Am mai consumat ceva cerneala, sau, pardon, miscari ale degetelor, (desi as fi vrut sa scriu la calculator doar cu degetul mare, si acesta tinut in sus, tot n-am putut), povestind despre un bufon al presei de revista. Omul recidiveaza si, revin si eu asupra prestatiei lui. In urma cu ceva seri, baiatul s-a luat la tranta, inegala, cu un tatic al unei fete care are calitatea de a fi desteapta. Pisicul asta, de sub obladuirea motanului, l-a facut pe omul respectiv, dobitoc, prost, si cum i-a mai venit lui pe la gura aia, care vorbeste mult, fara rost si la comanda.
Pentru omul asta trebuie sa aplicam teoria omorului din fasa. Baiatul, cu angoase si frustrari, poate deveni, peste ani, un mic dictator, unul mic, si la stat si la sfat, care nu va putea accepta nici o contrazicere si va jigni, peste ani, cu tupeul unui om carunt si vedeta veche, pe oricine care i se opune.
Deci, trebuie oprit ! Trebuie eliminati astfel de indivizi din presa noastra, care se vrea libera si impartiala. A venit momentul sa mai cernem si din asa zisele talente de sticla, sau de pe sticla, pe care daca le scuturi bine, nu te mai alegi cu nimic din ele.
Cu o semicultura, aranjata bine pe un limbaj de cartier, cu ifose smecheresti si tupeu cat cuprinde, astfel de oameni nu au nici un sens in progresul umanitatii. Ei sunt la fel de (non)valabili ca si manelistii, sau fotbalistii cu fite si bani. Nu de astia avem nevoie ca sa mergem inainte, cultural si intelectual. Pe bune !
Si, revenind la magaria sus-numitului, care l-a apostrofat si jignit in direct pe un om, care este si tata de copil dotat, cred ca a venit timpul sa ne mai lepadam de o vedeta de doi lei, si sa votam pentru demisia pisicului.
De remarcat, ca nu i-am dat in vileag numele, desi l-am avut mereu in varful degetului mare (in sus), cu care am scris aceste randuri. Asta asa, pentru CNA-ul presei scrise, sau chiar pentru saracia asta de individ, daca se va gandi vreodata sa ma acuze ca l-am luat la misto. Dobitocule !