Cautare

280 de rezultate pentru "universitate" (2.90 secunde)
Maria Zapca si sotul ei participa la targul de produse traditionale si al mestesugarilor organizat la Universitate in luna decembrie.
Eu m-am nascut a doua oara aici, la aceasta universitate. ... Aceasta universitate m-a creat si m-a trimis in lume cu o misiune pe care nu am uitat-o si de fapt nu am plecat niciodata de aici.
Absolvent al Universitatii de Arte din Bucuresti, specializat in arte murale, tehnica mozaicului, cu inspiratie si talent, el a dat nastere unei serii de trei tablouri anti-fumat ce pot fi admirate in pasajul de la Universitate pana pe 26 martie. ... Am trei lucrari expuse in pasajul de la Universitate:
Emil Florescu participa in luna decembrie la targul de la Universitate cu tuica si palinca din Arges. "Venim la targul de la Universitate ca sa vedem daca produsele noastre sunt apreciate de consumatori si cum se situeaza comparativ cu alte produse.
Horia Fenechiu si sotia sa, Steluta Fenechiu, din Maratanus, judetul Covasna, participa in aceasta perioada la targul de Craciun organizat la Universitate de Primaria Capitalei. ... "Am venit pentru prima oara la acest targ de la Universitate!
Fejer Karoly din Targu Mures participa cu kurtos kolacs, in luna decembrie, la targul Bucharest Christmas Party organizat la Universitate de Primaria Municipiului Bucuresti, prin creart - Centrul de Creatie, Arta si Traditie. ... Ieri, la targul de la Universitate era coada:
Daca este sa ma refer la universitatea de unde vin si pe care cu mandrie o reprezint, as dori sa va transmit ca Universitatea din Oradea devine o universitate din ce in ce mai performanta, unde preocuparile pentru reforma si imbunatatirea performantei incep sa produc primele efecte.
Apicultorul Adrian Crainiceanu participa impreuna cu fiul sau, la targul de Craciun organizat in pasajul de la Universitate, deschis pana pe 24 decembrie inclusiv.
Solicit deschiderea de urgenta a punctelor de prim-ajutor de la Universitate si Grozavesti! ... In acelasi context, mi-a fost semnalat faptul ca punctele de prim-ajutor amplasate in Pasajul de la Universitate si in complexul Grozavesti nu sunt functionale de ceva vreme, desi utilitatea lor este mai presus de orice indoiala.
Banca Comerciala Romana a deschis ieri prima universitate corporatista din tara, cu scopul de a transforma pregatirea individuala in cunoastere organizationala.
Ajunge sa amintim ca intre 13 si 17 iunie 1992, la Massachusetts Institute of Technology (M.I.T.) din orasul Cambridge, langa Boston (cea mai bine cotata universitate din lume la ora actuala) a fost organizata Conferinta pentru studiul rapirilor efectuate de OZN-uri.
In cadrul targului de la Universitate, sunt si cei din comuna Botiza, Maramures, cu sarmalute extraordinar de bune. "Cel mai bine s-au dat gogosile cu branza si marar!
La Universitate, traficul a fost restrictionat in zona, iar reprezentantii organizatiilor de revolutionari i-au comemorat pe cei cazuti in decembrie 1989.
Palinca de mere si palinca de pruna sunt cautate la targul de produse traditionale de la Universitate, organizat de Primaria Capitalei prin Creart.
In cadrul targului organizat in pasajul de la Universitate pana pe 24 decembrie inclusiv, sunt prezenti si Paul si Radu Zbircea de la Sweet Delights din Oradea.
Miliardele de lei destinate finalizarii blocului 21A, situat vizavi de Universitate, zac in prezent in conturile Consiliului Judetean Dolj, pentru ca firma desemnata sa efectueze lucrarile nu are capacitatea de a-i cheltui.
Prestigioasa universitate Bilkent din Ankara, impreuna cu tanara universitate din Yalova, au organizat in aceasta localitate situata la o ora si jumatate de calatorie cu ferry boat-ul de la Istanbul, un simpozion international consacrat fondarii statului (principatului, nu a Imperiului) otoman in chiar ziua de 27 iulie, cand s-au implinit 707 ani de la celebra batalie de la Bapheus(1302), azi Koyunhisar, in Asia Mica, in fosta Bithynie bizantina, la jumatatea distantei dintre Niceea (azi Iznik), capitala a Imperiului bizantin intre 1204 si 1261, si Brusa (Bursa de astazi).
Prin finalizarea, in perioada imediat urmatoare, a parcajelor de la Universitate si de la Arena Nationala, lucrari executate exclusiv in mandatul meu, Bucurestiul va avea peste 1.700 de locuri de parcare in plus, 420 la Universitate si 1300 la Arena Nationala.
In acest sens, ca prim pas, sunt hotarat sa trimit o adresa Consiliului Academic din Rusia pentru a demara un proiect de cooperare intre o universitate din Constanta si o universitate din Sankt Petersburg".
Conacele si casele boieresti pot fi gasite in centrul Bucurestiului, in zona Universitate, in Zagujeni, la circa noua kilometri de Caransebes, dar si la aproximativ 2 kilometri de Cotnari.
google-analytics.com