Cautare

11402 de rezultate pentru "viata altfel" (5.00 secunde)
Visez, de pilda, ca lumea ar putea arata altfel", spunea, intr-un interviu, directorul general al AM PRESS, poetul si jurnalistul Lucian Avramescu.
Cunoaste foarte bine viata de acolo, asa ca nu i-a picat deloc bine cand a citit in presa ca vedetele de la noi isi doresc sa ia acasa, doar pentru cateva zile, mai precis de Craciun, un copil de la centrul de plasament!
La despartire, ne-am spus , asa cum se spune ca intre noi, prietenii de-o viata: ... Doamna Neagra, care loveste nemilos, fara sa aleaga, hotarase altfel.
Linistit, pasiv dar vesel si plin de viata. ... Seara, cand ma intalnesc cu prietenii sunt vorbaret, plin de viata si sufletul meu danseaza in hora bucuriei. ... Ar putea fi devorat, alungat si pedepsit de cei care il vedeau altfel. ... Inventand masti, isi reinventeaza viata.
La praznicul Botezului Domnului, ca de altfel la toate sarbatorile din cursul anului bisericesc, foarte multe texte liturgice ale slujbelor zilei prezinta evenimentul Botezului Mantuitorului Hristos de catre Ioan in apele Iordanului ca pe un eveniment actual, care se intampla astazi, eveniment la care credinciosii Bisericii participa in mod activ, ca martori oculari.
Te-ai gandit ca se poate slabi si altfel decat stiai?
Senatoarea Doina Silistru a sustinut o declaratie politica intitulata "Viata, daca putem vorbi de viata, printr-o perdea de fum", pe care o puteti citi in continuare.
Cercetatorul Robert Lanza a incercat sa demonstreze faptul ca lumea nu ar avea sens altfel. Cei mai multi oameni de stiinta nu cred in Dumnezeu si spun ca viata de dupa moarte fie e foarte putin probabil, fie este un nonsens.
Au aparut si apar in fiecare zi noi si noi aparate fara de care nu ne mai putem inchipui viata.
Altfel iese un fel de zombi (americanii stiu ceva). ... Dupa ce copilul isi platea "Impozitul in Viata Noua" sau facea anul de Armata, el devenea major si teoretic nu mai depindea de parinte.
Anca Turcasiu si Horia Varlan, adepti ai unui stil de viata sanatos, au facut deliciul unui eveniment organizat, saptamana trecuta, de Mangesius Trading pentru specialistele in farmacie si produse farmaceutice, povestind despre diete, chiar daca intre timp maestrul bucatar era preocupat sa realizeze cateva dintre capodoperele sale culinare.
Altfel spus, turismul rural inseamna sa te poti caza la localnicii din sat, de preferat intr-o casa cu arhitectura traditionala, sa faci cunostinta cu gastronomia specifica zonei, sa ai ocazia sa simti pe pielea ta ce inseamna viata la tara, sa te oferi voluntar la ingrijirea animalelor, sa mergi la fan, sa culegi mere sau rosii cu mana ta direct din gradina, sa inveti sa faci paine de casa, sa te plimbi cu caruta prin sat si multe, multe altele...
Ce se va intampla cu religia daca va fi descoperita viata extraterestra?
Orice problema din viata noastra isi are sursa in evenimente petrecute anterior, in principal in timpul copilariei. ... Cele mai dificile experiente de viata sunt pastrate sub forma de imagini in Matrice, ca Holograme Energetice ale Constiintei sau ECHO.
- usurinta, libertate si bucurie de viata! Cand stii ca ai timp sa parcurgi toate cartile pe care doresti sa le citesti, poate, intr-o viata, privesti altfel cititul si chiar viata in sine! ... Daca nu le cititi acum, in aceasta viata, atunci cand?
Gheorghe Burnei, renumitul chirurg ortoped pediatru din Romania si unul dintre cei mai buni din lume, si-a dedicat viata salvarii copiilor cu grave probleme osoase, fiind recunoscut pentru cazurile imposibile - refuzate de omologii lui - pe care le-a operat cu succes. ... Ortopedia este viata mea!
Daca ne raportam la istoricul lui de viata, la traumele suferite, la doritele neindeplinite sau la un mod de viata hedonist, putem vedea tot atatea motive de nesiguranta ce il pot face sa insele sau sa devina adictiv, sa sufere de o tulburare de personalitate sau de comportament, sa dezvolte un sindrom depresiv sau sa isi descopere adevaratul drum in viata sau o noua preocupare care sa ii redea increderea in sine.
Jupiter ramane in Casa dumneavoastra de castiguri pentru inca un an, asa ca va veti gandi acum la o alta ordine a valorilor in viata. ... Va simtiti multumiti si norocosi, deoarece multe situatii care se petrec in jurul dumneavoastra va vor da ocazia sa apreciati viata. ... Altfel.
Toata viata mi-am dorit un astfel de loc, imaginandu-mi ca-l pot gasi doar in Italia, si iata-l aici, la Balcic.
Poate ca intr-adevar centrarea pe trecut, pe toate acele lucruri care ar fi putut fi facute altfel duc la tristete si regrete, oricat de mult am predica centrarea pe aici si acum, pe trairea clipei, ea este intrucatva efemera si atunci clipa de acum devine iremediabil trecuta.
google-analytics.com