Cautare

161 de rezultate pentru "usr" (3.01 secunde)
Catalin Drula, presedintele interimar USR, a vorbit la Digi24 despre motivele pentru care formatiunea din care face parte va contesta la CCR regulamentul care sanctioneaza parlamentarii agresivi si impune noi reguli.
Deputatii USR au transmis de la tribuna ca se simt hartuiti de George Simion si au cerut aplicarea de urgenta a regulamentului adoptat saptamana trecuta, desi au atacat modificarile facute in regulament la CCR.
USR spune ca, daca amendamentul trece, il ataca la CCR. MEN a retras acreditarea pentru doua scoli doctorale ale Academiei de Politie.
Dana Budeanu l-a atacat in direct la Antena 3 pe ministrul Fondurilor Europene, Cristina Ghinea dupa ce a fost alocata o suma in PNRR pentru achizitionarea unor obiecte sexuale din plastic care sa ii invete pe romani sa se reproduca.
Parlamentarii AUR dar si cei de la USR i-au cerut ministrului energiei, Virgil Popescu, sa stea la prezidiu, unde stau ministrii, in timpul dezbaterii motiunii simple impotriva sa iar reprosul a fost adresat si celorlalti parlamentari PNL.
Marcel Ciolacu ii ia apararea lui Dincu: "Nu s-a referit la o cedare teritoriala". Deputatii USR il asteapta pe Dincu in Parlament, saptamana viitoare.
O noua runda de scandal si jigniri in Parlamentul Romaniei. Protagonistii circului, de aceasta data, au fost fostul si actualul ministru al Transporturilor.
USR a amplasat un ecran in Piata Victoriei, pe care vor fi proiectate pe parcursul intregii zile mesaje din partea oamenilor, in contextul implinirii unui an de cand actuala coalitie a preluat guvernarea.
USR solicita stoparea publicarii in Monitorul Oficial a acestor ordonante. Cetatenii si firmele vor fi obligati de stat sa monteze contoare speciale.
Ministrul Energiei spune ca taxa ar putea intra in vigoare din 2026. Nici nu s-a inverzit bine Romania in domeniul energiei electrice, ca guvernul se gandeste deja cum s-o taxeze.
USR si Forta Dreptei ii cer sa plece dupa acuzatiile de plagiat la adresa sa, dar si dupa esecul Schengen.
Fostul presedinte USR, Dan Barna, a fost implicat intr-un accident rutier in Bucuresti. El a fost lovit de o masina in timp ce traversa o intersectie pe o trotineta electrica.
Dan Barna, vicepresedintele USR, are nevoie de trei saptamani de repaos dupa ce a fost lovit de o masina pe trecerea de pietoni, cand mergea cu trotineta.
Camera Deputatilor a votat modificarile la Codurile Penale fara prag la abuzul in serviciu. Deputatii PSD, PNL si UDMR au votat proiectele in forma redactata de Ministerul Justitiei la finalul anului trecut.
Iar daca saptamana viitoare ar avea loc alegeri, PSD ar obtine 29% dintre voturi, pe locul 2 si 3 ar fi USR si PNL cu 17%, iar pe locul al patrulea se situeaza Alianta pentru Uniunea Romanilor cu 15%.
Initiatorul legii, deputatul PSD Alfred Simonis, a facut apel la toti parlamentarii sa voteze legea, despre care parlamentarii USR spun ca a fost copiata dupa un proiect depus chiar de ei.
AUR depaseste PNL in sondaje USR recupereaza putin in sondaje fata de inceputul anului PSD scade la 28,7%. PNL inregistreaza de asemenea o scadere, ajungand la 18%
Dupa ce cererile de urmarire penala pentru Vlad Voiculescu si Ioana Mihaila, fosti ministri USR ai sanatatii, au fost semnate de Klaus Iohannis, Ioana Mihaila a reactionat.
Presedintele Iohannis nu a invitat opozitia la receptia organizata de Ziua Nationala AUR va organiza o manifestatie la Alba Iulia de 1 decembrie, cu 10.000 de oameni
Potrivit unui sondaj de opinie realizat de Avangarde, la comanda PSD, daca duminica ar avea loc alegeri europarlamentare, acestea ar fi castigate de PSD, urmat de PNL, AUR si Alianta Dreapta Unita, formata din USR, PMP si Forta Dreptei.
google-analytics.com