Cautare

4927 de rezultate pentru "vremea 13sept 2010" (3.18 secunde)
Vremea in tara Marti Vremea va fi calduroasa in cea mai mare parte a tarii, devenind local caniculara in zona de campie din Banat, Crisana si Oltenia unde va fi disconfort termic dupa-amiaza.
Iata cum va fi vremea in fiecare regiune a tarii, in urmatoarele doua saptamani Administratia Nationala de Meteorologie a emis luni prognoza pentru urmatoarele doua saptamani. Iata cum va fi vremea in fiecare regiune a tarii, in intervalul 27 Februarie - 12 Martie 2017:
Cei de la ANM atrag atentia asupra faptului ca vremea va fi anormal de calda pentru aceasta perioada, iar sansele sa avem zapada de Craciun sunt minime.
Victoria lor este insa una partiala, pentru ca, raportat la perioada ianuarie-martie 2010, cotidianul detinut de omul de afaceri Dinu Patriciu a fost campion si la pierderi in vanzari.Scaderea a fost drastica, de 63,7% de la peste 9,3 milioane de exemplare comercializate in perioada ianuarie-martie 2010 la putin peste 3,4 milioane de exemplare in aceeasi perioada a anului curent, conform BRAT.
Recalcularea pensiilor militare poate continua" Executivul a anuntat vineri ca va continua recalcularea pensiilor militare, argumentand ca "procesul de recalculare a pensiilor isi are temeiul in Legea 119/2010 cu referire la Legea 19/2000, motiv pentru care suspendarea efectelor HG nr.
Atat economia mondiala cat si economia Romaniei vor inregistra o crestere in prima parte a lui 2010, pentru ca in ultima jumatate a anului economia sa-si reia scaderea, se arata in raportul "Outlook 2010: ... Analistii Saxo Bank considera ca 2010 va fi un an de reflatie (n.r.
Mai mult de jumatate (63%) dintre romani se pregatesc pentru o eventuala reducere a veniturilor in 2010, iar 45% nu si-au planificat bugetul si nici nu intentioneaza, pentru ca nu stiu ce ar putea sa aduca anul 2010, releva un studiu realizat de Aviva.
In luna similara din 2010 se incasasera la bugetul consolidat 139,85 milioane de lei, dar pe atunci existase si al treisprezecelea salariu pentru bugetari si sediile secundare ale altor firme din afara judetului plateau la Dolj (in medie, 7,6 milioane de lei), si plateau aici si cei 27 de contribuabili mijlocii trecuti acum la "mari contribuabili"
Prognoza meteo pentru vineri si sambata VREMEA IN BUCURESTI SI IN TARA. Temperaturile vor continua sa creasca pana la 25 de grade Celsius in anumite zone, insa vremea va fi instabila in multe regiuni. ... VREMEA in tara vineri: Vremea va continua sa se incalzeasca. ... VREMEA in tara sambata:
Vremea pana pe 9 Iunie. ... Incepand cu data de 30 mai, vremea se va raci, iar intre 31 mai si 3 iunie mediile termice se vor situa in jurul a 20 de grade ziua si 11 grade noaptea.
Pe langa informatiile meteorologilor de vreme instabila, cu ploi torentiale, descarcari electrice, caderi de grindina si vant puternic cu aspect de vijelie, valabile aproape pentru toata tara, praful rosiatic va murdari din nou orasul si masinile.Vremea in Bucuresti, vremea in Iasi, vremea in Cluj, vremea in Timisoara si in orice oras vrei, vremea pe 10 zile, vremea pe 15 zile, vremea in weekend, vremea la munte, date exacte, in timp util si desenate frumos.
PROGNOZA METEO pe trei zile Vremea este mai calda decat in mod obisnuit la aceasta data. ... BUCURESTI Vremea este foarte calda si in capitala, prea calda pentru data de 19 iunie. ... MARE La mare, vremea se anunta frumoasa si calda.
Cum va fi VREMEA pana pe 9 februarie, in fiecare regiune a tarii Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a realizat o estimare a evolutiei valorilor termice si a precipitatiilor in intervalul 27 ianuarie - 9 februarie, pentru toate regiunile din tara:
• In Banat, vremea va fi calduroasa in primele patru zile ale intervalului de prognoza, cu maxime in jurul valorii de 33 de grade, apoi temperatura aerului va fi scadere treptata, astfel ca, in 17 august, media maximelor va fi de 24-25 de grade.
Vreme calda cu valori maxime de 19 grade Celsius, in intervalul 3-16 noiembrie Vremea prognozata in urmatoarele doua saptamani se anunta deosebit de calda pentru aceasta perioada a anului, cu temperaturi pe timpul zilei ce vor atinge chiar si 19 grade Celsius in unele regiuni, in timp ce probabilitatea de aparitie a precipitatiilor va fi mai mare dupa 8-9 noiembrie si, in special, in zonele depresionare, releva estimarile Administratiei Nationale de Meteorologie /ANM/, valabile pentru intervalul 3-16 noiembrie 2014.
Vremea se raceste si devine instabila VREMEA IN BUCURESTI. ... Procesul de racire continua miercuri, cand temporar va ploua, insa joi, vremea se mai incalzeste. VREMEA IN BUCURESTI MARTI, 19 APRILIE. Vremea se va raci accentuat fata de ziua precedenta si va deveni instabila. ... VREMEA IN BUCURESTI MIERCURI, 20 APRILIE.
In Bucuresti, pe parcursul zilei, in conditiile cerului variabil, vremea va fi in continuare calduroasa, caniculara dupa-amiaza, iar disconfortul termic accentuat. Spre seara si noaptea, vremea va deveni instabila, cu innorari temporar accentuate, averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului.
In Banat, la inceputul intervalului de prognoza, vremea se va incalzi, ajungand spre mijlocul primei saptamani sa fie mai calda decat in mod normal la aceasta data, cu o medie a temperaturilor maxime de 19 - 20 de grade Celsius.
IPJ Dolj a tinut pana in august 2010, cand Nicolescu si-a pierdut scaunul de comandant in urma rezultatelor dezastruoase descoperite dupa o verificare a Corpului de Control al Ministerului Administratiei si Internelor. ... II/3610 din 13.08.2010 al MAI.
Peste 133.000 de firme si-au suspendat activitatea anul trecut, iar daca ar fi sa comparam luna ianuarie din 2009, cand la nivelul intregii tari si-au suspendat activitatea numai 1.385 de firme, cu prima luna din acest an, cand 6.000 de firme si-au oprit temporar activitatea, putem spune ca 2010 nu arata tocmai roz.
google-analytics.com