Cautare

4533 de rezultate pentru "video accident buciumi an 24 09 2010" (3.18 secunde)
Este interzis sa se faca fotografii sau materiale video in scopuri comerciale fara acordul explicit din partea organizatorului. In caz de nerespectare a acestei conditii, organizatorul are dreptul de a confisca aparatura foto sau video pana la sfarsitul concertului si de a sterge inregistrarile video si/sau audio.
BRomania este cunoscut publicului din Romania datorita vine-urilor, sketchurilor, show-urilor de stand up sold out in toata tara, show-ului de la Sala Palatului din primavara aceestui an (cu peste 3500 de spectatori), un comediant sustinut de vedetele din Romania care i-au fost personaje in video-urile postate pe online.
INNA -Gimme Gimme (Official Video) https://www.youtube.com/watch?v=Jr4TMIU9oQ4 Este o piesa fresh compusa de INNA impreuna cu David Ciente (Dale Papi - Lariss), Marco & Seba, cei care au compus si produs cele mai mari si cunoscute hituri ale artistei (Marcel Botezan, Sebastian Barac), Breyan Isaac (a lucrat cu David Guetta, FloRida, Pitbull) si Elena Vasile.
Artistul a dominat detasat gala MTV Video Music Awards 2017 si a castigat un numar impresionant de premii pentru single-ul Humble - Best Hip Hop Award si pentru videoclipul piesei - Video of the Year, Best Cinematography, Best Direction, Best Art Direction, Best Visual Effect.
Iustin Surpanelu (regie), Robert Ionicioiu (DOP), Monograf Studio si Anca Adriana Minu (scenografie), Silviu Mindroc (post-productie video).
Are multe jucarii - cele mai noi telefoane, laptopuri, tablete, drona, camera 360, GoPro nu stiu de care, monopiede, trepiede, camere video pe care si televiziunile si le-ar dori, lumini, lavaliere, microfoane smechere, mixere de montat audio si video.
Iata cateva exemple: Loredana Palimaru: Link video: ... Link video: ... Link video: https://www.youtube.com/watch?v=pB34aoZVI_c Alice Nastase Buciuta:
Un documentar video al Radio Romania a fost selectat de juriul Festivalului International al Filmului Istoric si Militar din Polonia pentru participarea in competitia desfasurata la Varsovia, ce va desemna, la mijlocul lunii septembrie, cele mai bune productii care au subiecte militare.
Pentru sirop - 800 ml apa - 400 g zahar - 200 g miere - 1 baton scortisoara - 4 cuisoare - coaja de portocale Pentru budinca - 400 g gris - 200 ml ulei - 100 g migdale inmuiate in apa - 2 portocale - cardamom - 1 praf de sare - merisoare sau alte fructe usor acrisoare Afla din acest video cum se prepara halvaua de casa cu gris:
De la soferul agresiv care este gata sa faca praf orice masina mai putin puternica ce indrazneste sa-i stea in cale si pana la „posesorul de briceag“ care isi injunghie fosta partenera de video- casete porno, excesele de violenta par a fi pretul platit pentru a trai intr-o societate care se doreste democratica.
Cercetatorii spun ca jocurile video dezvolta memoria si reflexele copiilor. ... Studiile anterioare aratau ca jocurile video ii fac pe copii agresivi.
In trei ani, primarii au semnat 8.300 de contracte pentru camere video. ... In Bucuresti, sunt peste 4.500 de camere video pe strazi si in cladiri. Specialistii sustin ca sistemele video nu respecta regulile GDPR.
Masurile financiare anuntate pana acum pentru acest an au bagat spaima in romani, care vor avea si mai putini bani in buzunare si taxe mai mari de platit.
La data de 11 noiembrie 2010, in jurul orei 23.40, C. ... La data de 11 noiembrie 2010, in jurul orei 17.00, D. ... La data de 11 noiembrie 2010, in jurul orei 12.30, G. ... La data de 11 noiembrie 2010, in jurul orei 10.30, I.
Armata americana a confirmat marti ca a acceptat difuzarea limitata a unei inregistrari video militare, clasata strict secret, care prezinta comentariile facute de doi piloti americani dupa ce au ucis din greseala un soldat britanic din Irak, in 2003.
La data de 16 august 2010, in jurul orei 17:00, B. ... Din accident a rezultat avarierea celor doua vehicule si ranirea grava a conducatorului de motociclu care, de la spital, a fost indrumat la domiciliu. ... La data de 16 august 2010, in jurul orei 18:00, T.
La data de 16 septembrie 2010, in jurul orei 18.10, B. Nicolae de 24 de ani din judetul Giugiu, a condus un autoturism marca Opel, pe B-dul Iuliu Maniu dinspre Valea Cascadelor catre autostrada A1 Bucuresti-Pitesti.
In urma activitatilor desfasurate de catre lucratorii Biroului Cercetări Accidente Rutiere Soldate cu Victime - Compartimentul Autori Necunoscuti din cadrul Brigazii Rutiere, in cazul unui accident rutier produs la data de 23.12.2010, pe sos.
Ajutorul sefului de post din comuna doljeana Orodel a fost trimis in judecata la sfarsitul saptamanii trecute, agentul fiind acuzat de procurori ca a schimbat in acte autorul unui accident rutier si ca a influentat martorii dintr-un dosar de furt calificat Agentul Emilian Cobzaru, ajutorul sefului de post din Orodel, va fi judecat pentru comiterea infractiunilor de fals intelectual si favorizarea infractorului, dupa ce procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Dolj au stabilit ca politistul a "aranjat"
ACCIDENT| Batran aruncat pe capota masinii in parcare la Kaufland In aceasta seara, in jurul orelor 18:30, un tanar sofer din Calarasi a lovit un biciclist in parcare la Kaufland.
google-analytics.com