Cautare

4228 de rezultate pentru "ziua portilor deschise" (2.76 secunde)
In 4 noiembrie 2009, in plina campanie electorala pentru alegerile prezidentiale, seful statului si-a serbat ziua de nastere, la un restaurantdin zona centrala a Capitalei, alaturi de sotia si fiicele sale, desi la sediul de campanie membrii staff-ului sau ii pregatisera o petrecere.
12 Octombrie, Ziua Nationala a Spaniei Spania este in sarbatoare. Pe 12 Octombrie este sarbatorita Ziua Nationala a Spaniei. Zeci de milioane de spanioli celebreaza ziua in care Cristofor Columb, in 1492, descoperea America.
"20 noiembrie - Ziua Universala a Drepturilor Copilului", pe care o puteti citi in continuare. Pe data de 20 noiembrie, adica maine, sarbatorim Ziua Universala a Drepturilor Copilului.
Romania 95 Ziua de 1 Decembrie este, pentru toti romanii, ziua Marii Uniri. ... Scurt istoric Ziua nationala a Romaniei a fost intre 1866-1947 ziua de 10 mai, apoi, intre 1948-1989 ziua de 23 august.
Ziua Nationala. Google doodle inspirat din cultura poporului roman, de 1 DECEMBRIE, Ziua Nationala a Romaniei Google sarbatoreste Ziua Nationala a Romaniei, la 1 Decembrie, printr-un doodle care contine un important element al culturii poporului roman: ... 1 Decembrie 1918 este Ziua Nationala a Romaniei si marcheaza un eveniment istoric:
15 Ianuarie Nu vreau sa respir teorii ale conspiratiei asa ca am sa plec de la presupunerea ca cel care a decis ca 15 Ianuarie sa fie sarbatorita ca "Ziua culturii nationale" a fost de buna credinta.
Ziua Armatei.Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei politice.
Primaria Municipiului Calarasi impreuna cu Asociatia Mila 23 a maestrului Ivan Patzaichin organizeaza pe 1 iulie 2018 Ziua Dunarii - Ziua Pestelui Dunarean In data de 27 iunie 2018, se va incheie perioada de sustenabilitate a proiectului Ziua Dunarii - Ziua Pestelui Dunarean, proiect implementat de UAT Municipiul Calarasi si finantat prin Programul Operational de Pescuit 2007 -2013, masura 2.1.1 - Imbunatatirea competitivitatii zonei de pescuit, prin investitii in vederea imbunatatirii mediului de viata.
Nu, am sa ma refer la modul in care a ajuns sa fie privita astazi ziua in care, pe vremea cind eram copii, invatam poezioare comuniste pentru mamele noastre si faceam acuarele timpe despre pace, flori si industrializare.
Pentru anul 2006, contribuabilii persoane fizice care au obtinut castiguri din transferul titlurilor de valoare, altele decat titlurile de participare la fondurile deschise de investitii si partile sociale au avut obligatia declararii acestor castiguri prin depunerea "Declaratiei privind impozitul datorat pe castigul din transferul titlurilor de valoare, altele decat titlurile de participare la fondurile deschise de investitii si partile sociale", formularul 226.
Intitulata jump list aceasta lista va permite sa accesati rapid ultimele foldere deschise in Windows Explorer sau ultimele adrese accesate in Chrome. Windows + T este o combinate de taste a carui actiune este similara cu plimbatul cursorului pe aplicatiile deschise din taskbar.
PSD subliniaza ca presedintele se adreseaza romanilor prin intermediul posturilor radio si TV, participa la evenimente religioase, organizeaza Ziua portilor deschise la Cotroceni si, de fiecare data, "nu ezita sa vorbeasca despre blaturile din campanie, sa indemne la incisivitate politica si sa isi exprime fara nicio retinere sustinerea pentru candidatii PDL".
Este vorba despre Ziua Portilor Deschise la Tiriac Auto Constanta, eveniment care se va desfasura in perioada 3-6 iulie a.c.
Luni, 6 septembrie 2010, a avut loc Ziua Portilor Deschise la fabrica de magiun natural de prune Topoloveni.
O sa fie ziua portilor deschise. Venim aici cu ei, stabilim un traseu scurt. Zonele care urmeaza sa fie vizitate se stabilesc cu colegii mei".
Reteaua Nationala de Dezvoltare Rurala (RNDR), prin Biroul Regional Sud-Vest Oltenia, a desfasurat ieri "Ziua Portilor Deschise", la sediul din strada Brestei, nr.
Cei 100 de ani de reteta vor fi celebrati si la Ziua Portilor Deschise eveniment care va avea loc la Fabrica de magiun Topoloveni pe 11 septembrie, insa mai multe informatii despre acest eveniment vor fi oferite intr-un comunicat de presa viitor.
"Organizam in fiecare an Ziua Portilor Deschise pentru a arata ca pastram traditionalitatea si unicitatea retetei din 1914, desi producem dupa standarde moderne.
Apicultorii Vasile si Elena Stan au participat ieri la Ziua Portilor Deschise de la Fabrica de Magiun din Topoloveni. Acestia au avut un stand cu produse apicole, in curtea Fabricii de Magiun Topoloveni.
google-analytics.com