mariustuca.ro/Robbie Williams, MESAJ VIDEO pe Facebook. Ce le transmite cantaretul britanic fanilor din Romania (Autoare: Veronica M. Florentina )
Celebrul artist britanic Robbie Williams, care va sustine, in aceasta seara, un concert in Piata Constitutiei din Capitala, in cadrul turneului Let Me Entertain You Tour le-a trasmis un mesaj video fanilor sai din Romania.
Starul britanic spune ca este foarte entuziasmat ca va concerta la Bucuresti si ca abia asteapta sa-i distreze pe romani, carora le promite ca nu vor fi dezamagiti de show-ul sau. Robbie Williams a transmis mesajul prin intermediul unei inregistrari video realizate chiar la el acasa, cu ajutorul unui selfie stick.
- Abia astept sa va distrez saptamana asta, vineri, in Bucuresti. Sunt atat de entuziasmat, nu am mai fost la voi pana acum. Si stiu ca spectacolul este complet sold-out. Let Me Entertain You, Romania! Nu veti fi dezamagiti!, le-a transmis Robbie Williams romanilor.
In deschiderea concertului artistului britanic vor concerta, incepand cu ora 18:00, Lemar si Delia. Portile de acces in spatiul concertistic se vor deschide incepand cu ora 16:00.