ProTv: Fara frica, in meciul cu Franta. Nationala Romaniei va juca maine unul din cele mai mari meciuri din istoria sa. Declaratiile jucatorilor
Nu sunt speriati de forta echipei adverse si vor sa scoata un rezultat pozitiv. Nationala Romaniei va juca maine unul din cele mai mari meciuri din istoria sa - cu Franta, in deschiderea Campionatului European. Tricolorii au stat, ieri, de vorba cu presa.
Gabriel TORJE, MIJLOCAS NATIONALA ROMANIEI:
- Nu trebuie sa ne sperie nimic. Este clar ca nu este nici un meci usor, nici cel cu Franta, nici cel cu Albania, nici cel cu Elvetia. Nici un meci nu este imposibil si trebuie sa fim increzatori in propriile noastre forte.
Fundasul nationalei Romaniei, Razvan Rat, considera ca este mereu foarte important cum incepi un turneu.
Razvan RAT, FUNDAS NATIONALA ROMANIEI:
- Este foarte important rezultatul. Un rezultat, Doamne fereste, negativ, poate afecta moralul echipei. Pe de alta parte, cealalta fata a medaliei este sa incepem cu un rezultat pozitiv, sa castigam sau cel putin sa nu pierdem si atunci morarul nostru va fi cu totul altul.
Francezii sunt considerati favoriti in meciul de maine si vor sa obtina victoria, dar sunt precauti.
Bakary SAGNA, FUNDAS NATIONALA FRANTEI:
- Cred ca avem o echipa mare cu jucatori care, la moment, evolueaza pentru cele mai tari cluburi europene, dar Romania are si ea multe atuuri. Stiu multi jucatori de la ei si stiu ca ei vor dori, in primul rand, sa se apere, si apoi sa joace pe contraatac.
Steve MANDANDA, PORTAR NATIONALA FRANTEI:
- Primul meci este foarte important si trebuie castigat, deoarece victoria ne va dezlantui, ne va deschide mai mult decat alte meciuri. Trebuie sa facem o performanta buna.
Franta ocupa locul 17 in topul mondial, iar Romania - 22. Meciul de deschidere al Campionatului European va avea loc maine seara, pe arena Stade de France - Paris. In grupa A mai sunt echipele Elvetiei si Albaniei.