, ieri dupa-amiaza, decretul de suspendare din functie a ministrului Apararii, Teodor Atanasiu. Comunicatul Cotroceniului a pus pe jar mass-media, care astepta un deznodamant in cazul Atanasiu, si a dat peste cap relatia si asa subreda din sanul Aliantei PNL-PD.
Autoritatile locale din Harsova au lansat la sfarsitul acestei saptamani Strategia de Dezvoltare durabila a orasului.
google-analytics.com