Cautare

4863 de rezultate pentru "06" (1.51 secunde)
Presedintele Traian Basescu a cerut Europei sa gaseasca solutii pentru a reduce dependenta de gazul furnizat de compania ruseasca Gazprom si a criticat decizia britanicilor de a impune romanilor restrictii pe piata fortei de munca dupa aderarea la UE.
Secretarul general al PD, Vasile Blaga, a declarat ieri ca incepand cu 2001 liderii democrati au facut o regula din a aproba derogari pentru candidatii care nu indeplinesc toate criteriile de accedere la diverse functii interne in PD.
Deputatul PNL Emil Strunga sustine ca Guvernul Romaniei si-a asumat obligatiile si a stabilit obiectivele strategice pentru dezvoltarea sistemului educational si de formare profesionala stabilite de Comisia Europeana in anul 2002.
Procurorii anticoruptie au inceput urmarirea penala impotriva secretarului de stat in Ministerul Economiei si Comertului (MEC) Cosmin Mihai Popescu si a presedintelui Comisiei economice de buget-finante din cadrul Consiliului General al Municipiului Bucuresti (CGMB), Lucian Paraschiv.
Organizarea unui Consiliu de Coordonare Local al Organizatiei Municipale a PD Constanta nu a picat tocmai bine pentru anumite stomace democrate.
Potrivit propunerii Directiei de Impozite si Taxe Craiova, incepand din 2007, impozitele si taxele locale ar putea sa fie mai mari cu 20%.
Partidele reprezentate in Consiliul Municipal Craiova sunt chemate sa-si trimita reprezentantii in Consiliile de Administratie ale regiilor de autoritate publica.
Prefectura Galati a participat ca partener la derularea campaniei nationale de informare europeana „Fermier in Europa”, campanie care s-a desfasurat in perioada 16 octombrie - 17 noiembrie 2006, fiind organizata de Ministerului Integrarii Europene in colaborare cu Ministerul Agriculturii, Padurilor si Dezvoltarii Rurale.
Calin Popescu-Tariceanu a anuntat ca, dupa ce se va opera la genunchiul stang, intentioneaza sa preia chiar el conducerea comitetului creat pentru organizarea "Revelionului Integrarii", dupa ce le-a spus ministrilor ca este "complet dezamagit" de modul in care s-a lucrat pana acum in acest sens.
Inlocuirea termenului de asociatii intercomunale cu asociatii intercomunitare in Legea administratiei publice locale ar putea bloca accesarea fondurilor structurale, a declarat ieri presedintele Patronatului Serviciilor Publice (PSP), Florian Dudu, citat de NewsIn.
Vicepresedintele Comisiei pentru cercetarea abuzurilor, combaterea coruptiei si petitii, senatorul PD Marius Marinescu (foto), a depus ieri la Parlament o propunere pentru infiintarea unei comisii de ancheta parlamentara avand drept scop investigarea conditiilor de legalitate privind privatizarea "SNP PETROM".
Numele ministrului Economiei, Codrut Seres, apare in dosarul legat de divulgarea unor informatii confidentiale referitoare la diverse privatizari. Mai precis, se pare ca Seres avea o relatie privilegiata cu bulgarul Stamen Stancev, consultantul international acuzat de infractiuni de spionaj in cazul unor privatizari.
Constanta a fost ferita anul acesta de inundatii catastrofale, potopurile din anii trecuti ramanand sa alimenteze doar cosmarurile celor care la un moment dat si-au vazut existenta amenintata de furia apelor.
Noile reglementari legislative privind activitatea societatilor comerciale, in mare parte cerute de UE, vor da mari batai de cap firmelor romanesti.
Situatia din localitatea constanteana Tortomanu cu privire la primarul Gheorghe Panait este din ce in ce mai tensionata.
Dupa o serie de discutii, prin intermediul presei, pe marginea calitatii de consilier local a lui Marian Popa, Partidul Conservator a trecut la actiune cerind Tribunalului Galati sa constate ca mandatul sau a incetat de drept prin excluderea sa din aceasta formatiune politica.
google-analytics.com