The Motans isi surprinde din nou fanii cu piesa 1000 RPM, lansata cu videoclip oficial, la doar o luna dupa lansarea single-ului Weekend.
The Motans - 1000RPM (Videoclip Oficial)
https://www.youtube.com/watch?v=bmlsYFObOI8&feature=youtu.be
Piesa urmeaza stilul specific The Motans, pe care fanii sai il indragesc inca de la lansarea artistului.
1000 RPM a fost compusa de Denis Roabes si produsa de Alex Cotoi si descrie sentimentele care raman in urma unei despsrtiri.
Videoclipul piesei a fost filmat in trei locatii diferite din Bucuresti, printre care si FourWood Laundry si a fost regizat de Ionut Trandafir (Trandafilm), cel care s-a ocupat si de videoclipurile single-urilor Versus, Tu si Weekend.
Weekend a fost lansat in colaborare cu Delia si inca se bucura de locuri fruntase in topurile din Romania, cu aproape 9 milioane de vizualizari.
The Motans feat. Delia - Weekend
https://www.youtube.com/watch?v=pjPb78JeZZU
Denis este un artist in varsta de 27 de ani din Republica Moldova care a decis sa-si urmeze pasiunea pentru muzica, sub numele The Motans.
Global Records este una dintre principalele case de discuri din Romania care reprezinta artisti de top precum INNA, Antonia, Carla's Dreams, Lariss, Nicoleta Nuca, GJAN, Karmen, Lucia, Mira, Lori Ciobotaru, Yanka, Vanotek, Ivana.

The Motans
https://www.facebook.com/themotans/
https://www.instagram.com/themotans/?hl=ro
https://www.youtube.com/channel/UCVH4CfUtEZ6A0q2fJkOuCjw

Global Records
www.globalrecords.com
http://www.facebook.com/globalrecordscom