Cautare

161 de rezultate pentru "usr" (4.28 secunde)
De asemenea, lui Liviu Dragnea i s-a reprosat ca nu sprijina si alte initiative de modificare a Constitutiei, cum este cea a USR, Fara penali in functii publice.
USR: Sedinta Comitetului Director al Uniunii Scriitorilor din Romania din data de 22 ianuarie 2019 Marti, 22 ianuarie 2019, s-a reunit Comitetul Director al Uniunii Scriitorilor din Romania.
sa-ti fie rusine, canalie talentata!” Imediat a sarit si Andrei Caramitru, cunoscuta mangusta politica a USR: - Inteleg ca Tudor Gheorghe - un cantaret altfel foarte talentat " face propaganda pro-comunism si Ceausescu.
Eficient si usr de acceptat atat de copii, cat si de adulti Spre deosebire de alte antidiareice disponibile in Romania, Tasectan nu actioneaza asupra sistemului nervos central si nici asupra motilitatii intestinale.
Ana-Maria ISTRATE, Vicepresedinte al Consiliului National al Elevilor, Presedinte al Consiliului Regional al Elevilor Muntenia, Andrei TURTICA, Vicepresedinte al Consiliului National al Elevilor, Presedinte al Consiliului Regional al Elevilor Bucuresti-Ilfov si Ionut Pop â€" Primvicepresedinte @ Uniunea Studentilor din Romania (USR).
Denisa Miron) Declaratiile lui Nicusor Dan, presedintele Uniunii Salvati Romania (USR) l-au facut pe scriitorul Vasile Ernu sa ia atitudine in semn de solidaritate cu cei saraci si sa ii dea o replica dura prin intermediul unui baiat din Teleorman:
Daca nu se depasea termenul legal il vedeam ca si candidat pe lista PNL sau USR? 3. Ce vor intelege membrii si votantii PSD ( care place sau nu dar reprezinta milioane de oameni, peste 40% din populatia acestei tari)?
- Partidul National Liberal (PNL) 6.9% (36) - Uniunea Democrata Maghiara din Romania (UDMR) 0.4% (2) - Partidul Social Democrat (PSD) 28.8% (151) - Partidul Miscarea Populara (PMP) 4.2% (22) - Partidul Alianta Liberalilor si Democratilor (ALDE) 5.5% (29) - Partidul Romania Unita (PRU) 7.4% (39) - Partidul Alianta Noastra Romania (ANR) 20.2% (106) - Partidul Uniunea Salvati Romania (USR) 10.9% (57) - Partidul Socialist Roman (PSR) 2.1% (11) - Partidul Romania Mare (PRM) 5% (26) - Partidul Ecologist Roman (PER) 0.8% (4) - Niciun partid / Nu votez 7.8% (41) au votat:
De ce am iesit in strada impotriva la gratiere Draga Tetelu, ma numesc Costel Dumitriu, am 32 de ani, lucrez ca sofer cu doi copii minori, sunt din Bucuresti si vreau sa spun motivele care m-a facut sa ies din casa pe 22 ianuarie la orele 18:12 fix, ca sa manifestez impotriva la decretele de gratiere si amnistie, deci impotriva la PSD, ALDE si USR.
Urmeaza activele de partid USR, PNL, ofiterii de presa, atarnatori ai sistemului, juniori din servicii, oameni care se plictisesc si considera ca e cool sa iesi la protest.
Toti stim ca, exceptand USR- partid care s-a sinucis politic din pricina sustinerii casatoriilor homosexuale - toate partidele politice din Romania sustin pastrarea singurei definitii firesti a casatoriei si a familiei.
Impotriva acestor legi s-au pronuntat senatori ai PNL, USR si PMP. Niciunul dintre amendamentele respinse in Comisie si sustinute in plen nu a intrunit numarul necesar de voturi pentru adoptare.
- Alianta USR- PLUS: 15-16%. - ALDE: 9% - 10% - Pro Romania: 6% - 7% Participarea la vot la alegerile europarlamentare ce vor avea loc pe data de 26 mai 2019, va fi 30%, potrivit sociologului.
Cu doar doua zile inainte de alegeri, presedintele USR, Dan Barna a decalarat ca alianta din care face parte va da romanilor presedintele, premierul si primarul Bucurestiului.
Locul 2 a fost castigat de candidatul PSD Viorica Dancila cu 2.047.115 voturi (22, 57%), iar pe locul 3 s-a clasat Dan Barna, candidatul aliantei USR-PLUS, cu 1.324.081 voturi (14,66%).
Prim-vicerpresedintele PNL Rares Bogdan a declarat a luni ca negocierile sunt ,,deschise" atat cu PSD cat si cu USR, dar o majoritate larga poate fi formata doar cu PSD si cu UDMR.
George Simion a intrat peste discutia informala a Comisiei de Sanatate. USR vrea pastrarea Certificatului Verde in forma votata in Senat.
Florin Citu da vina pe USR pentru ca PNL a dat mana cu PSD. F.Citu: ,,Din pacate fostii parteneri au dat mana cu PSD".
Intrebat cum va explica aceasta alianta celor care au votat PNL tocmai pentru opozitia facuta social democratilor, Citu a spus ca de vina sunt cei de la USR care au demis guvernul votand motiunea PSD.
El a spus ca se va alia cu USR impotriva aliantei PSD-PNL, pe care o numeste ,,un monstru". Orban a lansat, de asemenea, un nou atac la adresa presedintelui Klaus Iohannis.
google-analytics.com