Cautare

62 de rezultate pentru "vidio" (3.42 secunde)
AMOSNEWS: Cultura blamarii. Moda de gen. FUMIGENE DE WEEKEND (68) (Autor: HEXAVALENT) Americanii s-au inteles cu britanicii! Cercetatorii americani au ajuns sa le dea dreptate colegilor lor britanici, contrazicandu-si propriile studii anterioare!
BERBEC Va schimbati modul de abordare al problemelor! Odata cu alta perceptie, totul se va schimba schimband tactica. Cu toate asta, trebuie sa va calmati si sa incercati sa analizati cu grija toate cele vazute.
Conferinta de presa a jurnalistilor a impartit breasla jurnalistilor in mai multe tabere, dintre care, doua distincte:
Vilele din Neptun sunt ca un miraj pentru seful statului, pentru sefii celor doua Camere ale Parlamentului, pentru persoane importante sau mai putin importante dar care au relatii sus-puse.
Omul cit traieste invata, daca are de unde; si eu am avut saptamina aceasta multe de invatat dintr-un articol publicat intr-un ziar central, scris de un cunoscut om politic si in acelasi timp un specialist recunoscut in structura apei.
Omul cit traieste invata, daca are de unde; si eu am avut saptamina aceasta multe de invatat dintr-un articol publicat intr-un ziar central, scris de un cunoscut om politic si in acelasi timp un specialist recunoscut in structura apei.
Nu ma consider deloc un ziarist sau un comentator politic; aceste profesii necesita calitati pe care, recunosc cinstit, nu le am.
Lasindu-si ca limacsii mucozitatile pe postamentul statuilor ori de cite ori se iveste ocazie sa fie si o camera de luat vederi ori vreun aparat de fotografiat prin apropiere, multi dintre mai marii zilelor de ieri, de azi si de miine fac din orice eveniment prilej de sarbatoare.
M-am saturat de toata tevatura care se face pe marginea aparitiilor presedintelui Basescu in cadrul unor evenimente mai mult sau mai putin sportive.
Cele mai interesante povesti si intamplari le afli, de multe ori, in cele mai neobisuite si la limita situatii. Cum ar fi inundatiile.
Am incercat mereu sa-nteleg cate ceva din tot ce ma-nconjoara. De pilda, m-am straduit sa-nteleg mesajele unor mari opere ale muzicii clasice.
Acum vreo 40 de ani, Veronica Porumbacu, "matusa" celor doi poeti cu aceeasi orientare limbistica (astazi onorabili senatori), cu o premonitie geniala, intuind recenta vizita a lui Basescu la Paris, scria in "Gazeta Literara" o poezie care incepea astfel:
"Farmecul trairii este ca lucrurile au nevoie de inteles, nu numai de explicatie", spune un mare intelectual roman.
Mare scandal, mare, cand cu accidentul lui Teo Peter, cand americanul a fost facut basma curata de oamenii ambasadei, putandu-se sustrage de la suflatul in fiola, de la ancheta, de la tot.
Dosariada, care pana deunazi parea sa adune buline negre in ograda PNL, s-a sucit. S-a intors roata. Liberalii au inteles ca cel mai bine ar fi ca, in situatia data, trebuie sa actioneze si sa se lepede de "elementele negative".
In Constanta se fac afaceri si intelegeri, iar dezvoltarea locala se invarte intre interesele de grup si institutiile conduse de persoane mai mult sau mai putin interesate de binele comunitatii.
Au trecut 17 ani de la Revolutie si nu ne-am schimbat aproape deloc. In interior. Cateva zile am fost curajosi, demni, generosi, drepti si darnici...
Nu ne dezmintim, nici sa ne pici cu ceara. Doar suntem romani si trebuie sa ne umflam muschii de mahala de cate ori avem ocazia.
Trebuie sa recunosc ca am fost invidios pe vecinii nostri unguri, atunci cand tranzitam tara lor in drum spre occident, si vedeam siglele unor mari producatori de automobile, europeni sau nu, de pe fabricile din jurul Budapestei.
De ceva vreme, rasarit parca din neant, un medic constantean face valva pe plan national si chiar si international.
google-analytics.com