Cautare

20051 de rezultate pentru "un tanar de26 de ani" (2.92 secunde)
Tanar de 25 de ani suspect de coronavirus, internat la Timisoara. ... Un tanar roman care este asistent medical in Germania si care a ingrijit pacienti infestați cu coronavirus acolo s-a prezentat cu simptome ale noului virus la spital in Romania.
Stil de viata dezordonat, hipertensiune, stres, droguri, bauturi energizante, tulburari de coagulare a sangelui De ce persoane tinere sunt aduse "la urgenta" cu accident vascular cerebral (AVC), cu infarct miocardic, suferinte care, in urma cu unul-doua decenii, afectau mai degraba batranii?
Tragedie in familia unui preot, in ziua de Craciun. Preotul, sotia lui si fiul lor au murit intr-un accident cumplit, aproape de Suceava. Inca un tanar este in moarte clinica la spital. Toti se aflau intr-o masina lovita frontal de un sofer care mergea cu viteza.
De ce dispare apetitul sexual - 7 intrebari si raspunsuri Ce recomandati barbatului pentru a depasi intervalele de rutina din viata de cuplu, cand nu exista motivare / mobilizare / libidou? Sa presupunem ca pacientul este sanatos fizic, suficient de tanar cat sa nu se puna problema de afectiuni grave.
Ce recomandati barbatului pentru a depasi intervalele de rutina” din viata de cuplu, cand nu exista motivare / mobilizare / libidou?
Cei care doresc sa viziteze casa natala de la Scornicesti a fostului lider comunist, Nicolae Ceausescu, trebuie sa stie ca obiectivul a fost inchis pentru public. Nepotul lui Ceausescu, Emil Barbulescu, a spus ca a luat aceasta decizie intrucat nu avea cine sa se ocupe de vizitatori.
Grupul asta de reformisti sovietici. La Discutia de Luni, o emisiune HotNews.ro - RFI realizata de Dan Tapalaga. Boureanu a explicat de ce PDL a respins propunerea grupului reformist ca membri de partid trimisi in judecata sa fie automat suspendati din partid.
Agentiile de presa informeaza:
Am gasit pe Facebook un comentariu semnat Constantin Balan, cu 2 ani in urma, la un articol alambicat si neverosimil.
Publicistul Florian Popa Micsan a postat pe pagina sa de Facebook un text intitulat: Un subiect care provoaca nostalgii: Unde sunt meseriasii de altadata? ... Despre dl Oscar, un mestesugar de 81 de ani de pe Strada Apolodor, vis-a-vis de Hanul Berarilor Casa Soare.
"Victor Ponta, un tanar lup al politicii cu aer de elev model" Seful opozitiei romane de stanga, Victor Ponta, desemnat vineri prim-ministru de catre presedintele Traian Basescu, este un tanar lup al politicii cu ambitii mari, comenteaza AFP, citata de Agerpres.
Premierul Victor Ponta a declarat intr-o conferinta de presa ca, in ceea ce il priveste, nu a avut de-a face cu structurile fostei Securitati pentru ca era prea tanar, dar ca ‘in fruntea tarii‘ este‘un om care a avut de-a face‘ cu structurile fostei politii politice.
Un articol interesant publicat pe Facebook, de un tanar fotograf, Catalin Cojo, din Calarasi: ... E jenant sa vad ca televiziunea a inceput sa se lege de vloggeri. Asta este unul dintre zecile de motive pentru care am renuntat sa mai deschid TV-ul.
Observator de Calarasi informeaza: De-a pururea tanar, Calarasi, placheta aniversara a Cenaclului Literar - Artistic Phoenix (Autoare: Ioana Calin) Cu ocazia implinirii a 422 de ani de atestare documentara a municipiului Calarasi, membrii Cenaclului Literar - Artistic Phoenix au editat placheta De-a pururea tanar, Calarasi.
S-a "descurcat" bine in gestionarea numirii procurorilor sefi Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat, marti, ca premierul Victor Ponta a dovedit maturitate, intelepciune, stapanire de sine si ponderare in modul in care a gestionat situatia legata de numirea procurorilor sefi, el aratand ca Ponta "s-a descurcat bine".
Sangele tanar, elixir pentru creierul batran. Transfuzia de plasma amelioreaza tinerea de minte si previne amnezia (Autor: Magda Marincovici) Creierul rozatoarelor batrane a intinerit cu ajutorul unei transfuzii de sange de la rozatoare tinere.
Toti au in comun o noua viata datorita unui transplant de organe. Pentru Gheorghe Penea ziua de 15 aprilie 2000 si profesorul Irinel Popescu sunt principalele date pe care le-ar inscrie intr-un nou certificat de nastere. "Este cel mai mare dar de la Dumnezeu pe care l-am primit atunci".
Ponta este prea tanar pentru a candida la prezidentialele de anul acesta Carlanul trebuie sa devina mai intai berbec! Liderul social-democrat Ion Iliescu crede ca Victor Ponta este prea tanar pentru a ocupa prima functie in stat, astfel ca-l sfatuieste sa-si foloseasca potentialul in activitatea guvernamental&a.
Ponta e tanar, nu cred ca e nevoie de un succesor la sefia PSD Fostul presedintele Ion Iliescu a declarat joi seara ca premierul Victor Ponta este prea tanar pentru a avea un succesor in fruntea Partidului Social Democrat.
Fost presedinte al organizatiei de tineret, pregatit de Adrian Nastase pentru cariera politica, "Micul Titulescu", asa cum era poreclit Victor Ponta, a reusit sa rastoarne calculele hartiei si masinatiunile politice ale lui Marian Vanghelie si sa-l invinga pe Mircea Geoana in cadrul Congresului PSD de sambata, devenind astfel cel mai tanar presedinte de partid din Romania.
google-analytics.com