Gazda emisiunii "O data-n viata" de la TVR 1, Iuliana Tudor, a avut parte, acum ceva timp, de un moment impresionant, care i-a ramas bine intiparit in memorie si de care isi aduce aminte cu emotii. Intrebata fiind care a fost cea mai ciudata declaratie de dragoste pe care a primit-o vreodata, vedeta TVR a povestit astfel:
"Declaratii de dragoste "ciudate" nu am primit. Coplesitoare, da! Imi aduc aminte insa de una care m-a cutremurat: o batrana care s-a apropiat de mine mi-a sarutat mainile si cu lacrimi in ochi mi-a spus: "Acum pot sa mor linistita!". Cand ai parte de asemenea clipe știi sigur ca esti pe drumul potrivit!".

Sarbatorile de iarna le petrece in familie

Pentru ca se apropie sarbatorile de iarna, noi emotii si trairi sufletesti, Iuliana Tudor ramane fidela familiei. Craciunul il va petrece alaturi de parintii sai, iar Revelionul o va prinde pe scena, asa cum se intampla de cativa ani incoace. "Intotdeauna Craciunul il petrec in familie, acasă la părinții mei in Baicoi. De Revelion voi fi pe scena, dar sotul si Tudor, fiul meu, vor fi cu mine!", a mai spus prezentatoarea emisiunii "O data-n viata!".