Cautare

161 de rezultate pentru "usr" (2.48 secunde)
Social-democratii nici nu vor sa auda de spitalizarea contracost a nevaccinatilor in caz de infectare cu SARS-CoV-2. Adica de propunerea PNL, sustinuta si de voci din USR.
Liderul USR, Dacian Ciolos, a anuntat ca formatiunea pe care o conduce nu va merge la consultarile de la Cotroceni cu presedintele Klaus Iohannis.
PNL, PSD, UDMR si reprezentantii minoritatilor au mers impreuna la consultari, dupa ce au finalizat duminica discutiile privind formarea noului guvern. USR a refuzat sa se mai prezinte la discutii.
Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a fost ales marti noul presedinte al Camerei Deputatilor. El a avut-o contracandidat pe deputata USR Cristina Pruna.
El a primit 217 voturi ,,pentru". Cristina Pruna, propunerea USR pentru aceasta functie, a primit doar 77 de voturi favorabile.
Cabinetul a fost votat cu o majoritate confortabila de 318 voturi, cu peste 80 mai mult decat minimul necesar de 234 de voturi. Parlamentarii USR si AUR votat impotriva. Ministrii Guvernului Ciuca au depus juramantul la Cotroceni.
Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, a anuntat ca a propus cresterea la 280 de lei a pretului gigacaloriei suportat de catre bucuresteni. Varianta nu este insa agreata de catre USR si PSD, a mai spus edilul.
PNL scade la 17%, AUR ajunge la 15%, iar USR pierde doua procente si ajunge la 11%. Peste 80% dintre romani considera ca Romania merge intr-o directie gresita.
PLUS, partidul lui Dacian Ciolos, dizolvat acum in USR, a incalcat Legea Finantarii Partidelor Politice si ar putea primi amenzi de pana la 50.000 de lei.
De data aceasta senatorii USR nu sunt multumiti de felul in care s-au facut majorarile. Stiri Antena 3, prima optiune pentru stiri online in timp real din Romania si din lume
Certurile dintre partidele din coalitia aflata la guvernare pe fondul crizei facturilor urisase la energie le afecteaza in mod direct intentia de vot.
PSD are 34,3%, iar PNL cu 18 procente mai putin. Sondaj INSCOP: AUR are 20,6 %, USR are 12,5 procente.
Presedintele USR Dacian Ciolos spune ca "nu plec nicaieri", referindu-se la o posibila demisie de la sefia partidului, in contextul tensiunilor cu fostul lider Dan Barna.
Este vorba despre ministrul Energiei, Virgil Popescu, impotriva caruia USR a depus motiunea "Incompetenta si minciuna inchid lumina in Romania".
Ministrul Energiei, Virgil Popescu, a declarat, luni, ca nu are nicio emotie cu privire la motiunea simpla depusa de USR impotriva sa, convins fiind ca social-democratii vor vota "impotriva".
USR a depus in Parlament un proiect de lege in acest sens. Sunt romani care au primit amenzi mai multe, care insumeaza zeci de mii de lei, iar acestia ar putea primi banii inapoi, daca le-au platit.
Biroul National USR a respins luni proiectul de reformare a partidului propus de Dacian Ciolos, care urmeaza sa isi anunte in cursul zilei decizia in privinta unei eventuale demisii.
Biroul National USR a respins luni proiectul de reformare a partidului propus de Dacian Ciolos, iar acesta si-a anuntat in aceasta seara demisia ca sef al formatiunii politice.
Presedintele interimar al USR, Catalin Dcrula, a facut, marti dimineata, un apel la unitate. "In perioada urmatoare, prioritatea mea este unitatea partidului", spune el.
Dan Barna a declarat la Digi24 ca este dezamagit de decizia lui Dacian Ciolos de a-si da demisia din functia de presedinte a USR.
google-analytics.com