Cautare

4863 de rezultate pentru "06" (1.51 secunde)
Acuzatiile presedintelui Consiliului Judetean Dolj, Ion Prioteasa, referitoare la programarea pe criterii politice a primarilor care vor sa obtina finantare prin Ordonanta de Guvern nr.
Oficiul European pentru Selectia Personalului (EPSO) a anuntat deschiderea a doua concursuri generale: unul pentru selectarea de administratori de cetatenie romana in urmatoarele domenii:
La inceputul lunii iulie, mai exact pe 6 iulie 2006, la Primaria municipiului Constanta a fost inregistrata o plangere potrivit careia pe strada Ion Corvin cativa boschetari si-au improvizat un culcus din carton, carpe si table.
Muzeul de Stiinte ale Naturii din Craiova ar putea ramane inchis anul acesta din cauza aparitiei unui act normativ care interzice institutiilor publice sa achizitioneze mobilier.
La rectificarea bugetara din aceasta luna, Primaria Craiova mai vrea trei miliarde de lei pentru reamenajarea fantanii arteziene din zona Ciuperca.
Noua lege privind statutul alesilor locali a bagat spaima in randul pesedistilor doljeni. Lovit de amnezie selectiva, presedintele organizatiei, Ion Calin, reclama migrarea primarilor "rosii" catre partidele Aliantei DA.
Desi au fost amenintati ca vor fi dati in judecata de conducerea partidului daca vor parasi PSD, tot mai multi alesi locali social-democrati parasesc formatiunea pentru care au candidat si au obtinut posturile in administratie.
Campania derulata de Arhiepiscopia Craiovei in sprijinul persoanelor afectate de inundatiile din sudul judetului Dolj a trecut saptamana aceasta in cea de-a treia etapa, si cea mai importanta:
Dupa mai bine de sase ani in care au primit bani guvernamentali suficienti cat sa prelungeasca lucrarile, doua comune doljene se vor putea bucura in curand de apa din sistemele proprii de alimentare.
La temperaturi de peste 30 de grade, craiovenii au ramas fara apa calda. "Vinovati" sunt CET II si RATf Craiova, care realizeaza lucrari de revizie timp de cinci zile.
Fondul de rezerva al Consiliului Judetului a fost reintregit cu 400.000 de lei, luati de la capitolul cofinantare programe.
Radu Timofte si-a trimis ieri, la Camera Deputatilor, demisia din functia de director al Serviciului Roman de Informatii. Scrisoarea olografa este datata 31 iulie 2006.
Modificarea Legii nr. 215 privind administratia publica locala aduce, pe linga o serie de revizuiri privind componenta in CA si AGA respectind algoritmul politic, si sedinte in plen mai dese.
Secretarul general al Guvernului, Radu Stroe (foto, dreapta), se afla in incompatibilitate de functii, el fiind si presedinte al Comisiei parlamentare de control a SRI.
Adversarii politici ai conservatorilor, democratii, au reusit sa smulga din organizatia patronata de Eugen Durbaca membrul cu functia cea mai inalta in municipiu.
In urma cu o zi, Mircea Dinescu, membru in Colegiul CNSAS, a declarat ca au sosit deja 29 de dosare declasificate care fac referire la politicieni.
Vineri seara, intr-o atmosfera relaxanta, unde buna dispozitie a fost la inaltime, s-a dat startul editiei 2006 a "Zilelor orasului Techirghiol".
Seful municipalitatii din Bailesti este acuzat de luare de mita si abuz in serviciu, iar contabilul de la Politia Comunitara de trafic de influenta si complicitate la luare de mita.
Incepand de ieri, Codul Penal modificat la insistentele ministrului Justitiei, Monica Macovei, dezincrimineaza infractiunile de insulta si calomnie, prevazute in articolele 205 si 206, infractiuni aflate inca din anii '60 in acesta.
google-analytics.com