Cautare

286 de rezultate pentru "tupeu de hot" (3.89 secunde)
(de fapt, e cam de mult terminat). ... Dar imediat, cei care au infierat acest lucru au trecut la incercari de corupere a unor membri ai comisiilor;
De asemenea stim cu totii cum suntem priviti peste hotare, nu doar in Marea Britanie, si asta lasand la o parte pozitiile oficiale ale statelor in cauza sau ceea ce apare in mass media.
Noul scandal de la varful Ministerului Administratiei si Internelor vine sa confirme un lucru pe care multi il cunosteau, insa nu mai doreau sa-l recunoasca, din diferite motive.
Scandalul de la Directia Generala Anticoruptie este pe cale sa fie musamalizat ori, tot atat de grav, sa se incheie in cel mai nemernic stil bastinas - "vinovat este mortul".
Lipsa de cvorum - iata inca un efect al caldurii asupra parlamentarilor. Sau sa fie lenea, sa fie dorul de vacanta si faptul ca ei se...
In timp ce PSD se joaca de-a motiunea impotriva Guvernului Tariceanu, Dinamo a reusit ieri sa aduca un antrenor stelist la echipa.
Scenariul a fost brevetat si jucat cu succes de Sorin Ovidiu Vantu si avocatii sai in dosarul Bancii de Investitii si Dezvoltare (BID).
Si pentru ca a fost doar un "sfert", apoi cu siguranta am fost lucrati de smecherii aia de la Nyon, care nu ne doreau - ce platitudine!
De la trupele de huligani violenti de pe stadioane, care abia asteapta "o cafteala" cu jandarmii si pana la pensionarii care se aseaza din miez de noapte la cozi de sute de oameni pentru bilete gratuite in statiuni balnearae sau pentru a primi tot felul de pomeni, toata lumea injura autoritatile.
Scenariul a fost brevetat si jucat cu succes de Sorin Ovidiu Vantu si avocatii sai in dosarul Bancii de Investitii si Dezvoltare (BID).
Dupa lupte seculare, nesimtirea care s-a cazat in casele de la protocolul de stat a primit aviz de evacuare. Nesimtirea ilegalista se numeste Geoana (chirie de 555 de lei pe luna pentru o vila), Roman, Mihailescu, Dancu, Severin, Tiriac, Plesita, Joita, Nagy.
Sindicalistii din CFR ne fac capul mare, strigand cat pot ca salariatii din breasla au salarii sub minimum pe economie, ca au conditii de munca proaste, ca o duc rau, si altele din astea, oprind cand vor muschii lor trenurile.
Bucuria data de fotbalisti muncitorilor din Giulesti. Clipe de fericire aduse candva in Potcoava magica. ... Locul unde nimeni nu se supara ca Rapiduletul pierdea la cine stie ce echipa de pluton, insa devenea vulcan la meciurile cu greii Steaua si Dinamo.
cartelele de acces. ... Adica te duci bolnav acolo, nu stii cum sa ajungi mai repede de la un cabinet la altul, iar tentativa ta de a scurta drumul pe culoarele intortocheate se loveste de...
Am mai consumat ceva cerneala, sau, pardon, miscari ale degetelor, (desi as fi vrut sa scriu la calculator doar cu degetul mare, si acesta tinut in sus, tot n-am putut), povestind despre un bufon al presei de revista.
Sportivii din ziua de azi nu mai sunt ce-au fost odata, asta auzim peste tot in jurul nostru si putem vedea cu proprii ochi la diverse campionate unde ne masuram fortele cu musculosii momentului.
Curtea de Apel Bucuresti a respins, ieri, cererea PRM de a suspenda ordonanta de urgenta ce prevedea delimitarea colegiilor uninominale, asa incat s-a mai facut un pas spre uninominal.
Fara sa fiu catusi de putin un fan impatimit al campaniilor duse de mass-media in diferite situatii, mai ales a celor cu tenta egalitarista, recunosc ca am ramas uluit de privilegiile de care se bucura unii dintre angajatii statului, la bunastarea carora contribuim toti cei care platim impozite.
Au votat ca depasirea vitezei legale cu maximum 20 km/h, vorbitul la mobil si nepurtarea centurii de siguranta sa fie sanctionate cu avertisment la prima abatare. ... Sa ne aducem aminte ca in 2008 au urmat doua Ordonante de Urgenta care au modificat legislatia in sensul unei relaxari.
Adriaaan Nastaseeeee presedinte la 28 noiembrie ", astfel a fost prezentat candidatul PSD^PUR la Presedentia Romaniei de Constantin Contac, liderul judetean al partidului de guvernamint.
google-analytics.com