Cautare

161 de rezultate pentru "usr" (8.44 secunde)
Insurgentii USR din Parlament, pafaristi in politica si absenti in primii 7 ani de-acasa, au dormit in sala de sedinte, incercand impiedicarea forului legislativ sa-si faca datoria.
- Mi se pare mie, sau USR este obiectul unei preluari ostile? Cine a dat ordinul: SIE, sau SRI? - Alta tampita, Voicu, de la A3, care zice pe post:
PNL si USR si-au mobilizat activul de partid sa participe la mitingul din aceasta seara. Din ce se vede pe tv, doar atatia reprezinta nucleele dure ale acestor doua partide?
Initiativa a fost sustinuta de majoritatea partidelor politice aflate in prezent la guvernare, cu exceptia USR; unele partide au semnat protocoale cu sustinatorii initiativei (printre acestea se numara PNL).
Uniunea Arhitectilor din Romania (UAR), Uniunea Artistilor Plastici din Romania (UAPR), Uniunea Cineastilor din Romania (UCIN), Uniunea Compozitorilor si Muzicologilor din Romania (UCMR), Uniunea Scriitorilor din Romania (USR) si Uniunea Teatrala din Romania (UNITER).
Ulterior, BPN al PSD a anuntat sustinerea acestei propuneri. Scriitorul Horia Garbea este presedintele Asociatiei Scriitorilor din Bucuresti, care face parte din USR.
Nicusor Dan si USR au o mare problema: iar aceasta problema nu este nici PSD-ul, nici PNL-ul, nici macar faptul ca nu ar avea bani sau notorietate.
De asemenea, la USR nu am avem procent la care sa ne raportam, pentru ca ei au candidat la alegerile locale doar in Bucuresti.
Reprezentantii PSD si ai celorlalte partide, cu exceptia PNL si USR, sustin ca, prin modul in care a operat aceasta selectie, Klaus Iohannis rupe Romania in doua.
Iar faptul ca doua partide, respectiv PNL si USR, doresc sa-l sprijine in continuare sa ramana la guvernare, dupa 1 ianuarie 2017, ma cutremura.
-PNL, PMP si USR vor veni cu alta propunere comuna de premier, care poate fi Dacian Ciolos (angajament electoral, nu-i asa?) sau, za zicem, un alde Catalin Predoiu de pe la ei;
Cine va credeti cand ne aratati ca sunteti adevaratul presedinte al PNL sau USR, cand noi speram sa fiti Presedintele tuturor romanilor?
La noi, strangere de fonduri pentru campanie este o raritate - a incercat Monica Macovei in 2014 si a dat pe langa lege, a reusit ceva mai bine USR in 2016, dar acestea raman exceptii.
Din aceasta cauza, este greu de crezut ca opozitia, USR si PNL, vor reusi sa isi impiedice toti votantii sa iasa la vot, mai ales in cazul unei radicalizari a discursului politic, adaugand astfel sanse referendumului.
Numai Nasui si Stancu-Viziteu de la USR au ceva program, ei apara SRI de dusmanii sai si serviciile secrete de o lege noua, ca sa ii citam exact, si asta chiar in comisia de supraveghere a SRI de catre puterea civila (dar sigur ca nu se pune daca cineva nu e civil).
Nici PMP, nici USR, nici Ciolos si nici Ponta. Un partid nu se face cu vorbe si cu oameni care figureaza de ani de zile pe listele de aventurieri, de fanfaroni si impostori.
Mesajele lor se indreapta catre asa-zisa elita din Romania, pentru ca, in acelasi timp, USR va fi vocea clasei mijlocii.
Daca USR/PLUS va participa, dar nu va intra intr-un astfel de guvern, toata responsabilitatea se muta pe capul liberalilor, nici ei prea capabili sa ia pe cont propriu un transport agabaritic de la jumatatea drumului si fara mijloacele de tractiune adecvate.
Pe 18 septembrie 2008, Cristoiu a fost ales, in sedinta Consiliului Uniunii Scriitorilor, membru al Uniunii Scriitorilor din Romania (USR).
Credeam, de alegeri, ca va castiga USR, toti din cercul meu de cunostinte de pe Facebook spuneau ca ii vor vota.
google-analytics.com