Cautare

120 de rezultate pentru "veronica urzica" (3.29 secunde)
Alexandru Ioan Cuza si Elena, Eminescu si Veronica Micle, Monalisa, Mos Ion Roata, dar si cel al cantaretului C.R.B.L.
Pe parcursul unor astfel de experiente am vazut cat este de importanta informarea in egala masura a copiilor si a parintilor pe marginea unui astfel de subiect", spune Veronica Dogaru, Corporate Communications Manager, Orange Romania.
Veronica M. Florentina ) Celebrul artist britanic Robbie Williams, care va sustine, in aceasta seara, un concert in Piata Constitutiei din Capitala, in cadrul turneului Let Me Entertain You Tour le-a trasmis un mesaj video fanilor sai din Romania.
De la afise cu binecunoscutul film Veronica din 1972, la Concertul-spectacol de muzica usoara Lasa-mi, toamna, pomii verzi din 1981, pana la cele mai recente aparitii ale artistei, cum ar fi afisul Medalionului Margareta Paslaru cu prilejul implinirii a 50 de ani de la debut, organizat in Aula Palatului Cantacuzino la data de 22 septembrie 2008.
Eminescu nu este un poet fie si nepereche nu este geniul tutelar n-a iubit-o pe Veronica Micle n-a fost sarac si n-a fost bogat n-a scris carti ci doar un certificat de nastere de ce lui ne inchinam?
In celelalte zile ale saptamanii, vor avea emisiuni Adrian Oianu, Patrizia Paglieri, Ovidiu Lipan Tandarica, Rodica Mandache si Emilia Popescu (de la ora 13:00), iar, de la ora 20:00, Alina Manole, Veronica Soare, Toma Roman JR si Ana-Maria Paunescu.
despre beatificarea, pe 22 septembrie a.c., la Nisiporesti (NT), a tinerei Veronica Antal, fecioara martira, care va deveni astfel o mijlocitoare si un model de traire a credintei si despre viitoarea beatificare a Episcopilor martiri greco-catolici", se precizeaza in comunicatul CER, semnat de pr.
Pe data de 8 martie 2011, numitul Florin Cergan, fiul judecatoarei Veronica Carstoiu, a comis un grav accident de circulatie soldat cu decesul a trei persoane.
Nelu Patrascu, Cornel Gheorghe, Alin Simion, Alin Moaca, Liliana Maican si Veronica Olteanu. "La noi, vin sa cumpere de la noi foarte multi turisti din Israel si Marea Britanie.
Anamaria, de 18 ani, Delia, de 31 de ani, si Veronica, de 17 ani, care il ajuta in aceasta afacere, alaturi de ginerele sau, Cris Sfetcu.
Dana Deac, Cristiana Stoica, Mary-Lisa Durban, Gerard de Maupeou, Ionut Sibian, Mirela Bosoi, Veronica Dogaru. Despre Fundatia Orange Fundatia Orange Romania este o organizatie non-guvernamentala care se implica in viara comunitatii prin realizarea de proiecte filantropice menite sa aduca schimbari pozitive in viata persoanelor dezavantajate.
miscare si dieta adecvata Veronica Nicolae - McCann Erikson: ‘’Sunt putine experiente de viata care te lasa fara cuvinte.
Veronica Dogaru, Corporate Communication Manager in cadrul Orange Romania, a declarat : "Anul acesta, in EU Code Week, Orange si-a propus sa-i ajute pe cei mici sa se initieze in "tainele"programarii si sa devina adevarati #SuperCoders.
Friedrich Bomches - portretist de renume international, Zina Blanuta - artista sensibila, eleva a lui Tonitza, Iacob Brujan - peisagist realist, Dinu Vasiu - acuarelist echilibrat, cronicar de arta, Eftimie Modalca - unul dintre cei mai reprezentativi pictori brasoveni, Stefan Mironescu - trubadurul plastic al Scheiului”, Liviu Cihodaru - artistul Brasovului vechi si nou, Veronica Bodea Tatulea - grafician cu limbaj artistic metaforic si expresiv, Aurelia Stoie Marginean - acuarelista prin excelenta, Angela Tomaselli Holban - artista moderna cu o viziune plastica remarcabila, Marcela Radulescu - grafician cu analiza introspectiva, Alexandru Iacubovici - promotor al esoterismului in arta, alaturi de Zoica Gavrilescu, Mihail Petrescu, Vasile Diviza, Albert Sandor, Horia Mircea Asciu, Balint Istvan, Csutak Levente, Simona Cadar, Gabriela Marica, Elena Oana Agapie, Dorina Padinean, Elisabeta Cosmeleata, Lucia Tanislau, Monica Andriesei, Ovidiu Marian, Valentina Gavrilescu, Valeria Petriu Radovan, Cristache Gheorghiu, Maria Badea Taflan, Dumitru Taflan, Luiza Goga, Gabriella Ungureanu Mateyka, Margareta Spanu si Teofil Ristache.
Stoica, Mary Lisa Durban, Mirela Bosoi, Veronica Dogaru, Ionut Sibian si Gerard de Maupeou. Procesul de selectie a fost realizat pe baza unor criterii de evaluare cum ar fi:
Veronica Micu) Adrian Nastase scrie pe blog ca situatia din Grecia devine tot mai complicata. Fostul premier a declarat ca asteapta cu nerabdare sa vada ce decizii se vor lua in Consiliul European, la sfarsitul saptamanii, mai ales ca interesele Uniunii Europene sunt diferite de cele ale americanilor.
Veronica M. Florentina) ALERTA pe Dunare. Nivelul fluviului, aproape de minimul istoric! Ce spun specialistii Daca la finalul lunii iulie, cotele apelor Dunarii inregistrau, la Galati, valoarea de 100 cm, ieri, 3 august, aceasta valoare scazuse cu 9 cm, la 91, punand astfel in alerta autoritatile competente.
De intamplari miraculoase, aproape incredibile, cum a fost restituirea, pentru marele public, a unui top de scrisori Eminescu-Veronica Micle, ori a unor crampeie de manuscrise, in sfarsit descifrate.
Cu cativa ani in urma, au fost date la iveala zeci de scrisori schimbate intre Eminescu si Veronica Micle. Unor intrebari vechi si persistente nu li se poate gasi raspuns, dar apar altele noi.
Cantitatea estimata depaseste 150.000 de pachete cu tigarete de contrabanda", a mentionat inspector Constantin Veronica, purtatorul de cuvant al Inspectoratului Judetean al Politiei de Frontiera Dolj.
google-analytics.com